dieselråttor och sjömansmöss

Hallå :) Nu har jag äntligen fått hem dieselråttor och sjömansmöss! Det är inte lika bra som jag kom ihåg det, men det kanske blir bättre :)
Förövrigt så saknar jag umeå så himla mycket, saknar moa och linnea hur mycket som helst! Saknar lägenheten, min säng och allt som har med umeå att göra. Längtar tills imorgon då jag åker tillbaka och så blir det förhoppningsvis mys med moa hela kvällen :D


Kommentarer
Postat av: lainea

mys med linnea också.......

2009-12-28 @ 18:25:50
URL: http://linnearen.blogg.se/
Postat av: malin

okej.

nej, hon skrev ju 5st namn som hade vunnit presentkortet däribland mitt namn malin, och eftersom jag var den enda malin som var med i tävlingen så mejlade jag henne efter någon dag o undrade om hon inte skulle skicka ett vinnarmejl till mig. då skrev hon såhär:



"Hejsan Malin! Det var en till tjej som hette Malin som var med i tävlingen. Hon hette "mamma" och hennes mailadress stod det mail i. Du har fortfarande chans i den sista luckan :) kramar Jaqueline"



& du hette väl "mamma" när du var med i tävlingen?

var tvungen att fråga. verkar jätteskumt! :)

2009-12-28 @ 20:06:53
URL: http://malincathrine.blogspot.com
Postat av: Jaqueline

Hejsan johanna!



Tack för att du skrev till mig! Tjejen som vann hette MammaMalin i mailen och då heter hon ju malin och lämnade den mailen. Har skrivet detta till Malin som skrivit till dig men hon kanske misstog lite grann där. Kram Jaqueline

2009-12-28 @ 21:54:21
URL: http://jroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0