MÄTT

Hallå :) Jag kom hem från elsa för ett tag sedan. Där bjöds det på mycket fika, och det är alltid så himla gott fika hos elsa. Det blev mycket prat om hur det går för alla i skolan och så. Riktigt roligt att träffa alla igen, har inte träffat vissa sen i somras ungefär. Vädret är skit och jag är verkligen inte sugen på att åka hem till umeå ikväll! Skulle vilja åka utomlands NU.

Den här bilen älskar jag pågrund av två saker, HÅRET och HUDFÄRGEN :)

SNOW

Hallå :) Pappa skottade för ett tag sedan taket här hemma eftersom det snöar så himla mycket. Och när han är där uppe så hör vi hur det dunsar och huset skakar lite. Då hade han såklart halkat och ramlat, åkt ner efter taket, men som tur är hann han just fånga sig innan taket slutade. Haha, han såg ut som en snögubbe när han kom in :p

FRESH

Hallå :) Igår så for jag och en kompis på spa på hotellet och det var så himla skönt! Har velat fara dit hur länge som helst nu, men det har aldrig blivit av. Kände att det passade perfekt också eftersom jag hade varit så frusen hela dagen :) Snart så ska jag hoppa in i duschen och bege mig till elsa. Där blir det födelsedagsfika med tjejerna från förra klassen och så :) Ska bli riktigt roligt att få höra hur alla har det och så.

MORNING

Godmorgon! Nu sitter jag och elin nyvaken hemma hos frida. Igår hade vi hur kul som helst! Jag och elin visade våra skills i idolspelet och vann (såklart) över madelene, frida och diana :) 5 kilo tyngre tror jag också att man är, för det slank ner mycket i magen. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, förhoppninsvis ska jag och mamma fara och sola nu snart. Jag är så himla frusen, så det kommer bli otroligt skönt i så fall :)

BRA HUMÖR

Hallå :) Denna dag kan bara inte bli bättre! Efter skolan så gick jag på stan och mötte moa och emma, där blev det inköp utav skorna från bianco. Sedan när jag kom till lycksele beställde jag och mamma skorna från nelly, och jag fick även ett par leggings från nelly som jag suktat efter ett tag :) Nu är jag hos frida, och ikväll blir det en riktig tjejkväll, plankstek, spel, godis med elin, frida, madelene och diana :) Hörs imorgon! puss


MÖRKERNÄTTER

Hallå :) Jag har just läst av boken hon går genom tavlan, ut ur bilden som jag berättat om förrut. Det är en bok som alla i klassen läser. Jag tycker att den är så himla hemsk. Den får mig att tänka att människor verkligen kan vara riktigt elaka, att vissa inte har något samvete alls. Och att så många kan vara så "blind", stänga ute allt som är negativt, aldrig bry sig om problemen i livet. Så en gång till så tipsar jag starkt om att ni borde läsa denna bok :)


ONE MORE THING

Och en sak till om skor förresten! Det är många som gillar kilklack, och nelly har nu ett par skitsnygga skor ute för 399 :- och med fri frakt och studentrabatten så blir det inte speciellt mycket :D http://nelly.com 

 

NELLYNELLYNELLY

Just när jag skrivit mitt inlägg så ser jag att nelly har fri frakt nu i en vecka! :D alltså om jag skulle köpa dessa skor så skulle dom kosta 169 :- Det är ju som fått :D Jag vill ju ändå ha skorna från bianco såklart, men då kan jag ju istället tänka att 450+170=620 och det är ju ändå inte mycket för 2 par skor, haha! Jag och mamma kommer få beställa dom imorgon ;) ;)


SHOES!

Hallå :) Nu är jag hemma i lägenheten. Efter skolan så for jag och Linnea på stan och kollade runt. Gick in på bianco och hittade ett par skit snygga skor! :) Så dom kommer nog inhandlas imorgon. Har presentkort på 300 :- där så det känns ändå värt. Dock så måste jag ändå betala 450 :- själv, men jag förtjänar det, enligt mig själv i alla fall :)


GO FOR IT?

