HELG

Det har varit en riktigt bra helg faktiskt! :) I lördags så åkte vi till isa i holmsund och grillade. Det var jätte roligt och verkligen mycket skratt. Jag kommer nog kunna skratta åt isa och hennes sop i flera veckor nu, haha ;p Tog tyvärr så hade jag inte med mig kameran, men snodde lite bilder av isa :)



WHITE

Alltså jag måste ju ha gjort något bra för att få sån tur som jag har nu! Först så hittade jag ju dom vita conversen som jag letat. Och nu har jag hittat en vit bikini, äntligen! Den SKA jag ha, och det är ju så bra eftersom jag har 2 stycken i samma modell redan så jag vet att den kommer passa :)


ONSDAG

Hallå :) var helt upptagen igår och därför har jag inte skrivit. Det är så himla typiskt att jag missade skorna som jag ville ha på tradera, för dom gick bara på 170 kronor!! Det är ju ingenting. Jaja, det kommer väl ut fler skor får jag hoppas :) Igår så färgade moa min utväxt och jag hennes. Blekningen till hennes hår räckte dock inte så hon ska komma över senare och så ska vi färga klart den, då ska vi även lägga ut på längderna också, för nu vill hon bli riktigt blond!

TURKIET

Nu är det 86 dagar kvar tills vi åker utomlands, tiden rinner ju bara iväg! :) Mamma och pappa kom som sagt hem från turkiet i torsdags och dom hade haft det otroligt bra! Båda är hur bruna som helst, inte bara lite avundsjuk. Men då har vi ju vår resa kvar i augusti och det ska bli så härligt! :D Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det, haha!


SÖNDAG

Hallå :) nu är jag hemma i umeå igen! Direkt när jag kom hem så cyklade jag och kollade på moas fotbollsmatch och hon var jätte duktig! Synd bara att dom förlorade.. Ikväll så blir det bara att ta det lugnt och kolla på film och så, skönt att bara slappa när det är söndag ;)

HAPPY

Alltså det finns ingen som kan vara gladare än vad jag är just nu! Och gissa varför?
Jo för att jag hittade skorna!! Jag hittade ett per heltvita converse i storlek 36 :) Så
 nu har mamma beställt dom till mig i födelsedagspresent, lite tråkigt att jag redan
 vet om det, men kommer bli lika glad ändå :D :D


BALUPPSÄTTNING

Igår så kom madde över och så övade jag på hennes baluppsättning. Var riktigt nervös innan eftersom vi inte hade så himla mycket att gå efter, men jag blev faktiskt nöjd över resultatet och hoppas hon också gillar den :) Men kommer nog vara lite mer nervös när det är den "riktiga" uppsättningen, för då får inget bli fult och så måste det ju sitta som sten!



BIRTHDAY

Nu är det ju bara 2 veckor kvar tills jag fyller år, så jag har kollat runt lite
på vad jag önskar mig i födelsedagspresent och här är det som jag vill ha :)

Vita converse (om de verkligen inte finns så helsvarta)

Shorts från nelly

Ballerinaskor från h&m

Flipflops från h&m

DKNY parfym

Linne från nelly




HAPPY

Jag är så himla glad! Imorgon så åker jag hem till lycksele och träffar mamma och pappa, vi har inte setts på en månad och jag har nog aldrig varit ifrån dom så länge! Idag så var det också soligt så har legat ute ett tag. Men jag blir så sur för jag får verkligen ingen färg :(

SUNNY

Denna dag har varit skön! Först hade vi redovisning och det gick riktigt bra faktiskt, var jätte nervös innan men det flöt på ganska bra :) Sedan cyklade jag och moa hem till moa och solade, det är stekhett på hennes balkong kan jag lova! Moa bjöd också på glass, vilket nog var dagens höjdpunkt, det var så himla gott! haha, här kommer lite bilder.



HAHAHAHAHA! Det här måste vara snyggaste bilden som finns på jag och moa!




