Filé

Hallå! Nu sitter jag i köket och håller för näsan. Det stinker här hemma! Mamma och pappa håller på att laga oxfilé och potatis och oxfilén luktar inte alls mysigt. Men jag får hoppas att det inte kommer smaka som det luktar. Förövrigt så är jag väldigt glad just nu, joacim kom med vingarna och skorna. Vingarna är lite mindre än vad jag tyckte dom var men dom är jätte söta! Och skorna är HUR snygg som helst, dock är dom lite för stora så det blir nog dubbla sockar i dom :) Ni får se bilder på dom senare :)

torkel!

Haha, idag känner jag riktigt på att bjuda på mig själv.
Victor brukar kalla mig torkel så jag ställde upp på en
otroligt ful bild på mig själv. Och nu fattar jag varför han
kallar mig det, för vi är rätt så lik ändå :p eller vad tycker ni?

superlim

Hallå där! Är hemma hos emelie och vi har just gjort klart gloriorna :) Dom blev riktigt bra faktiskt! Nu måste jag bara testa att toupera håret och se hur det ser ut med lite volym. Imorgon kväll så kommer jag och emelie även få vingarna utav joacim, och eftersom det inte fanns svarta kvar så köpte jag även vita som vi ska spraya imorgon :) Sedan är det nog bara klänningen kvar, som ska fixas till litegrann :) Det känns nästan som att hela lovet har gått åt att fixa till halloween, men det har bara varit roligt så vi får hoppas att resultatet blir bra :D

stepmania

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos emelie, igen. Och nu sitter vi och spelar stepmania :p Jag började prata om att det var så tråkigt att det inte fanns något spel att spela och så kom hon på att vi kunde spela stepmania. Det är riktigt skoj faktiskt :D Jag har fortfarande kvar lite skills sen förrut ;) haha

HEY

Hallå! Idag är jag på riktigt bra humör så jag ska nog passa på att plugga lite medans jag har så mycket energi. Jag och pappa var tidigare på golden bar och åt, och det var så otroligt gott! Jag åt lövstek och pommesfrites.
Här får ni en bild från igår då jag satt fast emelies löshår.

-,´-

Hallå! :) Nu sitter jag, emelie, elin och diana hemma hos diana med varsin bärbar dator i knäet. Har frysit hela dagen, men här var det varmt och skönt och nu sitter jag under en filt :) Och diana har även fyra underbart söta hundar som smyger omkring här vid benen :) förövrgit blev emelies löshår helt okej, men det var dock lite för lite hår så man ser på vissa ställen att hon har löshår. Men det kommer nog att lösa sig, annars kommer det ju i alla fall se bra ut med lockar som hon ska ha på lördag :)

night

Hello! Nu sitter jag hemma och har just ätit samt sett ett avsnitt av gossip girl. Det är nog den bästa serien som jag har sett hittills :) Idag har det varit en riktigt stressig dag. Men jag har i alla fall hunnit färgat emelies utväxt, och jag vet inte än hur det blev för jag var tvungen att fara hem innan hon sköljde ut. Sedan har josefine noppat och färgat mina ögonbryn och dom blev hur bra som helst! :) Nu ska jag nog till emelie igen, för att sätta in hennes hårförlängning.

busy ;)

Hallå! Nu är jag hos emelie, och ska snart gå och lägga mig :) Har även mycket att göra imorgon. Blir att kliva upp kring elva och cykla hem. Sedan ska josefine noppa mina ögonbryn, samt färga dom. Efteråt bär det av till farmor och farfar där jag ska hämta lite småsaker som jag fått. Sedan ska jag cykla till josefin och hämta blekning. Sen så ska jag träffa emelie på stan, för hon ska ta ut sitt legitimation, och till slut så ska vi hem till henne och färga hennes utväxt. Hm, efter det så vet jag inte riktigt :p Men det lär säkert dyka upp ännu mer att göra :) Så en god sömn önskas!

johanna

Hallå! Som sagt så sydde jag och emelie på hennes kjol och började även med gloriorna som vi ska göra. Hennes kjol blir så himla frän! Nu är det bara lite avkortning på den, hitta ett passande bälte och sedan ska hon få testa den :) Nu ska jag upp till farmor och farfar och ge dom mitt kontonummer och sedan bär det nog av till emelie där det blir en lugn och skön kväll :)


