JUL :D

Åh, jag älskar julen :) Älskar allt julpynt, och se hur alla har pyntat i fönsterna. Jag hoppas verkligen att jag och emelie kommer kunna fixa någon julgran för jag vill verkligen ha en :) Sitter och lyssnar på julmusik nu och det är så mysigt. Men ska snart sova så jag orkar upp imorgon och se julkalendern :D

SLÖ

Hallå! Idag så har jag varit riktigt slö. Pappa väckte mig just innan klockan tre och så for vi iväg mot umeå, sedan var vi väl framme vid halv sex och då gick jag och la mig. Skoldagen var allmänt grå och kall. Sedan när jag kom hem somnade jag direkt och nu är jag ju såklart jätte pigg så jag kommer väl aldrig kunna somna ikväll :p Men ska i alla fall hoppa in i duschen nu. Önskar att vi hade ett badkar, för jag vill verkligen bada!

TROY

Nu ligger jag i soffan och ser troja. Jag vet att jag egentligen borde sova, men är inte alls sugen på det. Och jag måste bara säga att brad pitt är så otroligt snygg! Tänk att han är typ 40 år här, men det syns inte. En sån karl skulle jag vilja ha senare i livet ;)

TRUCK

Hallå. Skulle egentligen åkt med bussen som gick klockan åtta men jag var verkligen inte sugen på det. Så jag ska åka med pappa imorgon. Så det blir en tidig morgon för mig, måste kliva upp just innan klockan tre. Vilket inte känns så skönt! Menmen, skönare än att åka ikväll i alla fall.

LUSSEBULLAR

Hallå :) Idag så har det varit en riktigt mysig dag. Jag och mamma gick först på stan och kollade hur alla hade pyntat. Det blev även ett köp av en ny mössa :) Sedan for vi hem och då gjorde jag varm oboy och åt lussebullar som jag fått av min kära farmor.

BRAID

Hallå där! Kollade just på vår klassblogg http://hvnollnio.blogg.se/ och där var det uppdaterad från igår och sedan har vi även fått en ny design :) Där fanns även en bild på en fläta som jag gjort och jag var så otroligt stolt att jag klarade den. Det är en "niofläta" haha, istället för att fläta med 3 toffsar som vanligt så tar man nio. Såhär blev resultatet.

FRIDAY

Hejsan :) Gårdagen var riktigt trevlig. Den spenderades med emma, julia och amanda :) Det var riktigt roligt att träffa emma igen eftersom jag inte träffade henne förra gången jag var hemma. Ikväll så ska vi fira madelene och det kommer nog bli skitskoj :) Men tyvär är jag inte alls sugen på att fara ut och umgås med folk som festar. Men det kommer nog bli riktigt roligt ändå. Jag har dock inte med mig kameran till lycksele så det kommer nog inte så mycket nya bilder nu i helgen.


En gammal bild från när jag var riktigt blond.


LYCKSELE

Hallå :) Nu är jag hemma i lycksele, har just varit och handlat mat med mamma och pappa :) Det är alltid så roligt att komma hem för hundarna blir alltid så otroligt glad :D Sedan blev jag även på bättre humör när jag åkte bil hem till lycksele med joacim. För han är den enda killen som märkt av sig själv att jag tagit bort tandställningen :D Men nu ska jag hjälpa mamma i köket med maten :)


MUFFINS

Hallå :) har inte skrivit något på hela dagen! Men jag har helt enkelt varit upptagen. Skoldagen har varit otroligt jobbig eftersom jag måste snyta mig varje minut. Men allt blev bra när amandra bjöd på muffins, dom var så otroligt goda :D Tyvär så var det mjöl i dom(är glutenallergiker), men åt ändå. Vet att min syster och min mamma kommer bli riktigt sur när dom hör att jag ätit mjöl. Men jag kunde inte motstå, haha! :)


Sedan har vi även skaffat en klassblogg där ni kan läsa vad vi gör en vanlig skoldag :)
http://hvnollnio.blogg.se/


rödnäsa

Hallå, nu har jag just kommit ut ur duschen. Och jag är helt slut! Har hostat så mycket så att jag har världens träningsvärk, sedan har jag snytit mig så mycket så att näsan nästan flagnar, och helt röd är den. Och jag vill bara lägga mig ner och gråta och sedan somna! Jag vill verkligen inte vara sjuk.. Känner mig ungefär som denna kille just nu :(


TITANIC

Åh, jag har legat och kollat på titanic hela kvällen och den filmen är så bra! Måste vara den bästa filmen som någonsin gjorts :) Även fast man sett den hundra gånger så gråter man alltid lika mycket i slutet. Det är så fint och sorgligt. Jag bara älskar titanic :)