NATURLIG

Hallå! Gud vad skönt med lång sovmorgon, börjar om ca 30 minuter så ska väl snart börja bege mig mot skolan :) Har faktiskt inte sminkat mig ett dugg idag, och det känns bra nu när det kliar så mycket i ögonen, dom är alldeles rödsprängd. Nu har vi redovisning och jag håller verkligen tummarna på att det kommer gå bra! Vi hörs :)

SKOR

Dessa skor från nelly jag har läääääänge velat ha. Josefine fick ett par för ganska längesen och dom finns inte kvar på nelly. Men då och då så dyker dom upp på tradera. Synd bara att dom alltid blir så himla dyra, men dom är så sjukt snygga! ;)

GOOD!

Åh denna dag har varit så upp och ner! Men slutet gott allting gott, som man säger :) Höll på med svenskan och jag kom verkligen inte på något att skriva och prata om, men tillslut så skrev jag hur mycket som helst. Och när jag kollade igenom det så hade jag 400 ord och vi skulle ha mellan 100-250 så fick rensa bort lite. Sedan kände jag mig så sprallig så jag for ut och sprang. Men jobbigt var det! Nu ska jag se till att få ordning på konditionen :)

Mäns "drömtjej"


LESS

Åh, jag blir så himla sur! Jag vill ha ett par helvita converse så himla mycket. Men dom finns inte någonstans. Och där dom finns är det typ i storlek 44 :( Jag har kollat på precis alla sidor som finns känns det som. Har sökt på google som en nörd efter dom.


SKOLA

Nu har vi haft det så slappt på skolan dom senaste veckorna så det känns jätte jobbigt med en massa läxa nu. På onsdag så har vi en redovisning i hantverksorientering, på fredag har vi en inlämning där vi ska skriva vad vi ska prata på vår muntliga redovisning som vi har nästa vecka, och så har vi även en engelska uppgift! Så nu måste jag se till att plugga, så inte allt blir i sista minuten.

FEELING

Nu ska jag och emelie snart gå och handla, vi har typ ingen mat hemma (som vanligt då). Nu känns det verkligen som vi äter samma mat varje vecka. Så om någon har något förslag på någon maträtt, som inte är för svår, ge gärna det :) Förövrigt så fyller frida år idag! :D Tycker att alla fyller år nu, det är fika efter fika. Och nu är det inte så länge kvar tills jag fyller år. Ska nog börja göra en önskelista snart ;)


MÅNDAG

Hallå! :) Idag så hade vi kort skoldag och det var riktigt skönt! Är jätte nervös inför nationella som vi kommer få tillbaka på onsdag, hoppas att det gick bra :) Jag vet att det har varit jätte dålig uppdatering här, men det är för att min dator har varit trasig, men nu är den fixad så nu ska det bli bättre :)

LYCKSELE

Hallå :) Igår så åkte jag till lycksele. Det är skit väder här och så får man höra att det är soligt och fint i umeå, typiskt! Igår så hade jag och josefine lite tråkigt så jag testade en uppsättning på henne. Det blev en dockliknande frisyr, synd bara att vi inte hade något fint spänne och sätta fast, men det blev helt okej ändå.


FUNNY

Idag så känner jag att jag verkligen inte har något vettigt att berätta. Har en otrolig träningsvärk i magen, men jag vet inte riktigt varför, för mycket skratt kanske? Imorgon kommer i alla fall mormor och morfar (förhoppningsvis) :) Det var jätte längesen jag träffade dom så det ska bli riktigt roligt. Måste se till att städa nu också eftersom det blir första gången dom ser lägenheten här i umeå :)


haha, bild från i helgen (jag ser ju väldigt graciös ut)


ARTON

Idag så fyller lilla emelie 18 år! Grattis :) Så när hon kommer hem ska vi direkt fara och handla och så blir det tacos till middag. Sedan ska vi även baka kladdkaka och chokladbollar som vi ska fika senare. Josefine och victor kommer nog komma över på besök och fika lite också :)

SURT

Handlade på apoteket idag för 400 kronor och lite till småsaker så nu har jag 168 kronor kvar på kortet. Det ser inte ljust ut för min del. Imorgon ska jag och emelie handla så vi kan baka eftersom hon fyller år, och sedan kommer pengarna räcka just till bussresan till lycksele, sen är man pank. Och får inte in pengar förrän den 23! Känns som det kommer bli jobbigt med maten ett tag framöver, haha.