-,´jo

Godmorgon! Har sovit riktigt gott inatt och det känns skönt för jag har en massa saker att hinna med idag :) Först så ska jag till dietisten nu på morgonen, eftersom jag slarvat lite mer glutenkosten så måste hon informera mig om en massa saker. Sedan ska jag övningsköra med pappa. Efter det bär det av till emelie där jag ska klippa henne, och sedan ska vi även fortsätta med våra halloween kostymer :)



monday

Hallå! Idag på dagen så gick jag och emelie på stan och kikade. Vi for även på duvan och fikade, vilket var riktigt gott :) Sedan for vi hem till emelie och där satt jag mig och sydde på emelies "kjol" som hon ska ha på halloween. Jag tror att den kommer bli riktigt frän, men emelie är inte lika övertygad, haha. Och ikväll så har jag varit med jenny :D Vi hade riktigt trevligt med spel, bakande och en massa prat. Hon berättade även att hon kanske ska flytta till stockholm, hon får välja själv hur hon vill göra. Hoppas att hon inte flyttar! För vi träffas nog sällan nu när jag flyttat. Och flyttar hon till stockholm så kommer vi ju aldrig träffas :(


slö

Hejsan, nu sitter jag hos elin och funderar på om jag ska göra mig i ordning eller inte. Alla är så slö, men jag är inte så slö så jag vill ju göra något. Men det blir ju så tråkigt när ingen är på humör, eftersom alla var vaken så länge igår. Sedan ringde jag om vingarna och hon trodde inte dom skulle få in dom idag. Men kanske på typ torsdag och då var hon inte så säker på att man skulle få hem dom tills halloween om man beställde dom då. Men jag får väl se hur det blir. Annars måste man ju komma på något annat att klä ut sig till och det skulle vara lite jobbigt, eftersom jag har tänkt på det här ett tag nu :p


lite att göra

Nu har jag lite att göra så jag har kollat runt på skor, igen. Och jag har hittat ett par som är skit billiga! 229 kronor, och så är dom från nelly så då får jag ju 10% rabatt, och nu till den 1/11 är det ju fri frakt så det blir typ 205 kronor. Helt perfekt prisklass! :D Fast då är det ju några andra skor från nelly som skulle passa mer nu mot höst/vintern men dom ligger kring 349-499 kronor så det blir ju lite mer. Men det kanske är mer värt att lägga ut lite mer pengar och då är skorna lite mer anpassad till det kalla vädret som kommer att komma? :)

hola!

Hallå :) Nu sitter jag, emelie, elin och emma inne i emelies kök. Emma är så trött så hon skrattar hela tiden, och dricker kaffe. Elin sitter och ska försöka vara rolig. Emelie sitter och kämpar med att blanda chokladbollssmeten. Och jag sitter här och kollar på, haha! Ganska roligt att sitta och kolla vad alla gör :) Och nu försöker emma berätta något men det verkar som att ingen lyssnar vad hon säger, haha.

 


halloween ;)

Nu sitter jag och emelie och klipper och klistrar. Vi håller på att förbereda inför halloween :) Det kommer nog bli riktigt roligt på halloween, och snyggaste utklädnaderna kommer vi också att ha :) Emelie blir en vit ängel, med vita vingar, vit gloria, lite svart tyg på kjolen. Jag blir en svart ängel, med en svart "häx"klänning, svarta vingar och förmodligen svart gloria :)

-,´

Hejsan! Nu sitter jag i soffan framför tvn och sitter vid datorn och ser på tv samtidigt. Effektiv tid, haha! Funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Det går ju så mycket bra på tvn som jag vill se. Samtidigt så vill jag ju ha "lan" med några brudar. Men man kanske kan göra både och? :) Fast då är ju frågan vart man ska vara någonstans. Men jag får väl se vad som händer :)


Söndag

Goddag allihopa! :) Gårdagen var riktigt trevlig. Det var så otroligt skönt och avkopplande på spaet så nu har man fått helt nya krafter för lovet. Men annars känner jag mig inte så himla taggad för lovet faktiskt. Känns som om man skulle haft det bättre i umeå. Men det kommer säkert bli ett bra lov, mycket plugg kommer jag nog att hinna med. Men nu ska jag tvinga pappa att kliva upp så vi kan fara ut och övningsköra :)

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Vaknade relativt tidigt ändå, och det känns skönt. Idag så ska jag nog bara ta det lugnt på dagen, se någon film kanske. Eller kanske bara sitta vid datorn. Men ikväll så ska jag, emma och jennifer äta middag tillsammans och senare drar vi på spa :) Det känns verkligen behövligt att fara dit! Har velat spaa flera gånger nu, men ingen har velat så jag blev hur glad som helst när dom frågade om jag ville följa :D haha.

Emma och Jennifer

high heels

Åh jag är besatt utav skor! Kan inte sluta kolla omkring på en massa skor. Vill köpa allihopa! Här har jag hittat ett par riktigt läckra skor :) Eller ett par har jag inte hittat, utan flera. Men här har ni en bild på ett par skor som jag verkligen skulle vilja ha :)

fredagsmys ;)

Hejsan, nu är det fredagsmys :) Jag, emelie och elin sitter hemma hos emelie med varsinn dator i knäet. Haha, vi ser ut som riktiga töntar kan jag lova! Tidigare så kollade vi på idol, och det är så mysigt att sitta framför tvn med sina bästavänner och käka godis och chips.

Jag och Elin :D

LOV!