Madelene

Hallå :) När jag kom hem från skolan idag så var madde, elin, frida, diana, sofia och johan på besök. Madelene fyller arton imorgon så dom skulle hit och se new mooon och så :) Hon var väldigt snygg, hade någon rosa klänning, en T-shirt där det stod känn på mig eller nått. Men såklart så förstör jag alltid allting. Så jag frågade henne om hon skulle ha det där på bion, och då visste hon såklart inte om det! Så jag avslöjade hela hemligheten. Men men.. Synd att jag inte kan träffa henne imorgon och gratta henne påriktigt men det tar vi igen på fredag :D

Älskar dig :)

Baggy

Godmorgon! Skönt med sovmorgon idag :) Men jag är ändå trött för jag har sovit så dåligt inatt. Känner mig fortfarande sjuk, men jag måste ändå tvinga mig till skolan. Idag så har jag bara på mig baggyjeans och en tjocktröja, skönt med riktigt bekväma kläder när man inte mår så bra :) Ne nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig till skolan :)


TIRED

Hallå, jag skulle egentligen ha lagt mig för typ två timmar sedan. Men jag kan verkligen inte lägga mig! Är trött men inte så att jag vill sova, för jag bara vrider och vänder på mig. Tänk om man kunde knäppa med fingrarna och så somnade man. Eller så har jag funderat på att om man skulle vara en vampyr så man aldrig behöver sova. Fatta så smart man skulle vara! Jag skulle typ läsa böcker och studera hela nätterna då :p haha! Ne nu märker jag att jag är övertrött så jag måste sova!

Om jag hade haft mina små älsklingar här så hade jag kunnat somna direkt.

Längtar till helgen :D


GOOD NIGHT

Nu har jag försökt förstå datakunskapen, men jag får inte riktigt grepp om det. Kommer att ha flera frågor som benny måste svara på innan lektionen. Men nu ska jag i alla fall sova. Huvudet har börjat dunka igen, men jag hoppas det går över till imorgon för jag måste på skolan. Godnatt :)

LAZY EYES

Hallå! Efter jag skrev mitt förra inlägg så somnade jag direkt. Sedan sov jag ända tills emelie hade gjort klart maten och dukat och allt. Hon kan vara så otroligt gullig ibland :) Och nu ligger jag i sängen och försöker plugga på datakunskapsprovet vi har imorgon, men mina ögon hänger inte riktigt med. Men jag måste plugga för jag tror provet kommer vara svårt.


SICK

Hallå! Nu ligger jag i soffan hemma i lägenheten och snorar. Jag är verkligen snorig, jag fryser och är otroligt trött. Tror jag håller på att bli riktigt sjuk :( Men jag ska försöka vila lite nu så jag kan plugga sen eftersom vi har prov imorgon.
Imorse så skulle jag för ovanlighetens skull lägga på lite eyeliner. Och så står jag och drar ett sträck på ögonlocket och sedan märker jag att jag vinklat burken när jag hållt i den så nästan allt från burken har runnit ner på golvet, då är det ju också typiskt att den är vattenfast så jag fick stå och skrubba hur länge som helst. Så mamma jag önskar mig en ny eyeliner i julklapp också, haha! :)

:(

Jaha, nu är chansen på drömskorna borta. Har verkligen kärat ner mig i skorna som jag hittade på tradera. Synd bara att man inte har så mycket pengar, annars hade jag suttit och budat som en idiot, haha! Skorna gick tillslut på 730 kronor, och jag som trodde att dom skulle ligga kring 500, max 600. Men men, det finns miljontals andra skor så det är bara att fortsätta leta på efter några i min prisklass :)

NEW YEAR

Hejsan! Nu har jag suttit och kollat omkring på nyårsklänningar. Tycker att dom har ovanligt dåligt med klänningar ute, men förhoppningsvis kommer det mer senare. Men jag har i alla fall hittat fyra klänningar som jag skulle kunna tänka mig att ha på nyår. Och dom är inte speciellt dyra heller :) Men nu ska jag gå från datorn och baka kladdkaka istället :) haha


Plättar

Idag så bestämde vi oss för att ge oss på plättar igen. När vi just flyttat till lägenheten gjorde vi det med det gick inte alls bra. Denna gång började det inte heller så bra, dom fastnade, brändes och så började det ryka otroligt mycket så brandlarmet gick. Båda fick panik och började skrika och springa runt i köket, men tillslut så slutade det, haha. Men efter det så gick allt rikigt bra faktiskt :)

De första plättarna.

Så här såg dom ut sen :) haha


S

Hallå! Imorse vaknade jag klockan halv åtta. Då var jag verkligen stressad, och när jag blir stressad virrar jag bara runt och ska försöka snabba mig men det blir ingenting gjort. Men jag kom i tid till skolan i alla fall :) Efter skolan for jag och Emelie på stan och kikade. Hittade en jätte snygg tröja, men jag känner att min ekonomi inte riktigt är på topp. Sedan när vi gick hem stannade jag på nattöppet och köpte S-märken. Dom är SKITGODA :) haha

Beroende

Hej! Nu ligger jag i sängen och hade egentligen tänkt plugga lite inför dataprovet som vi ska ha på onsdag. Men jag orkar inte det. Sitter istället och spelar tetris. Det är ett spel som man verkligen blir beronde av, haha! Varje gång jag inte har något att göra så spelar jag jämt det. Men det är faktiskt riktigt roligt :)

Shoes!

