sovgott!

Nu tänker jag bara säga godnatt :) Är egentligen inte trött för fem öre men jag vill verkligen sova för jag är så uttråkad så nu ska jag tvinga mig själv till att somna. Måste nästan vara första gången det händer för jag brukar jämt vara trött, haha :p Godnatt och sov gott.

trött, slö, lat

Hallå :) vaknade ungefär vid tolv av att mamma ringde och jag ligger fortfarande i sängen. Jag är så slö och trött. Känner bara för att ligga här hela dagen och halv sova. Men ne då ska jag på stan för att byta en himla keps. Åh vad det känns jobbigt att kliva upp ur sängen och ut i kylan :/


röjflaggor och sten, sax, påse

Hallå :) Jag håller på att dö av skratt just nu! Jag och moa spelar spel på msn och skickar ljudklipp till varandra. Och moa förlorar hela tiden måste jag bara tillägga! :D här har ni bevis:

Och riktigt sur blir hon också :P hahaha

back home!

Hallå :) Nu är jag i Umeå igen. Det kändes riktigt skönt att komma in i lägenheten och att den är helt städad och fin. Jag och moa gick direkt på stan när jag kom hit och jag hittade ett par leggings och ett linne på rea :) Det var så otroligt mycket folk så jag blev då helt yr. Men sedan for vi i alla fall till pärlan och köpte mat och mysade sen hemma hos mig. Riktigt trevlig kväll :)


dieselråttor och sjömansmöss

Hallå :) Nu har jag äntligen fått hem dieselråttor och sjömansmöss! Det är inte lika bra som jag kom ihåg det, men det kanske blir bättre :)
Förövrigt så saknar jag umeå så himla mycket, saknar moa och linnea hur mycket som helst! Saknar lägenheten, min säng och allt som har med umeå att göra. Längtar tills imorgon då jag åker tillbaka och så blir det förhoppningsvis mys med moa hela kvällen :D


konstiga sms

Haha, jag brukar aldrig göra några test eller frågor. Men kände att jag hade riktigt tråkigt och då hittade jag någon sida där det var frågor och så skulle man kolla sina sms. Bläddra tio och sedan svara, sedan bläddra tio igen osv. Det kan bli så konstiga svar, haha!

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Jaha okej ;) inte jag :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Få klä av dig, pussa dig och smeka din sexiga kropp ;)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Ja då kan man göra mkt

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Haft bra ikväll?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jaså ;) vem ska du dricka med?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha nä kyss vill ja ha

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Men då skulle vi ha köpt cigg också :-P

8. Vad vill du höra mest av allt?
Ha du nå att dricka då? :-P

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
De bli nog bra :) då kan ni fräscha upp vänskapen ;)

10. Din romantiska replik?
Har bara folköl hemma tyvärr. För mig själv alltså! :)

julklappar!

Hallå :) Nu har jag tagit lite kort och fixat och trixat med julklapparna. Tänkte att ni skulle få se vad jag fått :) Det mesta är nog med, men jag har glömt lite små saker. Och jag vill verkligen tacka för alla julklappar, är riktigt nöjd över allt :)














Mycket bilder på en och samma gång :)

allt för min syster

Det blev en riktig film-kväll ikväll. Har sett girl in the park, en prinsessas dagbok 2 och allt för min syster ikväll. Och filmen allt för min syster rekomenderar jag verkligen! Den var så bra. Och jag satt självklart och grinade igenom halva filmen. Men man börjar verkligen tänka på hur orättvist livet är, och hur mycket alla nära och kära betyder. Jag skulle även göra allt för min syster :)


en prinsessas dagbok :)

Hallå :) Har just sett en prinsessas dagbok 2, och jag måste bara säga att killen som är med är så snygg! Man blir så himla kär när man ser honom, haha.
Jag är riktigt dålig på att uppdatera nu, men det är jullov och då är man latare än vanligt :) Tillsvidare får ni njuta av en bild som får en att dregla.

Julafton!