Alltså jag hatar när man inte kan bestämma sig över en sak. Ena stunden är man helt säker på att det är det man vill, och nästa är det tvärtom. Sedan om man bestämmer sig för att man vill det, då får man kämpa för att få det. Och då är det klart att när man väl fått det så vill man inte ha det. Och när man sen släppt det igen så ångrar man sig.
Gud vad flummigt inlägg det där blev, men dom som vart med om likadant förstår nog precis vad jag menar. Nu tänker jag säga godnatt och sov gott :)

IMPULS

Idag så kom en man förbi och lämnade två stycken "tapetböcker". Våran tapet i vardagsrummet har nästan lossnat så nu ska dom sätta dit en ny. Han ska ringa imorgon om vilken tapet som vi vill ha, så jag och emelie har just kollat igenom böckerna (kändes precis som vi var ett par). Vi kom i alla fall fram till en tapet, hoppas den blir bra, om jag ska vara ärlig är jag inte helt säker på det än, haha!

ARBETSMILJÖ

Hallå :) Imorgon så har vi prov på arbetsmiljö och säkerhet. Det känns så himla tråkigt! Men jag vet att det är viktigt att kunna så småningom. Egentligen borde jag sitta och plugga stenhårt nu, eftersom detta prov betsämmer vad vi får i slutbetyg på kursen. Men jag är verkligen inte pluggsugen för fem öre. Måste försöka tvinga in det i huvudet.

Detta är enligt mig VÄRLDENS godaste muffins ;)
UPDATE: Det är amanda som bakat dessa muffins och har själv inte en
aning om receptet, tyvär :(

JUST MY LUCK

Hallå :) Min dag började hur bra som helst. Vi hade sovmorgon men jag klev ändå upp halv nio. Så jag duschade, fikade, sminkade mig och hann även se ett avsnitt av NCIS :) Klockan tio börjar jag cykla till skolan och kommer väl fram kring kvart över. Helt perfekt tid, fem minuter innan vi börjar. Och så ska vi ha engelska hörförståelse, så jag går till klassrummet och går in. Då har dom redan börjat! Blir hur förvånad som helst och säger till carin: Det är ju 3 minuter kvar innan vi börjar! Då svarar hon: Ne johanna vi började klockan 10 och skrattar lite. Jag vart inte lite förbannad på mig själv för att jag tog fel på tiden!

<3

Åh ibland kan jag känna att jag ångrar att jag flyttade till umeå. Jag vet att jag inte gör det. Men när jag inser hur mycket jag missar som händer där hemma. Och hur lätt man glider isär folk. Det är så hemskt att man inte kan umgås med vem man vill när man vill. Hoppas verkligen att både elin och madde kommer flytta till umeå och studera i höst :) Det skulle verkligen vara det bästa som skulle kunna hända nu :)


KONTROLLFREAK?

Alltså jag är verkligen ett kontrollfreak när det gäller resor. Kommer aldrig kunna åka till något annat ställe än turkiet för då skulle jag inte ha någon koll. Har suttit och verkligen försökt tänka vart hotellet ligger som vi ska på bo i år. Men kunde inte riktigt komma på det. Så jag har suttit och klippt ihop en massa olika kartor för att det ska passa, och sedan ringat in där flowergarden(hotellet som jag bott på förr) och där prince ligger. Haha, snacka om att vilja ha koll?

CLEAN

Hallå :) Idag så storstädade jag och emelie här hemma. I hopp om att hitta överföringskabeln till kameran, men ingen framgång där. Jag hoppas verkligen att den är i lycksele för annars har jag ingen aning om vart den är. Så därför kommer det aldrig några nya bilder nu, för jag kan inte föra över dom från kameran :(

Den här bilden är från i somras när jag och elin var i storuman på storumandagarna.
Det måste vara den fulaste bilden som finns på mig.
(Observera spegelbilden, hahahahhaha).

