SOLSOL

Nu är det soligt och ca 20 grader ute så jag ska lägga mig ute ett tag alldeles strax! :) Dock så blåser det ganska ordentligt.. Nu får vi hoppas att man får lite färg! Har ju inte fått någon färg alls under sommaren hittills! :(

MIDSOMMAR

Hallå jag lever efter helgen! :) Tyvärr så glömde jag kameran hemma i fredags så därför blev det inga bilder alls från midsommar. Jag hade riktigt roligt faktiskt, fast jag måste erkänna att det kunde varit bättre :) Ikväll så åker jag till umeå och stannar där en hel vecka, har ingen dator för den är ju trasig så det lär bli ganska tomt här ett tag.
en midsommar för länge sen ;)

TORSDAG

Det gick då bra hos tandläkaren, inga hål här! Dock måste jag börja använda tandtråd och det gjorde ju skitont! Nu har jag försökt hur länge som helst att ta någon vettig "hoppbild" men det går inte så bra när man ska göra det själv. Så tyvärr får ni ingen sådan ;p haha


GODMORGON!

Godmorgon allihopa! :) Jag låg och hoppades på bra väder idag, men icket. Ska i alla fall till tandläkaren nu och sen kika lite på stan :) Förresten för er som vill veta så har min skoldator gått sönder, eller den startar då inte i alla fall :( Typiskt att det ska hända på sommarlovet när man inte kan få hjälp av någon datatekniker. Det går ju bra när man är i lycksele, men kommer bli jobbigt i umeå för då är jag helt utan dator! :(
Medans bjuder jag på en bild från turkiet 07 ;)


hahaha

Det är så roligt att kolla igenom bilder från förr! Den här bilden får tala för sig själv! hahaha

ONSDAG

Hallå! Jag har just färgat mammas hår, hoppas att det blir bra! Vi har kört på en liten specialare, med lite slingor och så :) Spännande att se resultatet! Såhär såg i alla fall jag ut idag. Invigde min nya kjol från ginatricot och jag älskar den redan :)





NELLY

Åh denna kjol från nelly skulle jag verkligen vilja ha!
Helt perfekt till sommaren, och så är den ju så billig.
Fast det är synd att det inte är fri frakt nu :(


BUTTERFLY

Fick den här ringen för ett tag sen och den är ju så himla snygg! :)


FIKA

Hallå :) Idag är nog första gången på hela lovet som jag gör något på dagen. Jag har varit och fikat med emma, felicia och jennifer :) Det är så roligt att träffa felicia för det händer inte så ofta, hon har nämligen flyttat till köping för att bli pingisproffs ;) haha


WILMA

Har suttit och kollat igenom en massa bilder och jag älskar den här bilden på wilma, haha!

HANDSMYCKE

Igår så var jag med elin och så fick jag min födelsedagspresent av henne. Har varit jätte nervös över vad det var. Visste att hon hade beställt det någonstans men hade inte den blekaste aning om vad det var. Och så var det ett skit snyggt handsmycke! Åh det är så fint, tack så mycket elin!

BIKBOK

Jag berättade ju att jag hittat två fynd från bikbok och här är dom :) Den första köpte jag för 150 kronor och den andra för 99 kronor. Det kallar jag kap! Perfekta till sommaren :)


LÖRDAG

Jag hade en helt underbar lördag. Var hos moa och mattias och åt middag. Det var riktigt trevliga människor där och under kvällen spelade vi spel. Tyvärr så glömde jag att jag hade med mig kameran så det blev inga bilder från igår. Men det var nog den bästa kvällen jag haft på hela lovet hittills :)


UMEÅ

Hallå :) Idag så har jag och josefine varit på stan och kollat runt lite. Köpte lite småsaker från h&m och även två fynd från bikbok som jag visar lite senare. Nu ska josefine snart få plocka mina ögonbryn för det ser verkligen ut som två buskar, haha!


SOMMAR

Det känns verkligen inte som att det är sommar.. Jag vill ju att det ska vara varmt och soligt! Har i alla fall kollat runt lite på h&m:s hemsida och där hittade jag lite saker som jag vill ha i sommar. Speciellt när jag åker utomlands! Man kan alltid önska sig ;)

SEXFEM

God dag allihopa! Det är så tråkigt att kliva upp när det är mulet och kallt ute. Men då tänker jag bara på turkietresan som alltid får mig på bra humör! Nu är det 65 dagar kvar tills vi åker :) Tänk att det var över 200 dagar kvar tills vi skulle åka när vi bokade resan!


FREE

Det här har varit en riktigt skön och lugn helg. Det känns så himla skönt att vara ledig nu i några veckor. Men ändå så längtar jag lite till att börja jobba faktiskt :) Nu ska jag fortsätta se på one tree hill som jag gjort nästan hela helgen, haha. Men det är ju så bra!

TONIGHT

Nu ska jag snart äta middag och sedan ska jag ut och umgås med en massa kompisar. Det är så skönt att vara i lycksele och träffa alla igen. Har träffat en massa gamla klasskompisar och lärare idag. Kvällen kommer nog spenderas med emma och jenny, sedan så får jag hålla tummarna att det blir bra väder nu när vi ska kika på brolle på stan ;) haha


HV1A

Igår hade vi som sagt avslutning i umeå. Och det känns väldigt tråkigt att vi kommer vara ifrån varandra hela sommaren. Vi har ju så sjukt bra klass med världens sammanhållning. Jag hade lovat att ni skulle få någon bild och nu har isa lagt upp, så jag snodde två från henne ;)


FREDAG

Hallå! :) Idag så har jag varit och kollat på studenterna här i lycksele. Och det är riktigt tur att det inte regnar. Nu längtar jag jätte mycket till själva studentdagen, men jag vill inte gå ut skolan. Som tur är så har jag ju två år kvar, haha.