Hallå :) Min julafton var riktigt trevlig. Jag fick otroligt mycket av det jag hade önskat mig. Fick sammanlagt 5 ringar, halsband, armband, shampo och hårinpackning, vita converse, underbara skor från nelly, två par leggings, pengar, lotter och lite andra småsaker :) Lägger nog in lite bilder senare!

GOD JUL!

Hallå :) Nu ska vi snart till farmor och farfar! GOD JUL :D

ännu mer!

Hallå :) Nu har mormor och morfar åkt hem och det ligger ännu mer julklappar under granen! Vi fick otroligt många paket av dom. Egentligen brukar vi få ett paket och ett kuvert, men nu blev det mer :) Har ingen aning om vad som händer ikväll. Är riktigt sugen på att göra något eftersom jag har degat hemma ända sedan jag kom hit. Men det känns som att det inte finns något att göra...

mormor&morfar

Hallå :) Snart så kommer mormor och morfar hit för att byta julklappar och fika lite och så :) Det är så synd att dom inte kommer fira jul med oss.. Men nästa år så får vi åka till dom :) Längtar tills dom kommer för jag har inte sett dom på flera månader nu. Sedan måste jag bara tillägga att wilma är så otroligt söt, hon sitter på kökssoffan och spanar ut. Nästan som hon vet att dom ska komma :)

Och så ligger alice i bakrunden och latar sig ;p

Skillnad?

Hallå :) Kollade igenom bilddagboken och hittade nyårsbilder från 3 år. 2006/2007, 2007/2008, 2008/2009 :) Här har ni bilderna:



NEW YEAR

Hallå :) Nu har jag till 90% bestämt att det blir umeå på nyår. Men det är fortfarande så svårt. När jag är i Umeå känner jag helt för att fira nyår där och när jag är i lycksele blir jag tveksam. Jag vill ändå fira med mina närmsta vänner, åh vad svårt. Men jag har i alla fall börjat fundera på om jag ska köpa ett par nya skor, eller ha några som jag redan använt.

White snow

Hallå :) Imorse klev jag upp klockan tio, eftersom jag skulle vara hos tandregleringen klockan elva. Jag hade sån otur så järntråden bakom tänderna lossnade i fredags, men en sån tur att de fått en avbokning idag så jag fick fixa det :) Nu snöar det hemma och julmusiken är på max. Tänk det är 3 dagar kvar till jul :D

coyote ugly

Hallå :) Jag har just sett klart coyote ugly. Och även fast jag sett den flera gånger så är den lika bra varje gång. Jag älskar den filmen :) Just nu känns det riktigt skönt med lov, och speciellt att alla i lycksele går skola nu på måndag och tisdag. Skadeglad eller vad? haha.


julgran :)

Hallå :) Idag så har jag klätt julgranen. Och jag gjorde allt själv! Mamma hjälpte till med ljusen, men annars klarade jag det själv. Jag tycker att det är så mysigt när man har granen full och verkligen som en amerikansk gran. Men mamma vill att den ska vara stilren. Så det blev en liten blandning.

GAMES

Hallå :) Igår så tog det precis 3 timmar att köra till lycksele, det brukar vanligtvis ta 1 och en halv timme. Men victors bil växlade endast till tvåan så vi körde ungefär 45-50 hela vägen. Sedan när vi kom hem så åt vi middag och sen kom elin. Då blev det att spela spel för fullt :) En riktigt trevlig lördag.

En bild från i fredags när vi hade julavslutning :)

Skönt!

Godmorgon :) Vaknade kring elva av att josefine ringde. Vi ska gå på stan alldeles strax och kolla lite på de sista julklapparna. Själv har jag inga pengar kvar så det blir inte så mycket handel för mig. Här får ni en massa bilder från igår :)


 


friday!

Hallå :) Kvällen har spenderats med riktigt roliga och goa människor! Imorgon får ni se lite bilder när linnea har skickat dom till mig :) Nu sitter jag här mätt och belåten och på köpet fick jag köttfärs och ketchup på de nytvättade sängkläderna, riktigt mysigt ;) Godnatt, puss!