OJ OJ OJ

hahaha, gud vilken tur man får ha. När jag kom hem så slängde jag av mig skorna och skulle hänga upp jackan. Då råkade jag kliva på krustången, och jag bränner mig som satan. Då är ju den igång! Har alltså haft på den ända sen i fredags. Förstår inte att det inte börjat brinna eller något, och inte ett enda märke är det på trägolvet. Helt sjukt!


nattinatti

Och jag avslutar denna kväll med SKOR! Jag har inte köpt nya skor sen...hm.. ja jag kan inte ens minnas! Så nu tycker jag faktiskt att jag förtjänar ett par skor. Har 100 kronor i "nellypengar" som jag kan använda och som student har man ju 10% i rabatt så då blir dom ju inte så dyra. Problemet är ju bara vilka jag vill ha :S

SUNDAY

Nu är det bara 177 dagar kvar tills vi åker utomlands! Tänk 2 veckor i värmen, att bara sola och bada och må gott :) Tiden går fort! Hoppas bara den inte går lika fort när vi väl är där. Såg att det var någon som frågade om jag tränar något, men det gör jag faktiskt inte. Tränade fotboll förr, men gav upp det för ca 2 år sen kanske? Så jag är lika förvånad som alla andra att jag ändå är så smal, för i denna mage så slinker det ner mer mat än man kan tro ;) haha

MOBILT

Hallå :) Jag har suttit och sett ncis hela dagen! Bestämde mig för att börja ända från början och se. Och det är så skönt hos josefine och victor för där tar det max 10 min och så har man avsnitten. Här i lägenheten har jag mobilt bredband och för mig tar det väl typ 10 timmar innan jag fått hem något. Så jag kommer få vänta tills imorgon innan jag kan fortsätta se :/

H&M

Hallå :) Igår så kom som sagt mamma och pappa till umeå. Så kvällen spenderades hos josefine och victor med godis framför tvn. Idag så blir det nog bara att ta det lugnt och kolla runt lite på datorn. Kollade just på hm och där hittade jag tre saker som jag jätte gärna vill ha :)

Go kötte!

hej johanna :} du är så söt när du visar ditt smaskiga tandkött / josefine the best.


YAO

Jag sitter och kollar på outsiders och det är så hemskt. Det handlar om världens längsta kvinna som är 233 cm lång. Medans så diskar jag också, och jag har aldrig sett så mycket disk. Mamma och pappa är på väg till umeå så ikväll blir det att äta middag med dom och mysa kanske :)


LAZY

God dag! :) Igår så var jag med en massa trevliga människor :) Jag hade hur roligt som helst, och det vart mycket skratt. Dock så blev det lite för mycket av annat också, haha :p Idag så mår jag ändå ovanligt bra, och jag och moa har spenderat morgonen med semlor och flickan som lekte med elden. Nu är jag ensam och önskar att jag hade dessa sötnosar här :)


IN LOVE

Hallå :) Nu har vi just sett en film, den hette flirting with forty och den var så bra! Nu kommer jag att sova riktigt gott, och förmodligen drömma något bra. För jag är KÄR! Robert Buckley är så satans snygg. Någon skulle ha filmat när jag, emelie och jennifer satt och såg på den, för jag tror att alla dreglade lite då och då, haha :p


TORSDAG

Hallå :) Har inte suttit vid datorn på hela dagen. Men nu tyckte jag att det var dags :) Det känns som vi har prov på prov på prov, men det har vi egentligen inte. Är nog bara jag som är stressad. Idag så har i alla fall Jennifer kommit hit, så ikväll blir det mys framför soffan. Vi köpte tidigare 1,5kg godis från hemmakväll så alla kommer nog hamna i godiskoma! haha


moamoamoa

Hallå =) Nu är moa påväg hit, så snart så kommer jag bli livrädd för att det knackar på dörren.(blir rädd även fast jag vet att någon ska komma, haha). Och vad vi ska göra vet jag inte riktigt än, men det blir nog något skoj i alla fall :D

DÅLIG DAG

Hallå! Jag har en riktigt dålig dag idag. Imorse så var jag jätte sen när jag skulle möta moa och just när jag skulle gå utanför dörren så stöter jag såklart till lampan som står i hallen så den rasar och går i tusen bitar. Sedan hade vi engelskaprov på skolan och jag fattade ingenting. Efter det så drog jag och moa till stan för jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kortet, men det var självklart hemma. Och då ringer theresia på telefonen och frågar vart jag är, då hade vi "programråd" på skolan som jag glömt bort, så jag fick cykla snabbt som satan tillbaka till skolan. När jag kommer hem så börjar jag direkt sopa upp glaset från golvet och sedan när jag ska skruva loss den lilla biten som finns kvar av glödlampan så får jag världens stöt! Tror att jag är förlamad i handen nu. Nu hoppas jag att denna dag blir lite bättre :)