Åh, nu är det äntligen lov! Vi fick sluta redan klockan 12.45 idag, egentligen skulle vi slutat 14.20 men idrottsläraren kom in på svenskan och sa att det inte vart någon idrott :D Så då cyklade jag och moa hem till mig och lämnade lite saker och sedan ner på stan. Jag hittade ett par döläckra skor på hm, men mamma skulle döda mig om jag köpte dom så jag fick gå hem utan :( Sedan for jag och moa på waynes och fikade. Mycket skratt och lite tjuvlyssning, haha :) Kommer att sakna Umeå och mina underbara klasskompisar över lovet, och även vara jävligt avundsjuk på linnea som åker till spaninen imorgon :p

frisörjurist

Godmorgon! Idag är jag uppe lite tidigare för jag ska vara på skolan klockan åtta och träffa yrkesvägledaren. Jag vill ju jobba som frisör i några år, men inte hela mitt liv. Så senare i livet funderar jag på att utbilda mig till advokat, åklagare eller något sådant. Så jag ska prata med henne om allt som krävs för att jag ska kunna ta mig in. Och även om det finns möjlighet med förökad studiegång, det menas att jag läser mer ämnen än jag egentligen ska. Men vi får väl se vad hon säger :)


Hantverksteknik

Idag på hantverkstekniken så hade vi ett litet oförberett prov, som vi gjorde i grupp. Och såklart så fick vår grupp, som bestod av jag, moa, my och linnea mest poäng! :D Sedan fick vi göra valfria frisyrer och såhär blev mitt resultat.


promenad

Gud vad skönt! Har just kommit in efter cirka en timmes promenad. Jag och moa har pratat om att gå ut och gå, och hon skrev till mig kring sex tiden om vi skulle gå ut ikväll. Och det var riktigt skönt, perfekt väder också. Och det är så skönt att vara med moa, vi har nog pratat om allt mellan himmel och jord tror jag. Samtidigt har jag också beundrat umeå. Det är en riktigt fin stad faktiskt :)


Dahls :)

Idag for vi på dahls och skulle kolla på lite produkter. Och det blev endel köp kan jag säga :) Tidigare har jag aldrig riktigt brytt mig om hårprodukter, har bara köpt tillexempel hårspray, schampoo på vilket ställe som helst. Men nu när man vet lite mer om produkterna och håret så har jag blivit mer noga med att köpa produkter som är bra och passar mitt hår :) Här har ni en bild som jag satt ihop, bilderna är väldigt dåliga. Men som sagt är inte pappas kamera den bästa.

nails

Har suttit och roat mig med mina naglar lite. Emelie hade ett svart/glittrigt nagelack som jag målade på. Sedan kom jag på att jag har pärlor man kan sätta fast, så jag satt fast några på tummen :) Försökte ta lite bra bilder, men kameran jag har här är inte den bästa precis, men jag fick en bild där man i alla fall ser något.


tomorrow

Åh vad jag längtar tills imorgon! Då ska vi fara till något lagerställe på teg, minns inte vad det hette. Men där får vi i alla fall köpa produkter och en massa verktyg till inköpspris+moms. Och det som är det bästa är att man betalar inte direkt utan får en avi hem. Så då kommer ju mamma och pappa att få hem den, alltså kostar det inte mig ett öre! :) haha. Men det lär nog ändå inte bli så mycket shopping, men vi får väl se vad man kommer hem med för grejer :)


wings

Provet kändes väl helt okej faktiskt, det var inte sådär jätte svårt. Men oftast när det känns bra så har man gjort dåligt ifrån sig, haha! Men vi får väl se :)
Efter skolan så for då jag och Emelie och skulle kolla på vingar, men tyvär så var dom svarta slut. Men jag ska ringa till dom på måndag och höra, så då kanske jag får beställa hem dom istället :) Hoppas att dom kommer in! För dom var skit fräna :) Nu sitter jag och kollar när emelie diskar, och ska även läsa lite hud och hår kemi :)

prov

Nu ska vi snart ha datakunskapsprov. Är riktigt nervös faktiskt, för det här provet MÅSTE gå bra. Och jag kommer vara orolig över det under hela lovet, eftersom vi inte får reda på resultaten förrän efter lovet. Och efter lovet så har vi otroligt mycket redovisningar, prov, läxor osv. Känns inte riktigt som lovet kommer att bli så slappt, utan det kommer nog innehålla mycket plugg. Håll tummarna för mig nu så att det går bra på provet :D

haha

Ja nu är man hemma från skolan. Vi fick sluta tidigare idag, skönt! Men hela eftermiddagen+kvällen kommer att gå till att plugga datakunskap. Men jag är fortfarande nyfiken på om han kan se vad vi håller på med på datorn eller om man kan fuska lite? Här kommer i alla fall några bilder från helgen. Mer lär säkert komma imorgon, eftersom dessa har jag snott utav moa. Men imorgon om hon är frisk så kommer vi nog föra över bilderna till min dator också.

Jag och Isa påväg till Charlies.(Min pakethållare är verkligen inte skön!)


