alanya 9

Här kommer sista delen av alanya! Sedan har madelene några bilder, men förstår att ni är ganska less på att se bilder därifrån! haha






torsdag

Hallå! Denna vecka har bestått utav plugg, plugg och ännu mera plugg. Är så less, och ändå har jag två saker till som måste göras innan imorgon. Såhär såg jag ut idag, tjocktröjan och jeansen köpte jag i skellefteå. Jeansen gick på 199 kronor, ett riktigt kap. Såg även att någon frågat vart jag köpt mina örhängen och dom är från bikbok :)


high

hallå där! :) Idag så hade vi riktigt kort dag, vilket kändes behövligt efter helgen. Så nu har jag städat lite och ska alldeles strax gå och handla. Det lär nog inte bli så dyrt med tanke på all pant som jag fick i lördags, haha! ;) Kommer nog visa det som jag handlade i skellefteå lite senare :) Men här har ni i alla fall ett par örhängen som jag köpte och en stickad tröja som jag köpte för ett tag sen här hemma i umeå.



saturday

Gårdagen var riktigt rolig! :) Här har ni lite bilder!





ALANYA 8








feelin better

Mår ganska bra nu, behövde verkligen vila ut. Kvällen spenderas hos josefine och victor, vi har just kikat på idol. Nu kollar jag runt lite på datorn efter kläder, jag och josefine ska förmodligen till skellefteå på lördag :) Har hittat en massa saker från cubus som jag vill ha. Bland annat en jacka som jag hoppas ska finnas där! Här är lite tröjor som jag kollat på.


sick

Först vill jag tacka josefine för den fina headern som hon har gjort åt mig! :) sen så vill jag bara klaga. Jag mår så sjukt dåligt, huvudet exploderar, kroppen ömmar, kan knappt andas och är så trött. Men jag kan inte sova! Ligger och vrider och vänder mig, svettas, fryser, kvävs. Så nu har jag stoppat i mig ännu en alvedon, håller tummarna på att det ska bli bättre och ska försöka kolla lite på aladdin.

mums!

Dessa skor får mig nästan att dreggla! Dom är ju så sjukt snygga, jag vill ha dom! :)
Men dom kostar 1299 kronor, och det är alldeles för mycket för mig. Tänk om man
vore rik, då skulle jag redan haft dom där skorna här nu ;)


ALANYA 7

Vilket härligt väder det är idag! Man blir på så bra humör när solen kommer fram :) Och på tal om sol, så ska ni få lite mer bilder från turkiet. Det är snart slut så ni vet ;) haha. Är säkert lite långtråkigt med bara bilder därifrån. Men är så dålig på att ta kort nu ;)





god morgon!

Åh så himla skönt med sovmorgon :) Börjar inte förrän 13.20 idag och har endast två lektioner så vi har en väldigt slapp dag. Har kollat igenom lite bilder och jag funderar starkt på att köpa mörkt löshår och färga tillbaka det igen :) Fast inte riktigt just nu, trivs hur bra som helst i min nuvarade färg, men när man kollar på bilderna så blir jag så sugen! haha

ALANYA 6

Hallå där! Här kommer lite bilder från när vi var på en vattenpark några mil utanför alanya, det var faktiskt ganska roligt :) Och bilderna är ju så härliga!






FLÄTA

Hallå där! Idag så hade vi frisörprov och det gick helt okej faktiskt :) Sedan gick jag och moa på stan för att shoppa loss, men jag hittar absolut ingenting! Som moa sa, jag vill bara hitta något som man vill använda hela tiden! Och nya skor är något som jag måste köpa.
Här kommer en lite bättre bild på hur håret ser ut :) Dock så blundade jag just på bilden!

DARK

Okej, jag var jätte stressad imorse när jag skulle försöka ta lite kort på hur jag såg ut idag, och märkte aldrig att bilderna vart kolsvarta. Men försökte ljusa upp dom lite, och en vart väl okej, men man ser inte speciellt mycket. Men det får duga för tillfället :)

STICKAT

Åh nu vill jag bara ha en massa stickade koftor här hemma! Det måste ju vara det skönaste att ha på sig på hösten, och vilken känsla man får när man sitter hemma i soffan och tända ljus, haha. Synd bara att alla ska vara så himla dyra :( Men jag har då köpt en ny, visar en bild lite senare :) nu blir det mat!

ALANYA 5

Vad jag är less på skolarbete nu! I helgen har jag suttit med det i ca 4-5 timmar och idag när vi hade sovmorgon till halv elva så träffades jag och Isa klockan åtta för att arbeta. Nu har jag otroligt mycket kvar ändå! Men här har ni något trevligt att kolla på tillsvidare :)









BESTÄLLT

Idag på mattelektionen så beställde jag och moa lite grejer tillsammans. Jag beställde dessa 2 och även en svart mössa :) Men paketet kommer nog inte förrän mitten på oktober så det blir en del väntan, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) haha


ALANYA 4

Vi fick sluta två timmar tidigare idag, skönt! :) Imorgon har vi också kort dag, har endast engelska på morgonen. Och sedan ska jag, isa och linnea göra lite saker. Så morgondagen kommer nog bestå av mycket skratt och hårt jobb! Här har ni fler bilder från alanya :)








ALANYA 3

Här kommer lite fler bilder från turkiet, när jag kollar på dom så vill jag bara tillbaka! :D







RESULTAT

Hallå! Idag hade vi som sagt egen hårvård och jag bestämde mig för att göra ljusa slingor. Trivdes så bra i mitt solblekta hår så ;) Resultatet vart riktigt bra, men jag skulle dock vilja lägga in någon ask-toning eller något i håret, det är lite för guldaktigt nu. Här är en bild på resultatet, inte världens bästa bild, men det kommer bättre sen :)

LIGHT

Hallå där! Nu har jag arbetat med matten ett tag och det går inte så bra framåt. Förstår inte ens hälften! Och nu måste jag sätta mig och läsa igenom naturkunskapen. Men jag har då något att se fram emot imorgon, egen hårvård! :D Ska bli spännande och se hur resultatet blir :)

JIPPIE!

Nu har min bästa moa äntligen landat i sverige!! Nu har jag varit ifrån moa i en HEL månad och det ska bli så roligt att träffa henne :D Här är en av dom första bilderna som vi tagit, den är ganska precis 1 år gammal.

ALANYA 2

Hejsan! I helgen så har jag bara sovit, och kollat på film. Har varit så himla slö och trött hela tiden. Känner mig då inte utvilad nu heller. Nu kommer det lite fler bilder från turkiet!








ALANYA 1

Hallå där! Det kommer att komma bilder i lite omgångar, här har ni lite bilder ifrån flygplatsen och första kvällen :)










HV2A

Gud vad jag älskar våran klass! Sitter och kollar igenom bilderna som jag har på datorn och tänker på hur roligt vi har tillsammans! :D Det enda som känns jobbigt med och har börjat skolan är att jag ligger efter, men annars är jag så himla lycklig just nu!

BACK!

Hallå där! Nu är jag tillbaka :) Hade det helt underbart i turkiet och
en massa bilder kommer i helgen kan jag lova :) Kändes skönt att
träffa alla klasskompisar idag och nu saknar jag bara min lilla moa!
Nu lovar jag att det kommer skrivas mycket mer här, har blivit glest
med inlägg under sommaren. Har inte suttit vid datorn på nästan 3
veckor, så har mycket att göra nu ikväll :D vi hörs!

RSS 2.0