MYS

Hallå :) Nu är jag hemma i umeå igen. Och mamma köpte en ask med geléhjärtan och en chokladkaka innan jag for, helt perfekt! Mammor vet precis vad som behövs. Så nu ligger jag i sängen och smaskar i mig det medans jag kollar runt lite på datorn. En perfekt söndag, tack mamma! <3

YESTERDAY

Hallå :) Det var jätte roligt igår! Vi var först några tjejer hemma hos emma och drog sedan vidare och hann vara på rätt så många ställen :) Träffade också en kompis som jag inte sett på mer än 3 månader. Så kvällen kunde nästan inte varit bättre. Nu ska jag snart till Umeå men jag känner mig verkligen inte taggad på det. Sitta och åka buss själv och komma till en mörk och tom lägenhet alldeles ensam på alla hjärtans dag känns inte så lockande.



EMMA!

Hallå :) Gårdagen var riktigt mysig. Ikväll så blir det att fira Emma, för hon fyller år imorgon :) Vi ska äta tacos hemma hos henne och dricka, sedan blir det väl kanske att spela något spel? sjunga lite? eller något. Vet inte riktigt om vi gjort några planer, men det kommer bli skoj i alla fall :)

HÅLHÅLHÅL

Hallå :) Nu är jag hemma i lycksele igen :) Imorgon så ska vi fira emma som fyller år på söndag och ikväll så blir det bara en lugn och skön kväll. Datorn hemma i lycksele är just fixad så jag har kollat igenom en massa bilder. Och sitter och tänker på vad mycket piercingar jag haft ändå. Här får ni lite gamla bilder :)

Ögonbrynet


Läppen och tungan


Näsan och ögonbrynet


Naveln

TEETH

Hallå :) Sitter hemma fortfarande. Ska vara hos tandläkaren 9.10 :) Jag tycker att det är riktigt bra av umeås tandreglering. För igårkväll så gick min järntråd sönder som sitter bakom mina tänder (efter tandställningen). Och redan idag så får jag fara dit och fixa det :)


TORSDAG

Ikväll så kom josefine, victor och melvin över på besök för att jag skulle klippa victor. Det gick faktiskt helt okej. Dock så klippte jag mig 2 gånger :( Men det är så annorlunda att klippa kort hår, vi har inte testat på det på skolan än så det är nog därför. Efter det så har jag dammsugit och duschat och skakat och allt, men det känns fortfarande som att det sitter kvar små hårstrån och sticker på kroppen. Inte skönt :/


SVENSKA

På svenskan så håller hela klassen på att läsa en bok som heter Hon går genom tavlan, ut ur bilden. Och till imorgon så skulle vi ha läst 70 sidor. Jag tycker att boken är så himla bra! Jag är helt inslukad i den! Dock så vill jag inte läsa längre än sida 70. För vi ska ha gruppsamtal om boken imorgon, och läser jag mer så kommer jag inte riktigt ha koll på hur mycket som jag kan säga och inte. Men för er som gillar att läsa böcker så rekomenderar jag denna starkt! 


RUSH

Hallå :) Har jag berättat hur TRÅKIGT det är att bo tillsammans med emelie? Hon sover och sover och sover, sedan sitter hon vid datorn. Skulle varit mycket roligare om hon varit vaken. Istället så får jag sitta ensam och försöka roa mig själv :)


BLINK

Nu är jag less på att plugga och nu hänger mina ögonlock. Kollade runt lite på nelly som en paus, och jag hittade dessa leggings som jag verkligen vill ha. Eftersom jag vet att mamma kommer läsa detta så hoppas jag hon beställer dom som en överraskning till mig ;) haha


2,3,4,5,6,7,8,9,10

Nu svävar det runt siffror och färger i mitt huvud. Vi har nämligen prov/läxförhör i färglära imorgon. Så vi ska kunna alla naturnyanser i referensskalan och alla toner och nyanser :) Men det är ändå ganska roligt, det är så logiskt på något vis :) Tidigare klippte jag då emelie och det vart bra. Men det tog typ 30 min bara att klippa luggen, för hennes hår var så himla nött, så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men som sagt så vart det bra tillslut :)

AHA!