KÄRLEK! Dessa underbara skor har jag skrivit om tidigare. Dom är hittad på tradera och går ut imorgon. Priset ligger nu på 550 kronor :) Och jag vill verkligen verkligen ha dom! Så jag hoppas att mamma läser det här så hon vet att dom ligger etta på min önskelista :D haha


TURKIET

Hallå! Nu är det inte lika roligt att kolla på skor längre, för jag är inne så ofta att det är samma skor hela tiden, haha! Så jag tänkte att jag kunde börja kolla på resor istället och jag har hittat en otroligt bra resa för sommaren! Om vi skulle åka samma gäng som nu i år, i två veckor, till alanya så skulle det gå på just runt 5000 kronor, och det är inte mycket! :) Fast då är hotellet inte lika fint som förra. Men man blir så ivrig när man börjar kolla på resor! haha

Härligt

Hejsan! Jag och josefine ligger fortfarande i sängen. Vaknade kring klockan ett och sen dess har vi båda nördat framför datorn. Igår var det riktigt mysigt med robinson, godis och chips. Och jag fick även mycket skolarbete gjort. Har gjort mitt egna lilla styrketräningsprogram och hoppas att maskinerna som jag behöver finns på skolan :)

MAT

Hej! Är hemma hos josefine på umedalen ikväll. Vi ska nog ta det lugnt, äta lite godis och se någon film ikväll. Men just nu är jag så himla hungrig, men jag vet inte vad vi ska laga för mat. Josefine vill ha fiskpinnar och jag parisare. Förövrigt så vill jag bara säga att jag tycker josefine är så himla duktig på att sminka :) Hon hittar alltid på så roliga och fina sminkningar. Här har ni ett exempel :)

New moon

Igår var jag som sagt på bio och såg new moon. Den var otroligt bra tycker jag! Kan inte riktigt avgöra vilken av filmerna som är bättre, men båda var otroligt bra :) Efter bion så bestämde jag, linnea och isa för att fara på en fest på sofiehem. Dit så liftade vi, haha! Det var två otroligt snälla killar som plockade upp oss direkt, och det var sjukt skönt att slippa gå :) Sedan for jag och linnea hem till mig och såg ett avsnitt av gossip girl. Riktigt trevlig kväll.




New moon

Hello! Skoldagen gick ganska bra fast jag hade huvudvärk och förmodligen feber imorse. Vi har övat på hjärt lungräddning och en massa annat :) Riktigt roligt faktiskt :D Kring klockan sex så kommer moa, amanda och isa hit och då ska isas utväxt färgas och kanske amandas hår? vet inte riktigt. Men ikväll blir det i alla fall new moon med 8 stycken från klassen, gud så spännande :D

finally

Hallå! Nu ligger jag i sängen och myser. Fick låna linneas skolkatalog eftersom jag ej fått min. Vet inte ens om min mamma gjorde rätt på beställningen, haha! Jag tycker alltid att det är så roligt att kolla på alla klasser :) Nu har jag i alla fall gjort bort allt jag skulle. Jag har även bestämt lite lekar som jag ska hålla i imorgon på gympan. Det blir nog mördarleken, blindbock och något med pepparkaksgubbar som moa gav som förslag :) Ne nu ska jag fortsätta kolla i skolkatalogen, sen ska jag sova :D


mm

När jag kom hem idag från skolan så var jag helt slut. Huvudet bara dunkade. Så jag somnade och väcktes sedan halv åtta utan emelie. Då gick vi och handlade lite mat och sedan har jag sett på mammas pojkar. Jag är fortfarande så otroligt trött, men måste hoppa in i duschen nu.
Jaja, här har ni i alla fall lite bilder från wella visningen :)



härligt

Hejsan! Nu sitter jag i sängen, moa och linnea har just farit härifrån. Hela kvällen blev mycket bättre över att dom kom över. Det blev otroligt mycket skratt och så såg vi även twilight så att minnet ska vara fräscht till premiären av new moon på fredag :) Jag, moa och linnea måste vara dom mest skrattgalnaste människorna i världen. Vi kan skratta åt ingenting. Haha, men som man säger ett gott skratt förlänger livet :D

trött

Hallå! Denna dag har varit riktigt jobbig. Fick veta att resultatet på matten inte blev så himla bra. Fick stressa igenom provet på hantverksorienteringen. Skulle söka jobb, men då jag rinde sa dom att man var tvungen att vara 18. Och nu är jag trött och less och grinig. Vill bara sova.
Här kommer i alla fall en bild från imorse då jag var på bättre humör:)