100

Idag är det precis 100 dagar kvar tills vi åker utomlands! Tänk 100 dagar är inte alls speciellt mycket ;) haha. Just nu är jag så avundsjuk på mamma och pappa som är i turkiet. Och när jag får sms av henne att det är så soligt och så varmt, då vill jag bara boka en sista minuten och åka dit på en gång :) Synd att man inte var rik så man kunde göra det.. Men det är ju bra att man får något att längta efter också :)


MORNING

Hallå :) Idag så har vi sovmorgon till 12.10 och det är så himla skönt! Sitter och äter lite lunch nu och mår gott. Man blir på så himla bra humör när det är bra väder! Snart ska jag väl börja bege mig till skolan, vi hörs sen! :)

ELIN

Igår så firade vi som sagt elin. Och det var riktigt trevligt till en början :) Men det är så sjukt tråkigt att alla är över 18 förrutom jag. Så där vid halv elva drar alla på hotellet. Och jag har ju alltid emelie, men nu fyller hon 18 på tisdag så hädanefter kommer jag nog inte vara med när dom ska på hotellet. Tyvär så blev det inte så mycket bilder tagna igår, men här är några i alla fall :)



SUNDAY

Hallå :) Förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen men jag har haft fullt upp faktiskt. I fredags fikade vi hemma hos mig och for senare ut och spelade brännboll. Sedan i lördags åt jag lunch med farmor och farfar och fikade sedan hemma hos dom eftersom farmor fyllde år. På kvällen for jag till elin och fikade. Så jag har alltså fikat hela helgen, och jag ska snart upp till farmor och farfar igen och fika :p haha!

STRESS

Alltså idag så har jag stressat så otroligt mycket! Kom på mig själv när jag satt och skickade sms med elin om ikväll, jag hade inte ens ringt och grattat henne! Då är man stressad. Nu håller jag på att fixa och trixa i köket och det skulle varit roligt att spela in allt för att se hur effektiv jag är :p haha. Jag gör verkligen tusen saker samtidigt!

AVUNDSJUK

Åh nu är jag så avundsjuk på mamma och pappa. Dom åkte till turkiet idag! Så just nu är dom nog på hotellrummet och gör sig i ordning för att gå ut och äta middag. Det var tur att dom fick komma iväg, jag har varit så orolig över att det nya åskmolnet ska komma hit, men dom hade tur :)

TODAY

Hallå där! Idag så har det varit en lång dag, först så hann vi med att klippa en kombinationsfrisyr på vår herrdocka och senare så kom emelie förbi och så klippte jag henne. Med lite hjälp av vår lärare så blev resultatet riktigt bra faktiskt :) Nu ska jag ställa mig och fortsätta med dansen, jag kommer vara hur nervös som helst imorgon, för det måste gå bra!

WHITE

Alltså det är så sjukt, på vintern så är hela jag svart. Jag har nästan bara använt svart i vinter. Och nu när det börjar bli sommar så vill jag ha en massa vitt och ljust. Därför är det lite tråkigt när man ska välja kläder på morgonen för det finns nästan bara svarta kläder att ta där. Måste se till att bli bättre på att köpa ljusa kläder, dessa två från h&m skulle jag gärna vilja ha :)


TATTOO

Jag ska till josefine och victor i helgen att om jag kommer få två jobb så ska jag tatuera mig till hösten, och jag har ju fått det :) Så till hösten blir det att bygga ut den här lilla skönheten. Hon ska gå ända upp till axeln och kanske lite mer neråt också, vet inte riktigt, men jag har ju ett bra tag på mig att tänka så ;)


FÖRBANNAD

Åh, nu är jag så himla förbannad! Det är något idiot som har snott vår tvättid. Vi har verkligen ingenting som är rent, alla handdukar, sängkläder och underkläder är skitiga och nu överdriver jag inte. Sedan när vi ska gå ner och tvätta är det någon som tvättar nu, den personen fick då ett argt meddelande att läsa när den ska ta ut tvätten.