Tack till Evelina som gav mig svaret! :) Imorgon så kommer hon få gå igenom och visa hur hon räknade ut det. Är på lite bättre humör nu, men det känns ändå surt att jag redan vet att jag inte kommer få full pott på matteprovet. Men det är bara att skärpa till sig och jobba till nästa :)

ÅÅÅH!

Jag är inte alls på humör nu! Matteprovet gick skit, skit, skit! Sedan har jag inte ätit någon lunch så jag är vekligen hungrig, men jag orkar inte äta. Hade tänkt gå och lägga mig, men jag orkar inte ens röra mig. Så den som löser denna kommer att göra min dag :)


9(z-1) -2(3z+4)=7

Nu har jag försökt att plugga matte ett tag, men det känns som jag bara blir dummare och dummare! Tal som gick jätte lätt att lösa tidigare fungerar inte alls nu. Har slängt ifrån mig matteboken nu och så får jag se hur det går imorgon istället, för just nu blir jag bara virrig.

EMBARRASSING

Jag lyckas jämt och ständigt göra bort mig! Nyss visade jag upp lite för mycket för tanten mittemot, pinsamt pinsamt pinsamt. Nu ska jag skämmas och plugga lite så jag kommer på andra tankar.

STUDENT KOKBOK

Alltså jag måste bara tipsa om ett recept. Emelie fick en student kokbok i julklapp och jag har tittat igenom den lite tidigare, men skulle bara göra det nu för att se om det fanns något intressant. Det bästa receptet måste vara bakispizza :)
Du behöver:
1 st telefon
1 st telefonnummer till en pizzeria med hemkörning


WEIRD

Haha, alltså jag är ganska konstig! Det går inte en enda dag när jag är med moa då vi inte skrattar. Och ibland när jag har tråkigt, som till exempel nu när jag diskade, så tänker jag igenom vad vi skrattat åt och står och skrattar för mig själv, haha. Kom på mig själv att jag gjorde det när jag började gapskratta, och jag lovar att det känns ganska onormalt, haha.

20100209

Hello! Kom hem från skolan för ett litet tag sedan :) Dagen har gått sjukt fort! På morgonen så hade vi hantverksteknik där vi klippte lika längder och det var inte det lättaste, gick igenom min klippning minst 100 gånger. Men resultatet vart ju bra i alla fall :) Denna klippning kommer verkligen få övas och övas och övas tusentals gånger innan jag kommer kunna den galant. Så om det är någon frivillig så säg bara till ;) haha


BEDTIME

Åh, jag kunde inte låta bli att sno denna bild av josefine! Melvin är så söt, och se ni hur djupt han sover i josefines famn? hur gulligt är inte det? Nu ska jag göra likadant som honom, alltså gå och lägga mig :) Men jag skulle vilja att lille melvin också skulle vara här!



UGLY TRUTH

Jag har just sett the ugly truth igen! varför vet jag inte riktigt, men den filmen är så himla bra :) Gud vad jag skulle vilja att livet var precis som i en film :) Jag undrar vilken film man skulle välja då.. kanske pretty woman, the proposal, made of honor, ja det finns så många som man skulle kunna välja mellan :)

FEEL IT


Just nu strömmar denna låt från mina högtalare! Och den får mig
att vilja fara till turkiet ännu mer :)
Men spola ca 20 sekunder i början för där händer ingenting.

LONLEY

Hallå :) Nu har jag pluggat lite matte, och det känns skönt. Fast jag är ändå nervös inför provet, men det är inte förrän onsdag så jag har imorgon på mig också :) Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. finns inte så mycket att göra. Är riktigt uttråkad och ensam :(


MÅNDAG

Hallå :) Har just varit och handlat på Ica Maxi och det blev en hel del! Nu är kylen ovanligt fylld, med både mat och godsaker som finns kvar sen i fredags :) Det känns lite tråkigt för emelie var ledig idag så hon är i lycksele fortfarande, så hon kommer inte förrän sent ikväll eller imorgon. Så det blir nog bara några enkla mackor eller något till middag, orkar verkligen inte ställa mig och laga nått nu :p

ALL STAR

Vi avslutar denna kväll med att säga att det känns skönt med sovmorgon imorgon! Och även att jag vill ha många fler converse! Jag SKA köpa mig ett par svarta nu. Sedan vill jag ha dessa färger också + bruna :) Och skulle inte tacka nej till fler färger heller men dessa färger ska jag ha :) haha GODNATT!