I´m off

Hallå :) Nu ska jag ut i kylan och cykla iväg till linnea :) Bye

jullov ;)

Hallå :) nu har vi fått lov. Och första terminen har gått så himla fort! Det var i alla fall riktigt mysigt imorse när vi kom till skolan för då hade Theresia tänt ljus i klassrummet och gjort i ordning julkort som vi skulle på. På dessa skulle alla i klassen skriva en snäll kommentar :) Det var riktigt roligt att läsa, man blev riktigt glad. Ett bra avslut på skolan innan jul :)

minusgrader

Hallå :) Det är riktigt kallt ute och även inne. Vi har ungefär 19 grader här inne och det är ju just under det man ska ha. Men jag håller på att frysa ihjäl. Har tagit på mig mitt tredje par stumpbyxor, en tröja under tröjan jag har, tjocksockar och en varm och skön halsduk :) Men snart ska jag och emelie städa så då hoppas jag man får lite värme i kroppen :)


glasyr

Hallå :) Skoldagen var inte så händelserik. Vi fick städa inne på frisör och sedan hade vi matte där vi fick resultaten på provet vi gjorde förra veckan. Jag blev otoligt nöjd över resultatet :) Sedan när jag cyklade hem höll jag verkligen på att frysa ihjäl. Nu tycker jag vi kan få lite värme. När jag kom hem kände jag mig riktigt sugen på att äta något sött. Så jag ställde mig och gjorde glasyren som man har på mockarutor. Det vart otoligt gott :D(dock så blir man less snabbt)

oboy ;)

Hallå :) Nu sitter jag här mätt och belåten. Jag och emelie har just ätit tacos och det var riktigt gott :) Idag så var jag, moa och linnea på stan. Gick runt på varenda affär för att hitta den sista julklappen. Och såklart hittar jag den perfekta på den sista affären vi kunde komma på. Men det känns skönt att julklappshandeln är över. Sedan hittade jag även två saker till mig själv så nu är jag helt pank.


söt tjej!

Godmorgon! ;) Åh gud vad skönt med sovmorgon. Och vad skönt att vara ledig :) Vaknade just av att moa ringde och sjöng ja må och leva. Trodde först att hon hade ringt fel. Men det visade sig att hon bara ville att jag skulle vakna upp av hennes ljuvliga röst, haha! Kan man vara gulligare? :)

johanna&emelie

Hallå :) Ibland hatar jag emelie, men oftast älskar jag henne. Och jag älskar att skratta tillsammans med henne! Nu sitter jag i alla fall och hjälper henne med en datauppgift. Tycker faktiskt att det är riktigt roligt :)

hello!

Hallå :) Nu har jag och emelie varit och handlat. Det faller bara snö ner från himlen! Jag hatar snö, fast på ett vis är det ganska mysigt :) Snart ska jag springa ner till källaren och kolla till tvätten. Här får ni en bild från idag. Inte så jätte bra den heller. Men man ser i alla fall att håret är kortare och mörkare :)

egen hårvård!

Hallå :) Idag så var det riktigt härligt på skolan. Dagen började med att tvåorna klippte och färgade håret på vi ettor. Jag gjorde mitt hår lite mörkare med lite mer rött inslag och klippte mig även riktigt mycket! Skulle egentligen toppa. Men det är inte så roligt att ha 2 hårstrån ute i topparna så det blev lite mer. Känns riktigt kort, men det växer väl ut någongång :) Sedan åt vi pizza tillsammans(fast jag åt kebebtallrik). Men det var en mysig förmiddag :)

En bild på långhåret ;) Ni får se resultatet sen. Är så mörkt nu så det syns ingenting på bilderna.


the disappearance

Hallå :) Jag och emelie har haft en riktig myskväll. Med film, popcorn, chips och saft :) Nu sitter jag och försöker läsa ur en bok som är på engelska. Det tar verkligen tid! Jag vill ju fatta precis allt så var och vart annat ord får jag kolla upp i lexikon. Tur att det finns på datorn i alla fall. Annars skulle det ta hur lång tid som helst. Här kommer i alla fall en bild som föreställer hur smart jag känner mig när jag läser just nu.

shoes!

