SPRING

Åh vad skönt med lov! :) Och nu känns det att våren kommer. Solen skiner och det töar sjukt mycket ute. Vi hade lång lunch idag så jag och moa gick på stan och tog en glass, sedan köpte jag en T-shirt och ett linne på gina :) Jag hade sån tur för jag har kollat på linnet hundra gånger, även igår när jag var med elin. Och idag hade dom rea på det! :D

Detta är jackan jag köpte, fast jag har den i svart :)


ETTFYRAETT

Nu är det bara 141 dagar kvar tills vi åker utomlands! Fattar ni hur fort tiden går? :P Jag kollade bak och när vi bokade resan var det 216 dagar kvar. Så det har gått 75 dagar sen vi bokade resan och det känns som det var alldeles nyss :D Tiden kommer gå fort tills dess. Fast då går ju tiden rätt så fort där också, men det ska man inte tänka på! haha


SHOWER

Hallå :) Jag duschade just och vi har något fel på varmvattnet så det är iskallt! Det har varit så i ungefär en vecka nu, men jag har inte ringt vaktmästaren än för jag trodde det skulle fixa sig. Måste komma ihåg att ringa imorgon så han får fixa det. Just nu får man inte njuta av att duscha direkt ;P


BORED!

JAG HAR TRÅKIGT! Alltså jag är så himla uttråkad så det går inte att förstå. Borde städa, diska, tvätta och allt sådant men jag orkar verkligen inte det. Imorgon är vår sista skoldag för i veckan och sen får vi lov och det känns verkligen skönt :) Dock så har vi engelskaglosor imorgon och jag märkte att jag inte har dom hemma så det var ju inge vidare. Men jag kanske får hjälp av cassandra som förra gången (fick alla rätt, wiiie!).


LUCK?

Hallå :) Idag efter skolan så gick jag på stan för att träffa elin. Ska fira påsk med henne och det känns jätte roligt! :) Vi kommer ha hur kul som helst. Förövrigt så ångrade jag mig om jackan, så den ska tillbaka. Och då kom jag på att den enda affären jag inte var inne i igår var lindex så jag gick in och kikade och hittade en jacka! :) Blev hur glad som helst! Det är dock inte drömjackan, men den var riktigt fin. Så imorgon blir det att lämna tillbaka den andra.

DANCE DANCE DANCE

Hallå :) Imorgon så har vi dans på idrotten och söta moa ska hålla lektionen. Hon dansar själv och jag tycker att hon är jätte duktig! :) Så imorgon ska vi få lära oss att dansa lite lyrisk dans tror jag att det var. Det ska bli riktigt roligt att lära sig något sådant! :)

HERE YOU GO

Hallå :) Jag sitter och funderar och funderar över hur jag ska göra med jackan. Den är nog det närmsta jag kan komma jackan som jag vill ha. Men det är synd att den är så himla kort. Här har ni i alla fall bilder på den :)


JACKET

Hallå :) efter skolan så gick jag på stan. Har kollat på precis varenda affär, och jag hittade faktiskt en jacka. Men jag är inte 100 säker att jag vill ha den. Har i alla fall köpt den och får se om jag behåller den eller inte :) Någon bild kanske dyker upp sen, vi får se :)

GODMORGON

Godmorgon allihopa! :) Har sovit riktigt dåligt inatt och vaknat 4 gånger tror jag. Så är ganska trött nu. Är fortfarande i lycksele men ska snart bege mig mot umeå :) Det är så himla skönt att ha sovmorgon på måndagar, för då är man så himla slö. Efter skolan så ska jag gå på stan och kolla på jackor, ska försöka hinna med varenda affär för jag måste hitta någon!

FAMILJ

Hallå :) Har varit uppe hos farmor och farfar i några timmar och det är så skönt att vara där. Man träffar dom allt för sällan. Och vet allt för lite om varandra. Jag hade ingen aning om att farmor hade en syster, ingen aning alls! Men på torsdag så ska hon komma hit så då får jag förhoppningsvis träffa henne :)

GOD DAG!