ONENINETWO

Alltså det är 192 dagar kvar tills vi ska till turkiet och jag vill fara nu! Det kommer vara sjukt mycket turister i turkiet i år, mycker mer än vanligt. Läste i tidningen förra veckan att ving ökat resorna från umeå till turkiet med över 700 stycken, och nu när jag är inne på fritidsresor så har dom även lagt till fler resor :) Men dom går åt fort! Känns skönt att vi har vår bokad och klar :)


FOREVER

Nu på sista tiden så har jag hela tiden kollat på sommarskor. Men det känns så tråkigt att köpa sådana eftersom man ändå inte kan använda dom än. Men här hittade jag två par skor som jag verkligen skulle vilja ha hemma hos mig :) Dom är inte speciellt dyra, men dom är dock från forever21 och fraktkostnaderna där är otroligt dyra! :(


SALLY

Hallå :) Stannade kvar hos josefine och victor under dagen så att jag kan äta middag här! Det är så skönt att slippa diska och ställa sig och laga mat själv :) Och det blir tacogratäng, mums! Så nu ska vi äta och samtidigt kolla på sally :) haha

UMEDALEN

Hallå :) Gårdagen spenderades på umedalen med josefine och victor. Det var riktigt mysigt och trevligt. Det blev även så att jag sovde över här :) Nu står josefine och lagar pannkakor till lunch och jag måste säga att det luktar gott! :D

HV1A

Igår så var klassen hemma hos mig och vi hade knytkalas och det var så himla gott! Tänk er 14 olika bakelser, allt fanns, tårtor, kladdkaka, muffins, chokladbollar, paj, ja allt :) Och det var tur att vi var hemma hos mig för nu har jag en massa gott i kylen, tror aldrig den har varit så full som nu, haha!

BRODERI

På syslöjen så håller vi på att göra en nessesär, och på den så ska vi brodera. Själv så valde jag ett ganska stort broderi så jag hann inte klart på lektionen men tog istället hem. Perfekt att göra något sånt så tiden ska gå fort och förrutom blommorna så blev jag faktiskt ganska nöjd över resultatet :)


CLEANING UP

Hallå :) Nu har jag just dammsugit och plockat upp lite kläder och så. Det måste ju se bra ut när alla ska komma :) Och jag lovar att skulle jag rensa ut dammsugaren på allt pärlsocker så skulle det nästan vara en hel förpackning! Det var pärlsocker överallt. Eftersom jag går runt när jag äter dom så faller det lite här och där, men nu är nog allt borta, haha.

CHOCOLATE

Det tog mig precis 1 timme och 4 minuter att göra 80 chokladbollar! Det går inte att förstå hur svårt det är att blanda ihop allt! Min arm kommer vara helt död imorgon, och det lovar jag. Men då kommer man få jäsa imorgon också så det är lätt värt det :)

Emelie

Hallå :) Nu ligger jag här i sängen och försöker mitt bästa för att inte somna. Men magen kurrar så mycket så det är nog omöjligt ändå. Och jag undrar vart emelie håller hus, hon har inte kommit hem från skolan än. Hon har inte heller på sin telefon, och jag vill äta mat nu! Snart kommer jag skita i henne och laga något själv :p


GAMES

Alltså igår på idrotten så hade vi lekar, och gissa vad jag har idag? Jo träningsverk! Jag går runt som en gammal tant som är stelopererad typ. Kroppen värker och värker. Det är nog ett bevis på att jag inte är så tränad som jag tror. Måste nog börja bygga upp mina muskler lite för det är ju tragiskt att man ska ha träningsverk när man endast lekt lekar, haha.


Varm dusch

Åh nu har jag just kommit ut ur en varm dusch! Det var så himla skönt :) Det enda jag hatar med denna lägenhet är att vi inte har badkar :( Det är så skönt när man är frusen och slö och så lägger man sig i badet. En kompis började just prata om att fara på spa på hotellet och det skulle verkligen inte sitta helt fel nu!
 


