SUNDAY

Hallå! Jag vet att jag är jätte dålig på att skriva nu. Men när jag kommit hem från turkiet lovar jag att det blir bättre! :) Nu är det mesta packat eftersom jag åker till umeå idag. Känns riktigt skönt att komma hem till umeå faktiskt, fast samtidigt lite tråkigt och jobbigt, har ju blivit så van att mamma gör all mat och städning, haha ;)

2 VECKOR

Hallå där! Igår så var jag, elin och madelene och spelade minigolf och åt lite glass :) Det var riktigt mysigt och roligt. Var längesen vi umgicks alla tre så det kändes som en extra pepp inför resan, den kan inte bli annat än bra! :) Nu är det 2 veckor kvar och jag kan knappt tänka på annat än VÄÄÄÄRMEN! :)

PERFECT

Hallå! Min helg var helt perfekt :) Som sagt så kom isa hit på besök och det vart en helg med mycket skratt, haha. Tack isa för träningsvärk i magen! Här har ni en massa bilder :)
ALANYA

Alltså nu är det 16 dagar kvar tills vi åker och jag börjar känna riktigt pirr i magen! Nu sitter jag och laddar hem en massa musik så man ska ha något att lyssna på :) Snart blir det väl att börja tvätta alla kläder som man ska ha med sig. Gick även in på yr och kollade vädret och det ser riktigt bra ut :D

RSS 2.0