BIG GIRLS

Alltså tänk nu är det sommarlov!! :D Theresia tog några bilder på klassen, men lägger upp dom när någon skickat dom :) Nu sitter jag bara och tänker på mina två underbaraste vänner som tar studenten imorgon. Gud vad snabbt det har gått! Älskar er så mycket! 

PICTURES

Här kommer en massa bilder från idag! :)






COLD

Ja det där med att det i alla fall inte var regn höll ju inte så länge. Direkt när jag klev utanför dörren började det små skvittra, och sedan började det regna ganska mycket. Men vi satt ändå ute och hade picknick, så nu är man alldeles dyngsur och kall! Lägger upp lite bilder från idag när jag har fått dom :)


MYSDAG!

Idag så ska vi i klassen umgås och det känns så tråkigt att det blir det sista vi gör alla tillsammans framtill hösten! Men då får vi bara se till att ha extra roligt idag. Vi ska ha picknick och leka lite lekar det :) Synd bara att det inte är strålande sol, men det är ju i alla fall inte regn! :D vi hörs senare.

FIKA

Hallå :) Jag hade en riktigt bra födelsedag med dom bästa. Sedan bjöd jag hem moa, linnea, isa och linnea på fika igår och det var riktigt roligt också. Tårtan vart verkligen god och det har jag josefine att tacka som hjälpte mig :) Nu känns det så skönt att få sommarlov snart! Hoppas på bra väder imorgon och på torsdag :)



SJUTTON

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Johannas födelsedag, Hurra Hurra Hurra Hurra! :D Idag så fyller jag år och jag längtar tills mormor och morfar kommer hit. Träffar ju inte dom så himla ofta! Så ikväll blir det grillat och en massa tårta!

LYCKSELE BALEN

Åh alla mina kompisar var så himla fina igår! Jag var så nervös och förväntansfull när dom skulle komma :) Tyvärr så vände sig nästan ingen mot mitt håll så jag fick inga bra bilder och den som tog för tidningen var ju inte riktigt speciellt duktig heller. Men jag lägger upp bilderna ändå och hoppas att få lägga upp några bättre bilder sen när jag får dom som de själva har tagit :)

Underbaraste elin :) 

Frida! :D

Madelene! :D

Elins lillasyster! :D

Och så var jag tvungen att spara denna bild på josefines kompis frida, hon var så fin :D

HAIR

Har stått och fixat hår nästan hela dagen, mina ben är alldeles slut! Men det vart riktigt bra resultat och hoppas att det kommer att hålla nu, eftersom det blåser så otroligt mycket ute. Blev så sugen på att sätta upp mitt eget hår, så det blev en liten slarvig frisyr, men det känns lite tråkigt eftersom den kommer vara borta direkt jag kliver ut ur dörren.

LYCKSELE

Hallå där! Nu sitter jag i lycksele och jag kan lova att det var skönt att komma hit igår :) Gårdagens uppsättning vart riktigt bra, över förväntan faktiskt. Bilder kommer nog på klassbloggen sen. Nu väntar jag på madelene som ska komma hit och fixa hennes hår, sedan ska jag fixa och trixa lite i andras hår också :) Önska mig lycka till!


UTOMLANDS

Alltså jag vet någon som vill utomlands nu och det är johanna! Jag är och kikar runt på alla sista minuten som finns. Fast det finns två problem och det första är pengar, det andra är att jag har ingen som skulle kunna följa :( Men det kliar verkligen i fingrarna.

77

Nu är det 77 dagar kvar tills vi åker till turkiet! Jag längtar så himla mycket :) Det är dock lite tråkigt för det är lite tjaffs och bråk mellan mina resekompisar. Men det SKA lösa sig och allt SKA vara bra till resan den här gången, det har jag bestämt! haha :)

HAPPY

Nu har det varit bra väder de två senaste dagarna och man blir på så bra humör! :)
Det är så härligt att kunna vara ute utan att behöva frysa. Kvällen kommer spenderas
hos josefine där jag ska hjälpa henne att baka och hjälpa lite med hennes kompis hår.
Annars har jag inte så mycket mer intressant att berätta förrutom att jag är riktigt nervös
inför morgondagens uppsättning!


HOT IN HERE

Hallå nu sitter jag ute på balkongen och det är så himla varmt! Solen skiner och jag ser inte ett enda moln på himlen :) Det enda som är lite jobbigt är att en gubbe är ute och klipper gräset så ögonen kliar inte bara lite. Nu längtar jag så sjukt mycket till turkiet!!


UP AND DOWN

Den här dagen har varit både bra och dålig. Det gick jätte bra att färga felicias hår och resultatet blev bra :) Och så fick jag veta att jag kommer få mvg i engelska! :D Har varit jätte orolig över det. Det riktigt riktigt dåliga är att vår idrottslärare kommer bli sparkad till hösten så vi kommer inte få ha honom den sista terminen, och det SUGER! Är så himla arg och ledsen, för han är verkligen den bästa idrottsläraren som jag haft!

RSS 2.0