Hallå där :) Jag och emelie ligger nu i sängen. Emelie är helt död och jag är inte så pigg heller. Blir på så dåligt humör när jag är trött och hungrig. Men bara jag får i mig lite mat så blir det bättre. Sen blir det inte sämre när jag tänker på sommaren och på alla skor som man kan ha på sig då. Sommaren är så mycket bättre än vintern! :) Här har jag hittat några snygga skor som kommer passa mina fötter i sommar.

monday

Hallå :) Idag var jag ej på skolan. Kunde inte somna igår så när jag sist kollade på klockan var den nog halv fyra. Bestämde då för att inte fara på skolan vilket var riktigt smart. Och vaknade sedan kring klockan ett :) Riktigt skönt faktiskt. Och det känns skönt att man inte är så speciellt trött nu. Men jag har lite ont i huvudet, men det går nog över snart :)

niotjugotvå

"Funnes inte molnen, älskade man inte solen."

godmorgon!

Godmorgon :) Vaknade egentligen för en timme sen ungefär men har varit upptagen med att läsa vecko revyn hela morgonen. Jag älskar den tidningen och det är så synd att den inte kommer hem till mig i Umeå istället. Men då har jag något att längta efter :) Gårdagen var riktigt trevlig. Jag, emma, amanda och julia såg på fotboll och så var även team pontare där och sjöng.

Bild från i torsdags :)


äntligen fredag!

Nu är jag hemma i lilla Lycksele :) Och direkt när jag klev av bussen möttes jag av snö och halka. Men det kändes riktigt skönt att komma hem i alla fall. Och det känns ännu mer skönt att det är fredag! Nu ska jag se julkalendern och sedan bär det av till tannbergsskolan där kvällen spenderas för att umgås med emma och jenny och se en massa fotboll :)

här får ni njuta av en riktigt gammal bild på mig!


sovmorgon?

Imorse vaknade jag också av emelies alarm som pep klockan åtta. Just den tiden som jag ska stå utanför vår lägenhet och möta moa. Jag fick verkligen panik och var nog utanför klockan fem över. Vi hann precis i tid till skolan :) Hur snabb får man inte vara på morgonen? Jag känner mig faktiskt riktigt stolt :D För vem skulle hoppa upp ur sängen och fara direkt? Nästan ingen skulle jag tro.


torsdag

Hallå :) Nu sitter jag hos josefine. Och såklart så somnade vi efter middagen. Men tur så vaknade jag just innan åtta, perfekt till mammas pojkar. Sedan är det glee club och sen ska jag och josefine fixa lite små saker. Så det blir en sen kväll för mig :)

matteprov

hallå :) eller godmorgon kanske jag ska säga. Efter mitt senaste inlägg så somnade jag såklart och emelie också så vi vaknade upp för ca 20 minuter sen och ska snart äta middag :) Riktigt bra tid för middag eller hur? haha. Och så måste jag plugga matte eftersom vi har prov imorgon. Det måste verkligen gå bra för mig! Jaja, här kommer i alla fall en bild som jag tog imorse :)

beroende!

hallå :) Vilken skön skoldag! Vi började halv tolv och slutade halv två. Sedan for jag, josefine och victor på stan och kollade lite på julklappar :) Och när jag kom hem satt jag mig vid datorn och kollade på mysteriet på greveholm. Har blivit beroende av det, och kommer tycka att det är jätte tråkigt när jag sett klart det. Men det är sjukt hur rädd jag kan vara. Alla som har sett mysteriet på greveholm har nog sett det där tecknade skelettet(greven) och när det hoppade fram höll jag på att dö! Jag blev så himla rädd :p haha, och det ska vara för barn!

jul/nyår

Hallå :) Asså det är inte länge kvar till jul och nyår. Jag vet fortfarande inte vart jag ska spendera min nyår. På ett sätt vill jag vara i Lycksele med alla mina vänner. Men på ett sätt vill jag stanna i umeå och umgås med mina nya vänner, samt lära känna fler. Men jag har i alla fall kollat runt lite på nyårskläder och jag tycker fortfarande dom har väldigt dåligt att erbjuda. Hittar lite saker, men inget som jag verkligen älskar.