Hallå :) Jag håller på att bli tokig! Har haft Emmas jacka nu hela vintern och jag älskar den verkligen. Men eftersom det inte är min så har jag nu lämnat igen den och det finns inte någon jacka som jag vill ha. Har kollat på alla sidor som finns (eller som jag vet i alla fall) efter en liknande jacka, men det finns inte ens någon i närheten. Så om någon har något förslag på någon sida där jackor finns kom gärna med det då :)

ONT

Hallå :) Just nu känns det som jag är 80+ i kroppen. Var och tränade tidigare idag och det tog på rätt bra, sedan har jag och josefine klippt wilma. Det tog oss mer än 3 timmar att klippa bort allt tjorv och klippa det någorlunda jämnt. Så min rygg och mina knän mår inte alls bra, därför känns det skönt med en lugn hemmakväll. Ska snart hoppa ner i badkaret och smaska lite på godis :)

HEMMA HOS MOSAN

Hallå :) Efter middagen så blev det lite kortspel och sedan bestämde vi för att dra vidare till moa. Där blev det först lite operationer och sedan spelade vi in en musikvideo, haha! Moa ska hjälpa mig med att lägga upp den sedan, men nu kommer ett litet smakprov på sminkningen i videon ;)

J+M

Hallå :) Nu sitter jag och väntar på Moa. Ikväll så blir det en helkväll med henne :) Först ska vi laga middag och äta, sedan beger vi oss ut på en långpromenad (förmodligen) och sedan blir det film/singstar och gotta :) haha!
Förövrigt så har dagen varit toppen, jag spikade matteprovet och engelskan gick riktigt bra (med MYCKET hjälp av Cassandra, haha) :D

MORNING

Godmorgon allihopa! :) Inatt så har jag sovit riktigt gott, och djupt! Så idag är jag utvilad och det känns skönt. Har kollat igenom engelskan lite, så jag borde nog klara det i alla fall, kanske inte så bra som jag borde men det känns helt okej ändå :) Idag så får vi också veta hur det gått på matteprovet, är jätte nervös.


VARNING!

Jag är så himla taggad på att åka utomlands! :D Måste försöka bli mindre taggad, för förra gången slutade det inte alls bra. Jag hade varit så glad för resan hur länge som helst, och så ska man såklart få svinkoppor. Men den här gången ska jag vara frisk! Nu varnar jag känsliga läsare för en hemsk bild! Måste bara lägga upp den så att alla ska förstå hur riktigt hemskt det var, och inte tro att jag överdriver.

MISSING YOU

Hallå :) Borde egentligen sitta och plugga nu, men jag är så slö så jag orkar inte. Får hoppas på det bästa, att jag hinner och orkar plugga imorgon på morgonen. Nu sitter jag och lyssnar på en låt som Josefine hela tiden sagt är så bra. Och när jag lyssnat på den ett tag så älskar jag den också :)

BIANCO/DINSKO

Hallå :) För ovanlighetens skull så har jag kollat på skor! Och jag måste bara säga att jag hatar skor som har en platå som är "dittryckt". Det ser inte ens ut som den hör till skon.
Men jag hittade 3 snygga skor som jag gärna skulle vilja ha :)

Exempel på skor med "dittryckt" platå. (Inga skor som jag skulle vilja ha ändå, men ville visa ett exempel.)


Exempel på hur skor ska se ut ;)


YES!

Hallå :) Nu har jag just gjort chokladbollar som jag ska ha till ikväll. Det var jätte jätte längesen jag gjorde chokladbollar, minst 3 veckor sen, så jag kände att det var dags :) Sedan var det så gulligt när jag cyklade hem, för då var det en liten kille som frågade chans på mig ;) Men när jag sa ja, så ville han inte ha mig längre :(


SUMMER

Jag längtar så mycket till sommaren! Jag vet att jag säger det nästan jämt, men tänk så skönt att gå runt i shorts och linne och inte behöva frysa. Jag längtar efter sol och bad och fina sommarkvällar :) Har kikat runt lite på hm för att få lite mer sommarkänsla, och det finns mycket där som jag gärna skulle vilja ha till sommaren!


