HELG

Åh gud vad skönt med helg! Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för kvällen. Och om någon timme så kommer isa hit och ska spendera helgen här, jippie! :D Förhoppningsvis så får vi en riktigt rolig helg!

HAIR

Hallå! :) Det går faktiskt riktigt bra på jobbet, men det tröttar ut en så otroligt mycket. Nu ska jag på dejt med jenny i alla fall och vi ska äta ute, på frasses ;) I söndags så klippte moa mig och det känns så himla kort, men det känns också så himla fräscht, perfekt att göra det innan man åker utomlands! :D

TRÖTT

Hallå där! Jag vet att jag är dålig på att skriva, men jag är så himla trött hela tiden så har inte orken att sitta och skriva. Helgen var hur bra som helst, blev totalt krossad i fifa, och förlorade i minigolf (och vi var 6 som spelade). Men spenderade den med underbara människor så :D nu ska jag se ett avsnitt av sex and the city! :) vi hörs


TURKEY

Nu är det 27 dagar kvar tills vi åker till turkiet! Gud vad bra det känns att tänka på det när det spöregnar ute :D Imorgon så är det min sista dag på centrum och sen börjar jag jobba på lasarettet, känns lite tråkigt faktiskt.

PICTURES

Bilder från idag!






MAMMA

Hallå där! Idag så fyller min kära mor år :) Så nu blir det att proppa i sig grillat och potatisklyftor och efteråt blir det supergod marängtårta! :D

VÄSKA

Nu är min kära väska helt förstörd! Den har gått sönder lite eftersom, men nu är den inte ens speciellt snygg längre. Så det är nog dags för en ny :) Kollade runt lite snabbt och hittade den här från gina, den var riktigt fin faktiskt! undrar hur den ser ut i verkligheten.


BJUDA

Hallå! :) Jag har haft en riktigt bra dag idag på jobbet. Nu ikväll ska jag hjälpa elin att packa hennes kläder och så för hon kommer snart att flytta. Just nu längtar jag mest till i helgen då jag åker hem till umeå igen, jag måste försöka hinna träffa så många som möjligt. Skulle vara roligt om några från klassen skulle kunna träffas och göra nått :) men vi får väl se vad som händer. Här bjuder jag på lite bilder som är så snygga!



HELGEN

Hallå där! Helgen har varit riktigt trevlig och den spenderades i åsele. Umgänget kunde nog inte blivit bättre. Har skrattat så mycket så magen värker, och har trängts och puttats så mycket så resten av kroppen värker. Är öm precis överallt tror jag. Nu ska jag försöka sova tidigt eftersom jag ska upp och börjar jobba klockan 7 imorgon! Här har ni bilder :)





KONSTIGT

Hallå där! Det blir glest här nu när jag jobbar och inte har tid med datorn. I helgen var jag i alla fall i umeå och hade det riktigt roligt :) Känns så konstigt nu för det känns som om jag kommer hem när jag kommer till umeå. Här bjuder jag i alla fall på en härlig bild på jag och melvin som togs igår då det var toppen väder! :)


ONSDAG

Hallå! Idag så har min dag varit riktigt bra :) Hade det jätte bra på jobbet och direkt när jag slutade sprack molnen upp, så jag hann ligga ute ett tag idag :D Nu ska vi snart äta middag och senare ska jag kanske ut med madelene, för hon har tagit körkortet!!!

ÖVNINGSKÖRNING

Var nyss ute och övningskörde med pappa, det var riktigt längesen vi körde sist så innan vi skulle åka mot stan och handla körde vi en liten sväng på furuvik :)

Pappa: Kör försiktigt här, tänk på att det kan komma fram barn springandes bakom bilar.
Jag: Äsch dom är ändå och äter middag nu.

KLOCKOR

När jag var i umeå så köpte jag två klockor från clas ohlsons, riktiga kap! En klocka för 99 kronor är inte alls farligt. Damen i kassan måste trott att jag och josefine var dum i huvudet, för vi köpte sammanlagt 9 klockor eftersom det är många som vill ha dessa klockor. Jag köpte dom i orange och grön i alla fall!



OTUR

Hallå nu är jag hemma från jobbet :) Imorse så var det riktigt jobbigt att kliva upp, men jag tog mig ju upp tillslut. Sen var jag så glad att det var bra väder så jag kunde sola när jag kom hem, men ne just när jag slutar ska det såklart bli moln över hela himlen. Nu ska jag sova ett tag!


LYCKSELE

Hallå där! Nu är jag tillbaka i lycksele och började jobba idag :) Känns både tråkigt, men riktigt skönt också! Veckan i umeå var hur kul som helst och jag hann med riktigt mycket, bästa veckan på lovet hittills :D Nu när jag har tillgång till dator ska jag försöka blogga lite bättre.
Här har ni några bilder på mig från i fredags när vi såg eclipse på bio :)




HAPPY

Jag har haft det riktigt roligt nu när jag varit i umeå den här veckan :D Känns så himla tråkigt nu att jag börjar jobba på måndag. Jag har varit taggad på att börja jobba jättelänge men nu känns det bara surt att jag inte kommer kunna vara i umeå på vardagarna framtill jag varit utomlands! Jaja, därför måste jag se till att njuta ordentligt.   Nu är det 48 dagar kvar tills vi åker :D

RSS 2.0