LASAGNE

Hallå :) Nu håller jag och emelie på att laga lasagne :) Det ska bli riktigt gott! Jag är så otroligt hungrig. Försökte ladda upp en bild på hur den ser ut, men det går inte. Menmen, det kanske är lika bra, haha :p Ikväll blir det nog bara mys framför tvn och så. Sedan har jag sovmorgon till ungefär halv tolv imorgon vilket känns riktigt skönt :)

JACKET

Hallå :) nu sitter jag hemma i lägenheten och myser. Är på riktigt bra humör idag :) Ovanligt att jag inte är så himla trött! Det var i alla fall någon som hade frågat om vart jag hittat min jacka. Den är dock inte min, utan har lånat den utav en kompis. Den är från h&m men riktigt gammal så finns nog inte kvar någonstans. Och tyvär har jag inget tips om vart man kan hitta någon, har själv jätte svårt att hitta vinterjackor. Men denna jacka älskar jag! :D

christmas card

Hallå! Det går otroligt segt att ladda hem mysteriet på greveholm :( Så jag kommer nog inte få se det förrän imorgon. Men men, det är nog lika bra så kan jag plugga lite matte eller jobba på min novell. Dock så kommer det förmodligen sluta med att jag bara sitter framför datorn. Här har ni mitt fina julkort :)

mysteriet på greveholm

hallå! Idag när jag kom hem från skolan så la jag mig i sängen och såg en film och somnade direkt. Skönt att sova ett litet tag :) Nu har jag gjort klart mitt julkort som vi ska göra på datan(tror i alla fall att det är klart). Så nu väntar jag bara på att mysteriet på greveholm ska ladda klart! Är det någon mer än jag som tycker det är den absolut bästa julkalendern som varit hittills?

modevisning

Hallå! Ligger i soffan och ser filmen nu. Men jag börjar bli så himla trött så jag tror jag måste lägga mig snart :) Josefine frågade just om jag ville vara hårmodell imorgon. Så ingen matte och svenska för mig, skönt :D Här kommer lite bilder som jag snodde av moa.



Bad update!

Hallå :) Har varit riktigt dålig på att skriva i helgen. Men jag har haft fullt upp. Fredagen spenderades med josefine, victor, sebastian och lovisa. Vi spelade en massa olika spel som jag hade tur att få låna utav my :) På lördagen så gjorde jag och moa uppsättningar och stylade hår på en modevisning och det var riktigt roligt! Sedan blev det lite fest hemma hos mig med riktigt trevliga människor :) Bilder från modevisningen kommer sen. Nu ska jag se The Pursuit Of Happyness och den är så himla bra! :)

hahaha!

Hallå! Gud så skönt med helg. Vaknade kring klockan halv tolv idag och så otroligt skönt det kan vara mes sovmorgon. Nu ska jag fara in på stan med moa, och kolla runt lite. Sedan ska vi fara på någon modevisning och göra uppsättningar på modellerna. Tillsvidare så får ni en rolig bild! (notera näsan, hahaha!)

NOVELL

hallå! Nu sitter jag och har svenska och vi håller på att skriva noveller. Jag har verkligen sämst fantasi och det tar sjukt länge innan jag är nöjd över det jag skriver. Så min novell är hittills några rader. Men jag såg att det var någon som frågade om mina baggy jeans, vart dom är köpt och så. Och ärligt talat vet jag inte, jag har fått dessa av en killkompis. Så ett tips om man vill köpa baggy jeans är att kolla på killavdelningen. Där har dom snyggare och mer varierande jeans. Kollar man på tjejmodeller så är dom oftast tråkiga.

single ladies

hallå! Sitter och kollar på glee just nu. Det är faktiskt riktigt roligt, haha! Nyss var det ett fotbollslag och så lärde dom sig dansa till beyonce single ladies. Det påminner mig så himla mycket om en video som moa visat för mig ni måste verkligen kolla på den http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q, hahahahaha!

storbak!

Hallå! Nu har jag, moa och emelie just bakat chokladbollar, kladdkaka och rulltårta :) Hoppas att det kommer smaka gott! Tyvär så for moa hem så hon får inte smaka. Men hon får väl komma på fika någongång i helgen :) Nu ska då jag och emelie kika på mammas pojkar och fika.