Cassandra och jag sjunger singstar.

Jag och Moa tävlar i twister.


nelly

Det var otroligt länge sedan jag köpte underkläder. Dessa trosor från nelly var riktigt söta! Dom kostar endast 99 kronor, och som student får man ju 10% rabatt och nu fram tills den 1/11(tror jag det var) så är ju frakten också gratis för studenter :) Så det kanske blir något köp därifrån.


work!

Jag känner mig faktiskt riktigt sugen på att skaffa jobb nu! Jag vill verkligen tjäna mina egna pengar som jag kan bestämma över själv, och göra precis vad jag vill med. Dessutom måste jag spara pengar till sommaren, då vi ska utomlands 2 veckor. Har börjat kolla runt, men det finns typ på subway. Och det känns inte som det bästa jobbet, men jag måste fundera. För nu gäller det inte att vara kräsen, man måste nog ta vilket jobb som helst.


skor!

Jag har hittat ett par skit coola skor! Dom är lite för dyr för mig, eftersom jag inte har några pengar alls nästan. Men jag måste ändå fresta mig själv att kolla omkring på skor. För jag blir som helt lycklig när jag gör det. Och om jag skulle hitta några som jag verkligen verkligen måste ha så går det nog alltid att ordna, haha!


halloween

Åh, snart är det halloween ;) Jag vet att jag vill klä ut mig nu på halloween. Men alla kostymer är ju så himla dyra, och oftast One Size så då passar dom nog inte mig så bra. Men jag har ju en ögonmask sedan förra året, som inte kom till användning så mycket. Sedan har jag kollat runt på vingar, och hittat ett par perfekta! Så kanske blir det ögonmask, vingar, svarta kläder, vill helst ha en peruk, en sån där svart och vit som man jämt hade förr! :)

headache

Åh, mitt huvud dunkar och nacken värker! Mår inte alls bra idag. Dagen började med att jag försov mig, men jag kom bara 10 minuter sent. Och när jag cyklade till skolan så är det klart att jag ska ramla med cykeln. Så jag börjar fundera om jag fått hjärnskakning eller nått, eftersom jag både har ont i huvudet och i nacken? Jag kan nästan inte ens luta huvudet åt något håll utan att det gör ont. Stackars mig :(

skor!

Åh nu när jag har lite att göra har jag kollat runt på skor :) Jag älskar skor, och hade jag haft mer pengar så skulle jag köpt alla dessa skor.

lördag

Åh gårdagen var riktigt rolig :) Den började med att vi åt på charlies, sedan drog vi hem till cassandra. Där blev det sing star, twister och en massa skratt. Och när klockan började närma sig elva cyklade vi hem till mig där det blev party, haha. Mycket nytt folk träffade jag i alla fall :) Kvällen slutade med att jag for hem till josefine, eftersom hon inte ville vara ensam :) Bilder kommer senare.

slö

Hallå där! Nu sitter jag ensam i lägenheten. Men inte så länge till för jag ska snart ta bussen till josefine och så ska vi väl försöka laga någon mat och se på idol oså :) Men jag känner mig helt död! Vi hade hopprep på gympan idag och jag har nog redan fått träningsvärk. Det var så otroligt jobbigt :p Jag ska försöka stetcha vaderna och låren nu, för jag vill verkligen inte ha träningsvärk imorgon, haha.

arbetsmiljö

Godmorgon! Nu skulle vi egentligen haft arbetsmiljö redovisning, men ann-katrin hade glömt bort oss. Så nu sitter vi hela klassen här och nördar oss framför datorn. Men det som är tråkigt är att vi kommer behöva ta igen det på dom praktiska lektionerna, så vi förlorar ju egentligen på det :( Men det är ändå skönt att man kan förbereda sig lite mer inför redovisningen :)


Pon the replay

Hejsan! Nu sitter jag här i lägenheten och väntar på att emelie ska fara :( Det är så tråkigt att dom är ledig på fredagar för då åker hon jämt hem på torsdagarna. Men på lördag kommer förhoppningsvis emma, om hon blivit frisk. Annars blir nog helgen ganska ensam tror jag. Men jag kanske får fara till josefine och victor i så fall :) Lyssnar på Rihanna-Pon the replay och jag tycker den låten är så bra! Även fast den är typ 100 år gammal så är det fortfarande en av mina favoritlåtar. Men jag blir så himla sugen på att börja dansa igen, för vi dansade till den här låten förr. Kommer faktiskt fortfarande ihåg lite rörelser ;)

skolarbete :)

Hejsan! Nu sitter jag här i köket och håller på att skriva om permission. Vi har redovisning på fredag så det är nog läge att göra det. Men det är inte så svårt egentligen. Jag jobbar tillsammans med Linnea och hade tur att hon gick med på att jag tog permission, för permittering(som hon fick) är mycket mer omfattande.
Ja och tidigare idag var jag ju som sagt hos Moa och bakade, det blev riktigt gott faktiskt :) Så jag tog hem 6 stycken muffins och ska nog ta någon nu medans jag kämpar så hårt med skolarbetet, haha. Och jag måste bara säga att Moas mamma är så himla fin! Hon ser ut som max 35 år. Fast min mamma är också jätte fin och ser inte heller så himla gammal ut :)

