fashion week

Här har ni två bilder ifrån umeå fashion week på en av frisyrerna som jag gjorde :)


fredag

Ikväll så har vi haft bullbak hemma hos josefine och victor. Vi ska väl snart se någon film och smaka på dom, men det ser otroligt gott ut, eller hur? :)




underbara

Här har vi vår underbara klass :) Som jag sagt förrut är detta den bästa klassen som finns!

en sån dag

Vilken dag det var igår! Det var så himla roligt men samtidigt väldigt stressigt och tröttsamt. Lärde mig ganska mycket nytt och känner mig faktiskt mycket säkrare nu. Alla blev hur fina som helst och visningen gick riktigt bra. Det vart en riktigt bra dag (minus maten).
Bilderna är inte av bästa kvalité men dom får duga :)









exciting

Imorgon så ska jag och tre till från klassen hjälpa till med wellas visning. Vi ska assistera, pensla på lite färg och sådant. Det kommer bli så himla roligt och jag hoppas att vi kommer lära oss mycket mer om wellas produkter :) Så kommer befinna mig på plaza från nio på morgonen till nio på kvällen, det blir en lååång dag. Tur att jag har Cassandra med mig ;)

praktik

Idag så började vi inte förrän 13.20 vilket var riktigt skönt! :) Hann gå på stan och fixa praktikplats också, den är iofs inte förrän vecka 18, men det är bra att vara ute i god tid. Så mina 5 veckor kommer spenderas på hårsalongen wow. Vad jag längtar! :)

hair

Alltså jag är så sjukt sugen på att göra något nytt med håret. Hatar att jag är så himla rädd för förändringar. Något som jag vill göra nu är att permanenta håret, ungefär såhär :)

weekend

Hallå där! Helgen har varit hur bra som helst. I fredags kom elin hit och har varit här hela helgen :) I lördags så var vi frisörer på skolan och fixade modeller inför fashion week vilket var riktigt roligt. Isa tog en massa bilder, men har inte hunnit få dom än.


OPS

När en håller på att hungra ihjäl sig, en bara går iväg och när en är rädd om lilla vovven i bilen så kan det inte bli bättre än såhär. Såhär ser victors bilruta ut just nu.

halloween

Jag längtar efter halloween! :) Det kommer bli hur kul som helst. Idag så var nästan alla i klassen och kollade på lite outfits och många hittade riktigt bra saker. Själv så kommer jag att bli en död docka. Tur att jag har josefine som får sminka mig ;)

hey there!

Hallå! Dagen har gått riktigt bra faktiskt :) Och nu har jag fått mina skor från nelly, jag älskar dom! Dock så är dom lite för stora, men det är ju bara att använda extra sockar. Ni får bilder på dom lite senare, här är i alla fall lite bilder från idag.





sunday

Ligger i sängen och myser under täcket, hoppas att mina skor som jag beställt från nelly kommer imorgon! Och så har jag ju även paketet från h&m som förhoppninsvis kommer i veckan också. Nu har jag bestämt mig för att gå all in i skolan, det har varit så jobbigt att gå till skolan på sista tiden. Men nu har jag kommit fram till att jag har ju underbara vänner där så då kan skolan inte bli annat än rolig, eller hur? :)


away

Nu sitter jag i kalla och snöiga lycksele. Mamma har just gjort upp eld och vi ska snart äta tacos, mysigt! Ikväll kommer jag umgås med elin och madelene och jag har längtat! :)

beauty

Imorse så passade jag på att ta lite bilder på hur jag ser ut idag, och här har ni
resultatet ;) Ne skämt och sido, den här bilden togs i lördags och jag förstår inte hur man
 kan vara så snygg, haha! Nu ska jag förbereda mig inför provet, men vi hörs sen!


color

Min kväll kommer bestå utav pluggande, vi har prov om färglära imorgon.
Har lovat mig själv att ha max 2-3 fel på provet så det gäller att ligga i nu!


halloween

Nu börjar det närma sig halloween och jag är så sugen på många saker,
 men det är ju så himla dyrt! Känns lite onödigt att lägga ut mycket pengar
 på något som man använder en enda gång. Såhär såg jag ut förra året ;)


less

Har ni någongång haft en kompis som gjort allt för att jävlas mer er? Det har i alla fall jag. Såhär mycket har min kompis ansträngt sig för att skita ner lägenheten + att hon rökt inomhus, tagit ner hennes saker bara för att det är hennes. Jag kan summera det såhär: Kommer nog aldrig mer flytta in tillsammans med en kompis. Eller vänta, jag kan ju inte ha gjort det, för såhär gör man inte mot sina kompisar.




lördag

Hallå! Helgen har varit helt underbar, med underbara människor och en massa skratt. Igår så var vi hemma hos mig och spelade spel, käkade en massa godis och chips :) Kvällen kunde inte ha blivit bättre! Här har ni lite bilder ;)






kundpass

Idag så hade vi vårt första kundpass. Var rätt så nervös innan, men när min kund väl kom så lungnade jag ner mig fort. Dock så tog det otroligt lång tid, både för att hon hade tjockt hår och även för att jag skulle klippa på ett sätt som vi aldrig ens lärt oss eller gått igenom. Men resultatet blev riktigt bra!

HV2A

Imorgon så har jag mitt första "riktiga" kundpass och det känns så spännande. Är så himla nervös, men det känns samtidigt väldigt skönt. Nu när jag sitter och skriver om det så kom jag på att jag glömde mina saxar hemma på haga!! Blir att kliva upp ur sängen och från mitt varma täcke för att hämta dom, haha hur klantig får man vara? Här har ni i alla fall en bild på världens bästa klass.


shoes

Alltså jag vill ha nya skor! Men dom som jag vill ha finns inte någonstans.
Är helt förälskad i dessa skor, skulle nästan kunna döda för dom ;) haha



mamma

Är så himla slö har ont i huvudet så jag stannade hemma idag. Det kan bero på att jag
 la mig 12, klev upp 3 för att åka lastbil med pappa ner, vaknade 5 och gick och la mig igen.
 Sömnen vart inte riktigt bra känner jag. Här bjuder jag på en bild på min
super snygga mamma ;) visst är vi lite lik i alla fall?


lycksele

Helgen har faktiskt varit riktigt rolig! :) I fredags myste jag med elin och i lördags var jag ute med jenny. Hon är nog en av de härligaste människorna som jag känner! Och även lite lik heidi montag ;) här har ni lite bilder!







look alike

Jag håller på att bli tokig! Håller på att leta någon som är lik en kändis.
Vi ska nämligen göra ett arbete på skolan där vi ska fixa hår, lite smink
och fotografera någon efter en kändis. Så om ni vet av att ni är lik någon,
eller har en kompis som är det säg gärna till! :)


RSS 2.0