ONSDAG

Sådär ja, nu är jag mätt och belåten :) Det är så gott med mat efter man har sovit ett tag på dagen! Man är mycket hungrigare än annars, eller i alla fall jag är det. Här har ni en bild från idag när jag jobbar hårt på lektionen. Vill ni se mer bilder från våra lektioner är det bara ni går in på http://hvnollnio.blogg.se :)

DULL

Ojsan somnade visst ett litet tag! Har inte sovit såhär på dagen på jätte länge för jag har alltid tvingat mig själv att vara vaken så att jag kan somna tidigt på kvällen istället. Men nu kunde jag verkligen inte hålla mig vaken. Så nu blir det att ställa sig och göra någon middag :) Hörs sen!

En bild från i höstas då vi hade klassfest :)


KNYTKALAS

Hallå :) Nu sitter jag och längtar riktigt mycket till helgen. För på fredag så ska vi i klassen ha knytkalas/sleep over hemma hos mig :) Alla i klassen ska baka olika saker så att det räcker till alla. Så vi kommer alltså ha 15 olika bakelser(eftersom Annie är borta)! Jag har varit så fikasugen hur länge som helst, så det ska bli riktigt gott :D

Självisk, javisst!

Hallå :) Idag på skolan så gick vi igenom lite om brudkronor och så. Sedan började vi även skissa och göra våra egna :) Det var så himla roligt! Jag har så mycket och bra ideér, dock så brukar det inte bli lika bra när man väl gör dom. Men i huvudet så kommer detta bli ett skit roligt projekt :)

LILLEN

Imorgon har jag sovmorgon och jag känner att det behövs. Det ska bli skönt att få sova ut lite. Men just nu är jag så himla myssugen, skulle inte vara helt fel att ha lille Melvin här :) Men Emelie och Madelene får väl offra sig så jag kan ligga och kramas med någon av dom, haha.


LOVE

Det var riktigt gott med hamburgare! Sitter här hemma i lägenheten nu och är proppmätt. Emelie och Madelene håller på lite med läxa och medans roar jag mig. Det finns inte mycket som kan göra mig lika lycklig som jag blir när jag ser på skor. Fast då blir man såklart deprimerad lika fort när man inser att man ändå inte kan köpa dom.


TUESDAY

Nu är jag då i alla fall hemma från skolan :) Madelene har kommit förbi och vi ska försöka hitta på något att äta. Jag och emelie kom verkligen inte på någon maträtt, och vi är alldeles för slö för att fara och handla. Så idag ska vi nog gå på mias och äta och sen i veckan blir det nog att ta av det lilla vi har i kylen(d.v.s köttbullar, korv, makaroner och potatis,haha).



SOUTH AFRICA

Nu sitter vi och har engelska men vi har inte ens en lärare här och jag vill bara hem! Men då har vi svenska efteråt så det är bara att sitta kvar. Annars håller jag och Moa på med ett pararbete om sydafrika och det kommer bli riktigt bra tror jag :)

Myskväll

Ikväll så är madelene i Umeå och hälsar på. Så vi har haft en myskväll med film (som var riktigt dålig) och nu sitter vi och äter chokladbollar för ovanlighetens skull, haha :) Moa kom också förbi en sväng och så klippte jag henne. Nu ska vi nog bara kolla lite på tv eller runt på datorn, får väl se :) Men vi hörs imorgon!


SVARTVITT

Åh det är så mycket som jag vill ha nu. Skor, ringar och en massa kläder. Tänk bara vad allt sånt skulle vara lättare om man vore rik! Då skulle jag klicka hem allt det här direkt.


FOOD

Hallå :) Skoldagen gick riktigt fort. Vi hade sovmorgon till halv elva och slutade tjugo över två så den var ju ändå inte speciellt lång :) Nu sitter jag här och funderar på vad vi ska äta i veckan. Har verkligen inga ideér kvar vad man kan äta. Nu känns det som vi äter samma saker jämt. Vill komma på något nytt. Om någon har något förslag på en maträtt så är det bara att skriva :)

RSS 2.0