TACOS

Hallå! Idag hade vi prov och det gick riktigt bra :) Sedan for jag och linnea på stan och där köpte jag en julklapp. Så nu har jag redan köpt 3 julklappar. Men som vanligt är jag otroligt slö och jag och emelie skulle egentligen laga lasagne idag. Men vi orkar inte så det blir tacos istället :) haha

Ni får gärna gå in och kika på vår klassblogg http://hvnollnio.blogg.se/ :)

BORING

Alltså det går inte alls bra att plugga för mig. Om jag inte är sugen på att plugga hittar jag jämt något annat att göra. Jag har till och med diskat för att jag inte vill plugga! Och förra gången jag skulle plugga så städade jag josefines garderob. Men det är ändå tur att det är 1, X, 2 frågor imorgon (hon har i alla fall sagt det, men det skulle inte förvåna mig om hon kommer med världens prov).

Har dåligt med bilder men här är en bild från höstas då jag, madelene, elin och frida var i turkiet. Dock så ser jag mest äcklad och uttråkad ut. Men jag hade svinkoppar, och utslag kring hela ansiktet så det här är egentligen en riktigt bra bild :) haha

SÖMNTUTA

Hallå! Jag förstår inte riktigt vad som är med mig! Jag är alltid så himla trött på eftermiddagarna. När jag kom hem från stan så kollade jag igenom permanent kemin, som vi ska ha prov på imorgon sedan somnade jag. Och vaknade upp för kanske en halvtimme sedan. Jag är otroligt trött nu, men tvingar mina svullna ögon att plugga eftersom det måste gå bra på provet.


JOHANNA&MOA

Hallå :) Imorse så kom moa hit och vi fikade frukost och såg på julkalendern. Dock så var det inte lika bra som igår, men det var ändå bra. Skoldagen har gått riktigt fort, och på datakunskapen så gjorde moa ett jättefint julkort :) Sedan for vi på stan och kollade lite på julklappar och åt på mcdonalds.


GODNATT!

Nu ska jag gå och lägga mig. Borde egentligen sovit för ett tag sedan, men jag och emelie började se flickan som lekte med elden. Och den filmen är så bra! Lisbeth är ju så stenhård! Imorgon har vi egentligen sovmorgon, men inte jag och moa. För moa ska komma över till mig klockan sju och så ska vi göra i ordning frukost, varm oboy och sätta oss framför tvn och se julkalendern, haha! :) Godnatt

STÄDNING

Hallå :) Nu har jag städat i ungefär en och en halv timme. Nu är nog hela lägenheten ren, förrutom emelies stora klädhög på hennes säng. Men hon packar aldrig in sina kläder i garderoben. Men det är ju lite bra, för då får jag större plats i garderoben. Dock så ser det stökigt ut jämt istället. Men hon får göra det imorgon :) Tog i alla fall en bild på sovrummet, och såg till så att min kära chokladkalender blev med, haha!

köttbullar och mos

Hejsan :) Idag efter skolan så bar jag ner min cykel till källaren. Det är så otroligt jobbigt när låset ska frysa och då tar det flera minuter innan man fått upp det. Så nu får jag lite träning varje morgon när jag ska bära upp cykeln för trappen :) Sedan så har jag och emelie lagat mat. Idag blev det köttbullar och potatismos. Det var riktigt gott! Längesen jag åt det :) Nu ska jag försöka städa ihop lite och så får jag se vad som händer sen. Kanske se någon film eller nått :)


supersnälla silversara & stålhenrik

Imorse klev jag upp just innan sju. Vilket var ovanligt tidigt för att vara jag :) Då gjorde jag frukost och klädde på mig, sedan satt jag mig som ett barn i soffan. Julkalendern var riktigt bra och jag hoppas den kommer fortsätta vara det :) Det var faktiskt riktigt mysigt med en lugn frukost med varm oboy och även en knäck och den första biten av choklad ur chokladkalendern ;) Måste köpa mig en till så jag kan ta en på kvällen också :) haha

RSS 2.0