:D

Hejsan, kom just hem från visningen. Den var riktigt rolig! Men det är dock lite synd att vi inte kan så mycket, för ibland när dom pratar om färger och sånt så förstår man inte så mycket. Tror att den varit riktigt lärorik om vi gick i tvåan eller trean. Hade inte med mig någon kamera, men moa tog en massa kort så det kommer nog in lite bilder om ett tag. Och när jag kom hem så har emelie dammsugit och skurat golvet :) Så det luktar riktigt gott här i lägenheten :D

Wella

Sådär ja, nu ska jag iväg till visningen. Känns lite jobbigt att måsta cykla i det här dåliga vädret. Såhär ser jag i alla fall ut idag :) Känner mig otroligt glad över att skorna passade så bra, och vad så fin i verkligheten också!

stress

Hallå! Nu sitter jag hemma och stressar som satan. Jag och moa ska på en visning klockan sju till nio. Och sedan måste jag stressa hem och plugga. Känner mig inte alls taggad på prov imorgon. Och det är så himla mycket! Men som tur är så har vi sovmorgon imorgon så då kan jag ju vara uppe lite längre och plugga :) haha. Skoldagen har förövrigt varit ganska rolig, det gick bra på hantverkstekniken då vi fortsatte klippa på helhuvudet :) Nu ska jag och emelie äta middag och sedan ska jag göra mig i ordning till visningen.

GLASS

hallå :) Nu sitter jag i sängen nyduschad och med kvällsfika. Känner att det är riktigt mysigt med tofflor och en mjuk T-shirt. Och till kvällsfika är det glass :) haha, riktigt nyttigt. Ne men jag tyckte jag förtjänade lite glass eftersom jag ska lägga mig och försöka plugga :)



:D

Skorna som jag beställt var hur snygga som helst! Dom var lite trög på dragkedjan, men det kommer gå snabbt så är det fixat, haha. Sedan gick jag och emelie på stan som sagt. Där hittade jag ett par overknee stövlar som jag föll för direkt :) Emelie var snäll att vara fotograf så här kommer bilder på skorna.


look

Tog en snabb bild på hur jag ser ut idag, dock så har jag tagit av mig min stickade tröja. Det är så jobbigt nu när jag ska visa tänderna för jag vet inte riktigt hur man gör, haha. Det blir så stelt på något vis.

SHOES

Hallå! :) Nu sitter jag hemma och har just diskat och så. Väntar på att emelie ska se klart en film sedan ska vi nog promenera ner på stan. Pratade just med victor och han sa att det hade kommit en avi hem till dom. Det måste ju nästan vara mina skor! Hoppas hoppas! Försöker i alla fall tvinga han att åka och kolla nu på en gång och sedan komma hit om det var dom :)

Overknee

Hallå! Nu har vi datakunskap :) Känner mig faktiskt sugen på att plugga nu så jag ska faktiskt läsa idag, haha. Matte provet gick väl helt okej, jag vet nog att jag kommer få några fel den här gången, men det kändes ändå ganska bra :) Efter skolan så ska jag möta upp emelie på stan och så ska jag kolla på overknee stövlar. Eller jag tror att jag vill ha sådana, men jag vet inte riktigt. Får väl se vilka skor det blir :) haha


matematik

Hello! Nu sitter jag i köket med emelie, och det känns faktiskt lite annorlunda att man inte är själv. Men skönt är det :) Jag har pluggat lite matte och det gick riktigt bra faktiskt. Känns som att provet kommer gå helt okej. Nu ska nog jag och emelie poppa popcorn, hälla upp lite chips och se någon film :)

helgen

Hallå! Nu är jag tillbaka till umeå igen. Och det är riktigt dåligt väder, kändes inte så jätte roligt när man kom fram. Men jag får hoppas att det blir bättre imorgon :) Gårdagen var helt okej faktiskt. Inte sådär jätte mycket drag, men det är det väl aldrig i lycksele, haha. Det som firades var att jag tagit bort tandställningen :D


Celebration

Hallå! Ikväll så ska jag och några kompisar fira :) Vad vi ska fira kan jag inte riktigt berätta än, eftersom alla mina vänner inte fått reda på det än. Men imorgon kan jag nog berätta vad jag firade, haha. Så nu ska jag bege mig till elin, och vart vi sen fortsätter har jag ingen aning.

Smile ;)

Hallå! Jag är så himla glad idag :) Dagen började med en trevlig frukost med elin, sedan kikade jag ju på julklappar, och sen skulle elin hem så jag skjutsade hem henne ;) Och nu har jag duschat samt tagit på mig kläder. Men det jag är glad över är att mormor ringde mig tidigare idag och frågade om jag behövde några nya skor. Och självklart så behöver jag ju det ;) Så hon ska sätta över 500:- till mig så att jag kan kika på stan efter några på måndag :D Tack mormor!