Haha, kanske inte den bästa bilden :p men jag hade ingen annan bild
på mamma på den här datorn.

happy ;)

Hallå :) Jag är så glad för tillfället. Vi fick veta resultatet på B-delen, och jag fick alla rätt :D Så jag hade alla rätt på både A och B-delen, känns jätte skönt :D
Och nu är det då bestämt att vi ska ha klassfest på lördag, och vara hemma hos cassandra :) Och så hörde vi runt och amanda har twister så hon ska ta med det, helt perfekt!
Efter skolan så ska jag och moa hem till moa och baka, vi funderar på kladdkaksmuffins med grädde och hallon eller något liknande :) Ne nu har vi datakunskap och jag ska faktiskt försöka läsa lite på det vi ska kunna.

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! :) Var faktiskt riktigt pigg idag, så jag klev upp för ca 20 minuter sen. Nu har jag ju hur mycket tid som helst på mig :) Just nu sitter jag i alla fall och fikar, hembakade limpor och oboy :D Och samtidigt läser jag ur häftet hantverkare och skrån. Inte lika roligt, men det är ändå intressant. Tror inte att redovisningen kommer vara så himla svår faktiskt.
Och idag får vi veta matte provet, jag hoppas hoppas verkligen att det gick bra :) Har nästan lite fjärilar i magen för att jag är så nervös över hur det gick.
Sedan är jag lite förbannad på emelie, eftersom hon "tar" sovmorgon idag. Vaknade klockan åtta av mig själv och så ser jag att hon fortfarande sover. Sen så ska jag väcka henne, men hon tycker tydligen att hon förtjänar en sovmorgon. Så jag är sur för emelie vet hur mycket det betyder för mig att hon är på skolan, men hon får ju skylla sig själv..

shower

Hallå där! Nu har jag sett ett avsnitt av royal pains och fikat. Drömtårtan blev riktigt god faktiskt :) När jag duschade så trodde jag allvarligt att jag skulle få brännskador. Våran dusch är så konstig. Då var det ganska kallt när jag skulle duscha och sedan skulle jag ändra till lite varmare och då blev vattnet kokhett, så det kändes som att jag brände sönder hela huden. Jag är lite röd och öm, hoppas att det går bort till imorgon. Annars så ska jag se till att ringa vaktmästaren och säga att det är livsfarligt att duscha ;p
Men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, har längtat efter det hela dagen :) Och så börjar vi inte förrän 10 imorgon så jag kommer att få sova ut riktigt ordentligt :D


bakkalas ;)

Hejsan! Nu har jag och emelie bakat både drömtårta och chokladbollar. Eller det var väl mest jag som bakade, men hon hjälpte lite :) Har inte smakat utav drömtårtan än, men chokladbollarna blev riktigt goda :) Så nu ska jag duscha och sen blir det att fika för fulla muggar :D


-,´-

Hejsan! Jag är faktiskt mycket piggare nu, och huvudvärken är nästan borta. Direkt när jag skulle cykla hem så blev det bättre utav den friska luften :) Haha och det blev mycket skratt med moa då också. Eftersom hennes cykel gått sönder lite och så cyklade hennes pedaler utav sig själv, haha!
Jag har hunnit läsa igenom häftet som vi har till imorgon och det känns inte så jätte svårt. Ska väl läsa igenom mitt stycke någon mer gång sen, men inte nu i alla fall. Men det är riktigt roligt att läsa om hur frisörerna var och uppkom förr i tiden :)


referat

Åh, den här dagen har varit så otroligt lång! Vi ska ha svenska nu, och då blir det att fortsätta med referatet. Just nu har jag jätte ont i huvudet, jag fryser och jag vill bara lägga mig ner i sängen med ett fluffigt täcke och varm oboy :) Men sån tur ska man inte ha.. Sedan när jag kommer hem så ska jag och emelie handla, laga mat, plocka undan det. Och så ska jag duscha och läsa lite läxa. Så jag kan inte lägga mig när jag kommer hem heller :/ Får hoppas att jag bara inte håller på att bli sjuk..


tatuering ;)

Haha, är inne på gaddad och kikar. Och jag höll på dö när jag gick in på Emmoths och kollade. För där har han ju bilder från när jag gjorde tatueringen första gången och nu sist. Det är sån skillnad, man kan knappt tro att det är samma tatuering! Här har ni bilder på före och efter:

Före

Efter :D

bernte ;)