MOVIE

Hallå :) Ligger i sängen och funderar på att kolla på film. Har laddat hem en film som heter did you hear about the morgans som jag tror är ganska bra :) Och så har jag köpt glass, så det blir nog att mysa med filmen och glassen ikväll :)

MONDAY

Hallå :) Denna dag har varit helt toppen. Vädret är underbart, lite blåsigt bara. Och det har gått bra på skolan, känns som att matteprovet gick riktigt bra faktiskt :) Idag så ska jag städa lite, tvätta och så :) Det är bäst att passa på medans man är pigg och på bra humör :D

ON MY WAY

Nu har jag i alla fall pluggat på matten ett litet tag :) Känns väl lite bättre, kommer nog klara provet i alla fall. Så nu är det dags att ta tag i en ordlista för frisörer, haha. Tycker det är lite onödigt att kunna ord som expansion, alternering, notching, ja det är några exempel på orden som vi ska kunna :p

HIGH HEELS

Hallå :) Nu borde jag sitta och plugga, men det gör jag inte. Vi har både prov och läxförhör imorgon och det känns som jag inte kan något av dom. Så jag måste sätta mig och plugga snart :) Nu försöker jag muntra upp mig genom att kolla runt på skor. Längtar så mycket tills sommaren då man kan använda vilka skor man vill :) Dessa är från nelly men är slutsåld sedan länge. Kollade in en auktion på tradera tidigare men dom slutade på 410 kronor. Så jag hoppas dessa som nu ligger ute blir lite billigare :)


OVER

Hallå :) Gårdagen var riktigt mysig. Bio, tjejsnack och kortspel :) En killkompis sa att drama var tjejfilmer men jag höll inte med, så då skulle jag räkna hur många killar det var på bion. Och det var 7 stycken, men då var 5 där med sina flickvänner (förmodligen har dom blivit tvingad dit). Har inte så mycket att säga om filmen, den var helt okej :)

Bild från tjejligan 07 på jag och jenny :) hahahaha!

MYSKVÄLL

Hallå :) Nu är Jenny här och hälsar på! Idag så har vi kikat lite på stan, köpt en massa godis och god mat. Ikväll så blir det bio och mys, vi ska se Remember me :) Har ingen aning om vad den handlar om, men det känns som att det är lika bra, blir mer spännande då :D

HELG!

Ja! Nu är det helg och det känns som veckan har gått så himla fort :) Men det är jag tacksam över. Vi fick sluta tidigare idag eftersom vi inte hade någon idrottslärare och det var riktigt skönt. Så nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Just nu känns det som jag kommer sitta alldeles ensam och äta godis och se tv, men det känns lite tråkigt och en gnutta tragiskt så jag får väl se :)

En bild från när Emma fyllde år :)

PUST

Hallå :) Nu har jag jobbat lite med min svenska, men den blir verkligen inte bra. Den ska in imorgon så jag får försöka finslipa och göra den klart imorgon :) Nu sitter jag och drömmer mig bort till turkiet. Det är endast 153 dagar kvar tills vi åker :) Jag längtar så himla mycket!

DARLING

Jag och Moa hade det jätte mysigt. Först klippte hon mig och det blev jätte bra! Syns inte sådär jätte mycket, men det känns verkligen. Och sedan bjöd jag på Thaikyckling och pommes :) Sedan la vi oss i sängen och myste till en film och popcorn, och då kom även melvin över på besök :) En lyckad kväll helt enkelt :)



MOSAN

Nu är mosan här och hon ska klippa mitt hår. Hann inte det på egen hårvård så det är tur att jag har moa :) Efter det så bjuder jag på en romantisk lyxmiddag och senare blir det nog att se film. Arthur and the invisibles blir det nog, vi hörs senare!

STARTED

Hallå :) Jag har varit så himla omotiverad att skriva recensionen på svenskan. Men nu har jag äntligen börjat! Har väl inte kommit sådär jätte långt, men det känns skönt att jag kommit igång i alla fall :) Nu ska jag ta en paus från skrivandet och se på cougar town :)


ALONE

Hallå :) Nu sitter jag i lägenheten alldeles ensam. Emelie har praktik i 2 veckor. Nu funderar jag på vad det blir för mat, har ju så himla mycket att välja mellan! Eller inte.. Är så slö så jag orkar inte fara och handla idag. Hade varit gott med kebabtallrik nu, eller hamburgare eller något flottigt, men då håller plånboken inte riktigt med mig.