Önskelista

Hallå! Nu har jag gjort ett litet collage på det jag önskar mig i julklapp :)
Hoppas att mamma blir lite mer nöjd över denna, haha!


-,´morning

God morgon allihopa! Igår så for jag till Lycksele och kvällen spenderades med elin, madelene och diana. Sedan for jag och elin hem till mig och pratade om allt möjligt. Det känns att man inte träffas lika mycket nuförtiden. Nu ligger i alla fall elin och sover och jag kikar runt på vad jag önskar mig i julklapp. Jag kommer nog lägga in bilder på det sen, haha! :)


NEW

Hej :) Vi har prov på hår och kemi imorgon. Och jag känner mig inte sugen på att plugga för fem öre. Det går jätte trögt och allt annat känns mycket roligare. Men jag och moa ska cykla till skolan lite tidigare imorgon så vi hinner förhöra varandra och så. Annars är jag väldigt glad för jag har beställt ett par skor som jag har kollat på flera gånger :) Dom kostar 399 :- men eftersom jag är student så får man ju 10% rabatt :)

HAPPY

Godmorgon! :D jag har sovit riktigt bra inatt, och drömt otroligt bra. Men jag tänker inte berätta vad jag drömde för då kommer den inte hända påriktigt :p haha. Nu ligger jag i alla fall i sängen och funderar på vad som händer idag. Plugga är en sak som jag måste göra. Men jag kan ju inte ligga inne och plugga hela dagen :p

Free

Hejsan :) Utvecklingssamtalet gick riktigt bra. Och ikväll har jag varit med moa och linnea. Först kom moa över och så fikade vi och pratade lite om hennes stockholmsresa. Sedan kom linnea och då satt vi oss framför tvn och pratade om lite allt möjligt. En riktigt trevlig kväll faktiskt :)

not a day goes by

Got a picture of you, I carry in my heart, Close my eyes and see it,
When the world gets dark, Got a memory of you, I carry in my soul,
I Wrap it close around me, When the nights get cold.

If you asked me how I'm doing, I'd say just fine, But the truth is baby
If you could read my mind.

Not a day goes by, That I don't think of you
After all this time, You're still with me it's true
Somehow you remain, Locked so deep inside
Baby, baby, oh baby, Not a day goes by.

I still wait for the phone, In the middle of the night, Thinking you might call me
If your dreams don't turn out right, And it still amazes me, That I lie here in the dark
Wishing you were next to me, With your head against my heart.

If you asked me how I'm doing, I'd say just fine
But the truth is baby, If you could read my mind.

Not a day goes by, That I don't think of you
After all this time, You're still with me it's true
Somehow you remain, Locked so deep inside
Baby, baby, oh baby, Not a day goes by.

Minutes turn to hours, and the hours turn to days, Seems it's been forever
That I've felt this way.

Not a day goes by, That I don't think of you
After all this time, You're still with me it's true, ohh
Somehow you remain, Locked so deep inside
Baby, baby, oh baby, Not a day goes by.

That I don't think of you...

hello!

Hejsan :) Jag har sån himla träningsvärk idag! Vi hade världens jobbigaste styrketräningspass igår på idrotten. Nu har jag i alla fall gjort mig klar för utveckligssamtalet och jag ska nog dit lite tidigare så jag hinner kolla igenom och rensa mitt skåp lite. Det är så stökigt där, haha.

GODMORGON

Godmorgon :) Gud vad skönt med riktigt lång sovmorgon. Jag har sovit jätte bra. Idag ska jag väl bara ta det lugnt fixa och dona lite, sedan ska jag på utveckligssamtal och ikväll skulle några från klassen hitta på något tror jag :) Jag vill då göra något ikväll, eftersom gårdagen inte var så händelserik.

!!

Åh jag dör! Jag håller seriöst på att svimma. Kollade runt på skor, och hittade dom här helt perfekta skorna. JAG ÄLSKAR DOM, och jag måste ha dom!


ledig!

Hejsan! :) Imorse när jag skulle cykla till skolan var jag redan stressad och såklart har låset frysit! Så jag fick springa upp och hämta en tändare så att låset skulle värmas upp. Men jag kom i tid i alla fall :) Annars har skoldagen varit riktigt bra! Fick veta att jag fick mvg i idrottsanalysen och även i själva aktiviteterna :) Och så fick vi sluta halv tre för att vi inte hade någon svenska. Så jag och linnea for på stan och åt lite på mcdonalds, sedan kollade vi bara runt och pratade. Riktigt mysigt faktiskt :) Och nu har vi "lov". Haha, vi är lediga både imorgon och på torsdag, skönt! :D

morning!

Godmorgon! :) Jag var otroligt trött imorse när jag vaknade, men nu är jag faktiskt rätt så pigg. Nu på morgonen på skolan har vi hantverksteknink och ska förmodligen klippa :) Hoppas det går bättre än förra gången! haha. Idag kände jag mig jätte tråkig med kläderna. Hade tänkt ta bara jeans och en stor munktröja men det kändes inte så roligt att gå på skolan med det.