Hejsan, sitter nu på datakunskapen :) Har faktiskt lärt mig en massa nyttigt idag, förvånad faktiskt :D Dagen har gått riktigt fort. Först så hade vi matte, trodde att jag skulle få veta resultatet på provet men det fick jag inte. Har kommit igång ordentligt med svenskan så det känns skönt. Men nu sitter jag bara och lyssnar på musik och kollar runt på datorn, fast jag borde egentligen läsa. Men det är nog ingen i hela klassrummet som gör det vi egentligen ska, haha. Här kommer några snygga bilder på jag och moa som isa tog idag på lunchen :) Och jag skrattade och skrattade åt moa som sa så roliga saker hela tiden. Ni skulle ha hört hennes besvikelse när dom hade bakat igår och muffinsarna inte blev så god som hon hade förväntat sig. Hahaha, sitter till och med och skrattar nu när jag tänker på det. Hon är ju allt för söt ;)


hahahahahaha!



(skulle lägga upp en bild på muffinsarna också, men isa hann aldrig skicka den..)


vita tänder ;)

Haha, jag är på riktigt konstigt humör ikväll. När jag stod och borstade tänderna kom jag på mig själv att jag jämt gör miner, eller så går jag omkring och dansar för mig själv. Haha


evan den allsmäktige

haha, just nu sitter jag och kollar på evan den allsmäktige. Och jag med min dåliga humor håller på att skratta ihjäl mig. Det är så roligt när man ser hur aporna gör. När dom tillexempel dricker som en vanlig människa. Jag undrar om dom verkligen har tränat aporna att göra så, eller om det bara är datagjort eller nått. Men det ser ju riktigt äkta ut i alla fall :) haha. Man blir lite sugen på att ha en liten apa här hemma då. Dom är ju så söta också :)

shoes ;)

Nu sitter jag hemma i lägenheten och kollar på ensam mamma söker :) Känns såklart lite tråkigt att vara ensam i lägenheten. Och så har vi en massa disk.. Får se om jag diskar efter programmet eller imorgon. Här kommer i alla fall bilder på skorna som jag köpte igår :)


sunday

Hejsan :) Nu är det söndag, och helgen har gått så otroligt snabbt. Helgen har spenderats med elin, och idag har det varit sånt otroligt höst väder så vi gick en lång promenad med hundarna. Man blir så lycklig när man släpper dom löst och ser hur dom skuttar omkring i skogen :) Igår köpte jag ett par nya skor(visar bilder på dom sen). Åker till umeå kring klockan sex ikväll, så jag kommer fram lagomt till ensam mamma söker. Men nu ska jag försöka övertyga mamma och pappa om att vi ska äta mat från frasses.


busstrip :)

Hallå ;) Nu sitter jag på bussen påväg till lycksele. Känns skönt att få komma hem faktiskt :) Och så ska jag ju köpa ett par skor imorgon hos frida så det känns riktigt roligt! Jag sitter med moa i bussen och jag har inte träffat henne på flera månader så vi har mycket att prata om. Innan jag for till busstationen så försökte jag ta någon bild på hur jag ser ut idag. Men kameran är ju inte den bästa+att när man ska ta bilder genom spegeln kan man inte ha blixt så man ser inte så jätte bra ändå :)


tradera :D

Hejsan :) Nu sitter jag här i lägenheten alldeles ensam. Moa var här nyss och vi åt kladdkaka och såg lite på tv. Emelie valde ju att fara hem idag istället för imorgon. Så min kväll kommer väl att bli väldigt ensam tror jag. Men jag funderar på att ta en promenad eller något och sedan kanske städa lite, men vi får väl se. Och jag är så glad för jag vann auktionen på tradera, så skorna slutade på 202 kronor. Vilket inte var mycket alls, och dom är så satans snygga :) Tack josefine för att du hittade dom :D


-,´xjox

Hejsan :) Nu ligger jag här i sängen och är propp mätt! Jag och emelie åt just kotletter, pommesfrites och bearnaisesås :) Egentligen skulle vi göra kotletterna i ugnen, med en massa tillbehör. Men båda var lite lata så vi valde att bara marinera dom och steka, men det blev gott ändå :) Nu ska jag ta och duscha, men jag är så lat. Sedan ska jag se ett avsnitt av gossip girl som jag just laddat hem.


söt tjej ;)

Har nästan just kommit hem från skolan :) Och när jag kommer in så ropar jag på emelie och då svarar ingen. Så går jag in i sovrummet och så ligger hon och pluggar. Hon ser alldeles död ut, och nu har hon halv somnat med häftet över ansiktet. Haha, hon är så gullig :)


Datakunskap igen ;)

Hejsan! Nu sitter jag på datakunskapen igen :) Men jag vill verkligen gå hem! Vi hade matte prov innan, och det känns väl helt okej faktiskt. Men jag är helt slut, och godis sugen så jag skulle vilja hem och lägga mig i soffan framför tvn, äta en massa godis och sedan somna :) Men så tur ska man inte ha, nu ska man plågas ett tag och sitta och läsa i ungefär 1 timme, sedan ska vi ha redovisning på hantverksteknik B tror jag. Men nu ska jag sätta mig och läsa, vi ska ha prov v 43 så jag måste kunna allt utantill tills dess. Bye ;)