STRIPES

Nu har vi svenska i 20 minuter till, men jag vill hem! Eller hem och hem, jag och moa ska gå på stan och kolla runt lite. Kanske blir att köpa någon glass, för jag är otroligt sugen på glass. Tänk en god riktig mjukglass i bägare, och tuttifrutti strössel :) Mmmmm! Något som jag också är otroligt sugen på är dessa leggings :)


TRUE

Nu är jag tillbaka i umeå, tillbaka till skolan och "normala" livet. Känns både skönt och riktigt jobbigt. När jag kom till umeå igår så kändes det bara bra! Men idag efter första skoldagen känns det inte alls lika bra. På svenskan ska vi leta fram en låt som betyder något speciellt för oss. Jag har valt lonestar-not a day goes by, det är nog den låt som ALLTID väcker känslor hos mig, både glädje, sorg, saknad, hat, ja allt möjligt.

BAD LUCK

Gårdagen var riktig rolig till en början. Vi lekte "burträskbingo" fast inte på det vanliga sättet, utan inspererad av några killar från skellefteå. I leken ska man göra allt från att äta råa ägg till att näcka framför en postlåda. Man är indelad i lag och kör alltså mot varandra, den som gjort flest och mest pinsammaste sakerna vinner. Dock så hann vi inte avsluta leken, men det var kul så länge det varade :)


GOSSIP

Hallå :) Idag så har jag som vanligt sett på NCIS. Jag borde och ska börja med min svenska recension, snart. Nu är jag så himla glad! För det har varit uppehåll för gossip girl i flera månader, men nu när jag gick in och kollade hade dom lagt upp ett nytt avsnitt! Så ikväll blir det mest troligt att sitta spikad framför datorn med gossip girl.

MAKING

Hallå :) Det gick riktigt bra att klippa både farfar och birgitta. Och övning behövs så det är alltid lika roligt, sedan är det ju ett plus att man tjänar en liten slant på det också. Nu väntar jag på elin och madelene som ska komma hit. Vad som händer ikväll är inte riktigt planerat, men vi kommer att ha kul i alla fall :)

AWAY

Hallå :) Nu under lovet är det riktigt dålig uppdatering. Men det kommer bli bättre när skolan börjar igen :) Idag ska jag i alla fall upp till farmor och farfar och så ska jag nog klippa farfar. Sedan ska jag kanske klippa min fasters kompis och mamma också :) Känns som om det är bra att göra bort det, så jag inte glömmer bort det. Så saxarna kommer nog arbeta flitigt idag.

Jag vill verkligen bygga ut min tatuering nu!
Storleken ska vara något i den här stilen.
Inte lika långt ner dock, men jag vill att den ska gå upp till axeln :)

LOV

Hallå :) Alltså jag är så himla lat och slö. Idag har jag gjort, ingenting! Jag har sett på NCIS och ätit. Tänkte börja med en recension som vi ska göra om boken hon går genom tavlan ut ur bilden men direkt när jag klickat upp dokumentet så stängde jag ner det. Det är så himla mycket som ska skrivas och jag har verkligen inte någon motivation att göra det nu.
Nu vill jag bara ha sommar och värme!

 


SUNDAY

Gårdagen var väl helt.. okej :) Den var väl inte lika bra som jag hade förväntat mig. Kvällens höjdpunkt var nog att jag fick umgås lite med jenny :) Ser henne allt för sällan! Idag så har jag varit väldigt slö, har sett 6 avsnitt av NCIS, och bara degat framför tvn. Men det har varit riktigt skönt :)

OUT

Hallå :) Nu är jag klar för utgång. Är så jäkla taggad för ikväll, men det är inte bra att vara så taggad. Som sagt så hoppas jag verkligen att kvällen blir rolig och lång :) Kameran dog så jag hann endast ta 2 bilder. Så denna får duga. Synd att man inte ser håret så mycket för det är skit snyggt! haha


COLD SHOWER

Hallå :) en sak som jag hatar med att vara i lycksele är att vi har varmvattenberedare! Josefine duschar i evigheter och då duschar hon såklart upp allt varmvatten. Sedan när jag ska duscha så är det iskallt! Så det blev inte riktigt en skön dusch om man säger så. Nu ska jag fixa till mig lite och sedan ska jag ut och kika lite på marknaden.

+ + +

Oj oj oj, nu är jag så mätt så jag håller på att spy. Om jag ska vara ärlig så tror jag aldrig att jag varit såhär mätt. Det känns som jag gått upp minst 20 kilo. Om det är bra väder imorgon (vilket jag tror) så ska jag nog se till att fara ut på en liten skidtur på morgonen. Såg att mamma tagit fram skidorna så nu får jag hålla tummarna på att det är skinande sol imorgon, då är det lite extra roligt att åka.