Spread

Hallå där! Har just sett klart en film som hette spread. Riktigt dålig film. Hade ingen handling egentligen, och slutet var helt värdelöst. Jaja, alla filmer kan ju inte vara bra :p Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig :) Godnatt

BORING

Jag har verkligen brist på saker att göra. Egentligen borde jag skriva på min läsdagbok. Men just nu orkar jag inte det :p Så jag har sett ett avsnitt av cirkus möller på datorn och skrattat lite. Sedan kollade jag igenom mina bilder på bilddagboken. Och jag saknar verkligen mina klädställningar! Älskar att kunna se mina kläder och bara stå och välja. När man har allt i garderoben måste man ju ta ut alla kläder och sedan vika ihop och lägga in dom igen.


städning

Åh gud vad skönt! Nu har jag städat lägenheten. Dammsugit, dammtorkat, dock ej skurat golvet för det kändes alldeles för jobbigt. Men rent är det i alla fall här nu :) Man märker när man flyttar att det samlas otroligt mycket damm. Även fast jag dammsög förra veckan så hade sovrummet stora dammtussar på golvet!


monday

Hallå! Skoldagen var helt okej :) Det var nog inget speciellt som hände. Förrutom att jag höll på att skratta ihjäl mig åt ett video klipp som moa visade. Men efter skolan for jag och moa hem till mig och fikade och pluggade lite. Det är sjukt svårt att ta ut 8 citat till boken. Speciellt eftersom jag måste kolla igenom hela boken igen! Hade varit smartare att ta ut dom på en gång, men men. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, får väl se.

åh!

Det går inte bra för mig. Jag hade bränt ut gossip girl, ugly betty och några filmer när jag var i lycksele så att jag skulle ha något att kolla på. Men skivan fungerar inte :( Och så tänkte jag att jag kunde ju se hur allt gick i ensam mamma söker istället. Men den sidan fungerar inte ens! Åh vad less jag blir. Nu ska jag gå och lägga mig istället. Godnatt

kärlek

Nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker. Och jag tycker det är så gulligt :) Killarna är så snälla och romantiska och allt. Tänk om en kille skulle vara så romantisk mot en själv ;) Känner verkligen hur mysigt det skulle vara att ha någon att ligga här i soffan och mysa med nu :)


home

Hejsan :) Nu är jag hemma i umeå igen. Bussresan gick riktigt snabbt, som hela helgen då. Jag har inte gjort något speciellt under hela helgen. Fredagen var jag och emelie bara hemma och såg tv. Lördagen var jag bara hemma med mamma och pappa. Och idag så var vi och åt och fikade hos farmor och farfar :) Nu ser jag på top model och äter riktigt god choklad som jag tog med hit :)

:D

Nu har jag läst ut min bok :) och det känns riktigt skönt! Då ska jag endast skriva en recension och reflektera över alla citat, haha! Men boken var riktigt bra faktiskt :) Lite jobbig eftersom det var så korta meningar på så många ställen. Och jag hatar när det skrivs typ ett ord och så en punkt och två ord och punkt. Men jag rekomenderar ändå boken mossviken fruar :)


farsdag :)

Godmorgon allihopa! Idag är jag på riktigt bra humör, vet inte riktigt varför. Men det kanske är för att jag vet att vi ska till farmor och farfar och få tårta och gott fika :D haha. Men jag måste fundera över hur jag ska ge pappa presenten, om jag ska hoppa fram och bara: GRATTIS PÅ FARSDAG. Eller typ göra något diskret. Jaja, jag får fundera lite över det.

jahapp

Ja ikväll så är jag bara hemma :) Känns skönt att bara ta det lugnt. Har läst lite i min bok också. Men jag har dock inte tagit ut något citat än, och vi ska ha tagit ut 8 stycken. Jag får väl kolla igenom och ta ut något efter jag läst ut den :) Och så har jag just sett körslaget, och såklart åkte team pontare ut. Alltså lyckseles kör. Lite otur, men emelies mamma sa det redan igår. Att Rabih och team pontare kommer att åka ut. Så nu är det ingen från lycksele kvar på tv :(


julafton

Hejsan! Mamma kom tidigare och ville att jag skulle fundera lite på några saker som jag vill ha i julklapp. Så att jag inte kommer komma en vecka innan och säga vad jag vill ha. Så jag satt och kollade runt. Och så här ser min önskelista ut så här långt:

Inte den önskelista jag tror hon hoppas på, haha

lördag

Hello! Kom just hem från elin. Och tidigare så var jag på stan och köpte en farsdagspresent till pappa! Jag tror och hoppas att han kommer bli riktigt nöjd över den :)

morning

Godmorgon! :) Jag har sovit riktigt bra inatt, men jag har drömt jätte konstigt! Vaknade i alla fall av att alice kom och pussade mig över hela ansiktet :) Och så kollade jag ut genom fönstret och det snöar och snöar, nu är det jätte mycket snö här. Gud vad tråkigt, jag tycker inte alls om snö! :p