Jazz

Hallå där! Kom typ just hem från josefine och victor. Vi har spelat kort, något spel som kallas jazz. Det var riktigt roligt faktiskt :) som en massa spel, blandat i ett :) Och tidigare så monterade jag och emelie bordet som vi fått, och även rislampan. Nu ska vi bara sätta upp två lampor ovanför sängarna, men det tar vi någon annan dag. Sedan är det bara två vaser som fattas och då är nog allt i sin ordning för nu i alla fall. Josefine visade ett par skit snygga skor för mig ikväll, som jag vill ha :) Dom är från tradera, så jag ska kika ett tag om priset höjs eller inte. Men egentligen borde jag försöka somna nu, för annars kommer jag vara trött imorgon. Men nu ska jag kolla igenom skolkatalogen som jag lånat av josefine, så¨att jag kan somna med ett leende på läpparna, haha :)


hey ;)

Hallå :) Idag har vi ju som sagt varit ledig, vilket har varit riktigt skönt. Jag har faktiskt hunnit med väldigt mycket. Var och solade, sedan for jag på stan med josefine, victor och joacim och sedan for jag hem och diskade och städade :) Men jag var då livrädd när jag solade så det blev inte så mycket avkoppling. Idag ska jag och emelie laga tacos, och efter det så ska jag nog till josefine och spela kort eller något. Nu borde jag och emelie montera ett bord som vi har fått, och även en rislampa. Men emelie är så slö så jag får väl se om jag tar tag i det själv :)

-,´jo

Det blev inte mias idag, vi valde att göra thai kyckling istället :) Tyvär så glömde vi grädden så den blev lite tjock men det gick bra ändå. Nu ska jag hjälpa emelie med något som har med skolan att göra. Sedan ska vi väl se något på tv eller nått. Men jag känner mig riktigt sugen på att fixa naglarna :) Men jag har så fula naglar ändå så det är inte så roligt att fixa till dom. Men jag får väl se vad som händer. Och imorgon är vi lediga, vilket känns otroligt skönt! Så imorgon ska jag nog städa lite här hemma, om jag orkar då :)


hey

Hallå :) nu sitter jag hemma i lägenheten. Efter skolan så for jag, moa, evelina och isa på stan och kollade. Då köpte jag min tröja :) den är så himla skön och snygg. Svart såklart. Nu sitter jag och väntar på att victor ska komma och hämta jag och emelie så vi ska få handla :) Dom har ju det där erbjudandet i Umeå guiden nu också, så ikväll ska vi nog äta på mias, känner mig för lat för att ställa och laga någon mat ;p


Datakunskap ;)

Hejsan! :) nu sitter jag här på datakunskapen igen. Men jag tycker faktiskt lite synd om Benny, ingen lyssnar på honom. Och ingen bryr sig typ om han säger till :/ Men men, han får stå upp för sig själv lite mer. Och han har faktiskt ny tröja idag :D Jag känner att det gick riktigt bra för mig på det lilla "testet" vi hade i alla fall. Och jag måste sedan ta tag i att prata med honom vad jag behöver göra för att få mvg i datakunskap :) Men nu slutar vi, och jag ska på stan och köpa en tröja :) byebye

proffs ;)

Åh just nu så känner jag mig nästan som en proffs. Eftersom färgen jag hade hemma var av märket schwarzkopf, och dom på praktiken använde det märket så har jag lärt mig lite om färgerna. Färgen jag hade hemma var en 5-75a och 5 är hur mörk nyansen är, 75 betyder att det är rött blandat med guld. Och jag ligger kring en 6a i nyansen så alltså lite ljusare. Därför lät jag endast färgen sitta inne i 25 minuter istället för 45. Och här har ni resultatet(men jag har ej fixat håret eller mig själv så tänk bara på färgen):


färgning ;)

Hallå där! Nu håller jag på att färga mitt löshår. Eftersom jag är mycket mörkare än jag var tidigare så är ju löshåret för ljust. Och jag hade en färg hemma så då tänkte jag att det var lika bra att prova. Vill egentligen köpa nytt löshår eftersom det jag har nu är knappt 1 cm längre än mitt hår ;p men jag får ju i alla fall fylligare hår med löshåret så vi får hålla tummarna på att det blir en bra färg :D

home?