UPDATE: HAHAHAHAHAHAHAHAHA, alltså jag dör! Jag och emelie gick ner för att kolla om den som tagit vår tvättid var klar, och så kollade emelie på tvättschemat av någon anledning och vi har inte tvättid förrän imorgon! Gud vad pinsamt, eftersom hon redan läst lappen som vi skrev..


LONGING

Det är några saker som jag verkligen längtar efter/till just nu. Jag längtar till sommaren, då man kan gå ute i bara ben och köpa en glass på stan utan att behöva frysa. Jag längtar tills vi åker utomlands, då man kan sola och bada hela dagarna och gå ut och äta gott på kvällarna. Och sist men inte minst så längtar jag efter elin som fyller år på fredag :)



ONSDAG

Nu fungerar min dator!! Gud så skönt det känns att ha sin egna dator, och speciellt nu när den ser så fräsch ut. Det är dock lite synd att jag inte har några bilder kvar, men som tur är sparade jag alla på victors ipod innan. Idag så hade vi en kort skoldag, och det kändes behövande, nu ska jag forsätta med vår dans som vi har till på fredag.


FLÖRT ;)

Emelie är snäll och lånar ut sin dator medans hon målar naglarna :) Då har jag passat på att kolla in nelly och det fanns två saker som jag vill ha. Den vita klänningen är ju helt perfekt till sommaren! Jag vet en kompis som har en svart och jag tycker den är skitsnygg, men den här vita får mig att dreggla, och den kostar bara 199 kronor! Mamma, nu hoppas jag att du läser det här ;) det är ju ändå bara 1 månad kvar tills jag fyller år, så det är ju dags att börja köpa presenter ;) ;)

DUMMA JOHANNA!

Åh, idag så fick jag ta ut min dator och blev överlycklig när jag kom hem och skulle starta igång den. Men då fungerar det inte!! Det är något med någon inloggningsserver, tror man måste vara på skolan och göra det, surt! :/ Efter det så fick jag och la mig och surade, sedan vaknade jag upp för ett tag sedan och åt middag :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det är så tråkigt utan dator.

HARD WORK

Dagen har varit väldigt lång, men ändå ganska rolig :) När jag cyklade hem ringde dom från kommunen och jag har fått jobb där också, så kommer jobba både 2:a och 3:e perioden i sommar :) Så klantlig som jag är så är min dator fortfarande kvar på skolan. Vi lämnade in dom för omformatering och skulle hämta dom senast fyra, jag och nellie var där 16.01 och då var dom inte kvar, typiskt! :( Så ikväll kommer jag inte ha något alls att göra..

UNICEF

Ikväll så har jag haft besök av underbara moa :) Vi har dansat lite till idrottsuppgiften och det gick riktigt bra. Sedan har vi även sett på tv. Vi såg på humorgalan, och det var både så roligt och så sorgligt. Livet är verkligen orättvist.


FLAT SHOES

Jag behöver verkligen sköna skor till sommaren. Ballerinaskorna som jag äger nu har jag nästan haft i 3 år tror jag, så det är nog dags för några nya. De här två skorna ifrån h&m skulle jag gärna vilja ha i sommar. Det är så skönt att bara kunna stoppa ner fötterna i några skor när man ska ut snabbt :) Sedan så är ballerinaskor så himla söta också!

TURKIET!

Inatt så drömde jag att vi var i turkiet :D Jag börjar nästan tro att jag är lite besatt av turkiet, haha! Ne men jag och josefine pratade om det igår och det är ganska tragiskt att man längtar tills sommarlovet är över, eftersom man ska utomlands. Nog för att jag längtar mycket till sommarlovet också, men jag vill ändå att tiden ska gå fort tills vi åker :D
Nu är det bara 108 dagar kvar!


FACE

Hallå :) Idag så sovde vi riktigt länge, vaknade lite senare än klockan ett. Det har inte hänt så mycket idag faktiskt, jag och josefine har spelat lite guitar hero, men vi är väl inte några stjärnor direkt ;p Nu sitter båda med stelt ansikte i en ansiktsmask :) Josefine har alltid en massa prover hemma så det är roligt att testa lite saker då och då :)


RSS 2.0