:(

Nej! Rabih åkte ut.. Nu kommer det inte vara lika roligt att kolla på idol på fredagar :( Jag trodde verkligen att eddie skulle hänga löst när någon av rabih eller eddie skulle göra det. Jaja, han kommer säkert lyckas ändå :)

idol

Hejsan :) Nu sitter jag hemma hos emelie och vi har just sett på idol. Tyvär så tror jag att rabih kommer åka ikväll, eller eddie. Men rabih var inte alls bra ikväll. Men det kommer i alla fall bli spännande att se vem som åker ut :) Medans det är uppehåll ska vi försöka komma på något skoj som vi kan göra :)

Home

hejsan! Nu är jag hemma :) Och jag fick ett riktigt varmt välkomnande av hundarna som sprang och överföll mig med pussar. Dom är helt underbara! Bussresan gick riktigt bra, somnade ganska fort. Och vaknade av att jag dreglade, haha mysigt ;) Här kommer en bild på alice som valp. Hon var så söt!

Och så en bild på wilma ;)

Lycksele

Hallå :) Nu sitter jag i bussen påväg hem till Lycksele. Känns riktigt tråkigt att åka buss faktiskt, och så känns det som den här helgen kommer gå så otroligt segt eftersom jag inte har några planer alls. Idag så tog vi i alla fall kort som vi ska sätta upp inne där vi frisörer och stylister håller till. Som oftast ser jag lite äcklad ut, tror att det blir så pågrund av tandställningen :p Men jag tog i alla fall bilder på morgonen innan jag for till skolan.
Dock så bytte jag skor, för jag såg att det var slask och snö ute.


trött

Hallå! Nu ligger jag i sängen och det känns otroligt skönt att veta att jag kan gå och lägga mig helt klar med allt. När moa var här färgade vi hennes löshår, och lite i hennes hår. Jag toppade även hennes hår, men vi hade sån otroligt dålig sax så jag vågade inte ta så mycket. Efter hon for hem har jag hunnit duscha, diska, packa ihop kläderna jag ska ha med till lycksele, läst igenom och rättat lite stavfel i idrottsanalysen, skickat in den, läst igenom redovisningen vi har imorgon och även skrivit stödord. Så nu har jag nog gjort att som jag skulle hinna :) godnatt!

Snodde en bild utav moa ;)

header

Hejsan! Nu sitter jag i lägenheten med moa. Hon sköjer just nu ut färg från hennes löshår som vi färgat. Vi har även färgat lite i hennes hår, men det kommer nog inte göra så jätte märkbar skillnad, men det kommer nog bli bra i alla fall :) Idag fick vi våra hantverkströjor, och jag skulle ha tagit ett kort på den. Men tyvär så glömde jag den på skolan :(
Förövrig så vill jag tacka moa så jätte mycket som hjälpte mig med min nya header :D Själv har jag noll koll på hur man fixar sånt, så hon var en ängel som hjälpte mig :)

ice

Hallå! Imorse så ringde pappa och förvarnade mig att det var minusgrader ute. Så jag cyklade till skolan med täckbyxor, och det var otroligt skönt! Vi fick sluta lite tidigare så nu sitter jag hemma och fikar :) Jag och moa ska snart på stan och kolla lite, sedan ska vi på sf och ta ut biobiljetter till new moon premiären. Klassen bestämde att vi skulle dit tillsammans så. Och riktigt bra platser kommer vi tydligen att ha :)

bedtime

Jag skulle ha lagt mig för ett bra tag sedan. Jag måste typ sova minst 8 timmar varje natt för att vara pigg på morgonen. Så imorgon kommer jag nog vara ruskigt trött när jag kliver upp. Men jag var bara tvungen att avsluta denna dag med en par skit snygga skor som josefine visade för mig :)

Och tack josefine för att du hjälpt mig med idrottsanalysen :D


livrädd!

haha, ja herregud vad man kan skrämma upp sig själv. Hos josefine satt vi och såg på efterlyst där dom berättade om en våldtäktsman som knackade dörr och kom in och våldtog medelålderskvinnor. Och så när victor skulle skjutsa hem mig så lyser det i trappuppgången och så ser jag en man med mössa och mörka kläder som knackar på dörren hos min granne(som är en medelålderskvinna) och så går han in. Jag blev ju livrädd! Men han kom då ut lika fort och gick ner och åkte iväg. Men skrämd vad jag ändå när jag sprang upp för trapporna och in genom dörren :p

skor

Nu sitter jag och kollar på skor. Och jag har inte gjort det på länge så dom har fått in mycket nytt på många sidor :) Gud vad glad jag blir! Skulle jag vinna pengar på lotto skulle jag definitivt köpa massor med skor för pengarna. Här är ett par som jag fastnade för, men dom ser så konstig ut. Jag undrar om dom bara slutar sådär tvärt på platån.. Men jag får väl fara och kika på din sko om dom har dom på affären :)


Chokladbollar

Hello! Jag är fortfarande hos josefine och victor. Och maten var riktigt god! Eftersom det var fisk till lunch idag så hade jag inte ätit så mycket. Och nu har jag även bakat chokladbollar, som blev lite för mycket kakao i. Men dom är då i frysen nu, och då brukar dom alltid bli lite godare :) Vi får hålla tummarna!