Hej! :) Nu är jag hemma, eller hemma och hemma. Jag är i Umeå i lägenheten i alla fall :) Gud vad skönt det var att komma igenom dörren. Både för att jag saknat lägenheten men också för att jag hade så himla tung väska! Och ändå har jag bara packat ner det jag behöver tills imorgon, för sedan imorgon kommer Joacim med resten av grejerna.
Nu har jag i alla fall just stoppat in en pizza i ugnen, är hur hungrig som helst så det ska bli gott att äta :) Asså jag höll på att dö på bussen. Det var en tjej som satt och sög på tutte, kastade godis, pratade med sig själv, gick runt och satt sig hos folk i bussen och mer.. Och hon var typ 25-30 år? hahaha :) Jag vet inte riktigt om hon är så, men jag som sett så mycket på tv tyckte att det kändes mycket som att hon bara spelade för att se hur folk reagerar. Men man vet ju aldrig :p


övningskört

Hejsan! Kom just in efter en lång biltur. Har nämligen övningskört idag :) Jag känner att jag har blivit riktigt duktig faktiskt, har övat på att starta i backe och kört i rödljusen och en massa annat :) Men ibland så blir jag väldigt stressad, när man ska göra flera saker samtidigt. Och pappa sitter och säger en massa instruktioner, då tar jag inte ens in hälften och då går det inte så bra. Men för att ha kört några gånger så är jag ändå stolt :D

black

Åh vad jag älskar svarta kläder :D det är som elegant och enkelt på samma gång, och det är lätt att ha accessoarer till svart. Man kan välja vilken färg på skorna som helst (tex röd), haha.


hahaha

Godmorgon :) eller god dag kanske man ska säga. Nu sitter jag här och skrattar för mig själv. I onsdags träffade jag andreas som gick i min förra klass på ica. Han var typ där med en massa klasskompisar tror jag. Sedan skrev han till mig att viktor kände typ igen mig. Och så frågade jag vilken viktor, då hette han tydligen marcusson. Så jag kollade på hans apberget och så visar det sig att det är en kille som jag skrek på som satan i åsele. Han kör nämligen cross, och på lördagen i åsele var det ju någon cross tävling på trillen. Då stod jag, elsa och mimmie och kollade på det. Jag var på världens hejar humör så jag stod och skrek som en galning och hejade på honom. Haha! Fast jag träffade honom aldrig så jag fattar inte riktigt hur han kände igen mig, men men.. Haha, det är nog bara jag som ser det roliga i det hela för jag ser framför mig hur jag står där som en tok och skriker :P


jaaa

Nu kan man då sova gott i alla fall :) Röstade såklart på Rabih idag också, men endast 2 gånger idag. Men jag hejar också på Eddie, för att ha någon att kolla på ;) Jag var helt säker på att han skulle åka ut i ikväll när det bara var han och Jon kvar. Men han är kvar :D Skrek så högt att hundarna började skälla, gick nästan inte få tyst på dom, haha.

Det skulle inte vara helt fel om han skulle vara här nu ;)


-,´=)


Lanza healing silk serum (239:-)


Schwarzkopf osis dust it (169:-)

i.d. bare escentuals lip gloss, wearable nude (199:-)

 


i.d. lipstick, baby (199:-)


Här är bilderna på produkterna som jag har fått :)


over

Nu är praktiken slut, känns lite surt faktiskt. Fast samtidigt längtar jag efter umeå så det ska bli skönt att få komma dit :) Jag bakade en kladdkaka med after eight igår som jag bjöd Emma och Jessica på (eller rättare sagt bakade mamma). Den uppskattades väldigt mycket. Idag har jag gått en massa ärenden, fixat och trixat med dockan, har fått kläm på 5 flätan nu :) Sedan har jag blandat färg och lärt mig en massa om färger och sånt. Och det var så roligt när vi skulle fika, för alla var på skämt humör och jag märkte att båda dom har samma humor som jag, haha. Så vi satt och skrattade konstant i typ 10 minuter. Magmusklerna växer känner jag ;) Ikväll ska dom ha en smink kväll för några tjejer. Och då hade dom ett erbjudande med id, det var en massa läpp produkter. Så om man köpte 2 skulle det kosta 100 kronor, och dom kostar 200 kronor styck annars. Så jag köpte en läppglans och ett läppstift. Sedan fick jag också 2 hårprodukter utav dom som tack för att jag varit så hjälpsam :) Ni får se bilder sen på dom grejerna. Nu ska jag äta, och det blir grillat och kroketter, mums :D

Ps: Tack josefine för att du har försökt fixa till min design. Och du har gjort den mycket finare än vad den var förrut :) puss

 

Såhär såg jag ut imorse innan jag for till praktiken :)


surprise ;)

Idag på praktiken har det varit mindre roligt. Det kom en kille som informerade om hur deras nya kassa-system fungerade osv. Tog ca 2,5 timmar för att lyssna på vad han sa. Så medans dom pratade gick jag fram och tillbaka, tvättade, stod med dockan och stylade håret. Testade att göra en fläta med 5 toffsar eller vad man nu än säger. Det gick faktiskt ganska bra :) Lite komplicerat i början bara. Men eftermiddagen var riktigt rolig i alla fall! Och nu är jag jätte glad för det kom en väntad sak från posten :)





Och skorna passade perfekt! Åh vad jag är glad :D
Och nästa helg ska jag köpa ett par till skor, som är huuuuuur snygg som helst ;)


RSS 2.0