Såhär känner jag mig just nu!

Brudar

Hallå :) Nu sitter jag, mamma, josefine och faster och ser på lets dance. Själv tycker jag inte att det är så bra, men det finns inte så mycket annat att göra. Imorgon blir det däremot utgång och jag hoppas att kvällen kommer bli bra, det känns som så :) Det hade varit roligt om tjejerna från umeå också skulle varit här, men det får bli någon annan gång. Nu ska jag och josefine snart spela kort och äta godis och chips ;)


PURPLE

Hallå :) Idag när jag kom hem till lycksele så väntade mina skor på mig. Och dom var så himla snygga! Känns skönt att beställa några med färg, annars har jag nästan bara svarta skor :) Det blir bara mer och mer längtan till sommaren och till turkiet :)

Lite dålig bild, men den får duga :)

OJOJOJ

Alltså jag har hittat dom perfekta conversen. Dom är så himla underbara och så perfekta! JAG VILL HA DOM NU! Men med 200 :- på kontot så tar man sig inte speciellt långt..


LIST

simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
passion - trygghet
svensk sommar - charter
desperate housewifes - sex & the city
dubbelhaka - hängröv
porrfilm - naturprogram
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
förfest - efterfest
kenza - blondinbella
kurvig - slank
ge få (beroende på situationen)
aldrig mer få blogga - aldrig mer få sjunga
singstar - sällskapsspel
string - hotpants
aldrig mer onanera - aldrig mer ha sex
bröllop - barn
blind - stum
kramas
- pussas
platt rumpa - platt bröst
mjölk
- vatten
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
sliskiga drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
frukt - grönsaker
hund - katt
kjol - shorts
mössa - keps
familj - vänner


DÅLIG VECKA

Hallå :) Nu sitter jag hemma hos josefine och victor. Imorgon så kommer jag åka till lycksele tidigt på morgonen. Det blir alltså ingen skola för mig. Kände att det fanns nog många skäl till att skippa skolan. Är väldigt olikt mig, men som tur är så har vi inget speciellt på skolan imorgon :) Och under lovet ska jag se till att vila upp mig ordentligt, och så blir det att ta nya tag efteråt :)

RESULTAT

Hallå :) Nu har Isa och Linnea lagt upp bilderna från dagens hårvård. Där finns det före och efter bilder på alla. Så om ni är nyfikna hur mitt hår (eller någon annans i klassen) såg ut innan och efter klicka då in er här http://hvnollnio.blogg.se :)

PROPOSAL

Ja, jag försökte ta bilder på mig själv. Men kameran är ju så dålig så det syns inte så bra med håret. Får hålla utkik tills isa lagt upp bilderna som hon tog idag. Hon har lite bättre kamera ;)


HAIR

Hallå :) Idag så har jag varit riktigt flitig. På morgonen (när vi egentligen hade sovmorgon) så gjorde jag ett hörförståelse test i engelskan, sedan gjorde jag och moa en redovisning på engelskan. Redovisningen gick faktiskt riktigt bra :) Sedan hade vi egen hårvård! Jag har nu blivit lite ljusare i håret. Inte blond, men lite ljusare i alla fall :) Känns bra, men ändå ovant. Bilder kommer nog snart.


FREE

Hallå! Efter skolan begav jag mig till josefine, och där blev det storstädning i hennes garderob. Så nu är man någon tröja rikare. Är så avundsjuk på alla armband och smycken hon har! Ska försöka flörta in mig så jag kan få låna något :) Blev även bjuden på middag, korvstroganoff och ris :) Skönt att slippa laga mat själv :)

LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES

Hallå :) Gissa om emelie gjorde min dag idag! Har varit på skit humör hela dagen, men när jag fick veta att emelie hade filmen luftslottet som sprängdes på bra kvalité så blev jag överlycklig :) Så vi har suttit och sett den nu, och den var så bra! Det enda som känns tråkigt nu är att det inte kommer komma någon mer film. Men jag får väl se dom om och om igen ;) Nu ska jag sova, godnatt!

!!!

Åh jag är på så dåligt humör, jag är trött, förbannad och lättirriterad. Och jag är så less på att det alltid ska vara något. Nu ska jag sova ett tag och förhoppningsvis bli på bättre humör..

RSS 2.0