Tacos ;)

Hejsan! Sitter hos josefine och victor just nu. Dom var så himla söta och ringde och ringde efter skolan eftersom josefine tyckte så synd om mig för att jag var alldeles ensam igår. Så nu ska jag få äta middag här, tacos blir det. Och sedan har jag tagit med mig så att vi kan baka chokladbollar :) Måste även plugga också. Men det får komma i sista hand, haha. Här kommer den fina bilden på jag och moa som ingick i vår powerpoint idag :D

datakunskap

Hej! :) Nu sitter jag här på datakunskapen, och det är riktigt roligt när man kan kolla på instruktionsfilmer faktiskt! Det blir mycket roligare än när man ska läsa hur mycket text som helst. Sen efter det här har vi redovisning, och både jag och moa har laddat upp med lite färgglada tröjor. En bild kommer komma in lite senare, men tillsvidare får ni nöja er med en annan snygg bild på jag och moa :)

Godmorgon :)

godmorgon allihopa! Jag har sovit riktigt gott :) Vaknade klockan åtta av mig själv, och det har jag nog inte gjort på jätte länge. Så nu är jag redan klar med allting, känns skönt att ha lite tid över. Jag behöver även plugga glosor så det känns bra att jag kan göra det i lugn och ro :)

Bästa klassen!

Måste bara avsluta denna kväll med en bild på världens bästa klass! Vi har så otroligt roligt tillsammans :D Kunde inte ha fått bättre klasskompisar. (Men med tanke på kortet har jag ingen aning om varför jag ser så himla nervös ut, haha!)

tisdags mys

Hello! Nu har jag värmt bullar och så köpte jag även en julmust när jag var och handlade. Så jag äter bullar och dricker julmust :) Och nu ska jag se någon film som jag laddat hem :) Känner att jag har en riktigt myskväll ;)

sjukt!

Hallå :D Kände nyss att jag verkligen ville tända ljus och göra lite mysigt nu när jag har städat och gjort fint. Men då är det klart att vi inte har någon tändare! Emelie använder ju alla tändare så hon lämnar ju ingen här. Så det blev bara att pallra sig på affären. Och då frågade jag om en, men dom hade ingen vanlig tändare. Men dom hade en ljuständare, och den kostade 28 kronor! Men jag ville verkligen tända ljus så jag fick ju lov att köpa den där himla tändaren :p haha! Så nu är det då jätte mysigt här i lägenheten. Känns bara lite tråkigt att vara alldeles ensam..

moon

Hallå! Jag har just ätit, och det blev att göra pommesfrites och värma oxfilén som vi åt hemma i helgen :) Och nu när jag stod och diskade så hörde jag en liten rolig sak på radion. Vi pratade nämligen om att man snart kommer kunna resa till månen idag på skolan. Och om hur dyrt det skulle vara och allt. Och så hör jag på radion nu att dom planerar att bygga hotell på månen som ska vara klart om 2 år. Och att 3 dagar där skulle kosta 30 000 000 kronor. Haha, bara att börja spara :p

happy :D

Hallå där! Nu efter skolan blev jag på så himla bra humör :) Direkt när jag kom ut och såg mörkret, regnet och hur dåligt väder det är så kände jag mig riktigt lycklig. Haha, lite konstigt men så är det :) Jag fick mvg på datakunskapen, vilket kändes riktigt skönt! Och alla lektioner har bara flytit på idag, dock så gick det inte speciellt bra på engelska provet. Men just nu gör det ingenting, det kommer gå bra ändå :D

Och nu ska jag även städa upp det här+en massa annat, haha :p

Måste ju passa på nu när man känner att man orkar :D


Svenska

Hallå där! Nu ligger jag i sängen och har just sett ett avsnitt av ugly betty :) Ska gå på toan och borsta tänderna och sedan ska jag lägga mig och läsa mossvikenfruar. Vi håller på att läsa på svenskan nu, fast vi ska börja läsa hemma istället och sedan göra en bokrecension. Men boken verkar då bra i alla fall :) Den ser inte så himla rolig ut på framsidan, men hittills har den då varit bra i alla fall.

today

Så här såg jag ut idag. Och jag älskar mina nya skor, även fast dom är stora så är dom helt underbara!


monday

Hallå! Första skoldagen efter lovet har varit riktigt rolig :) På morgonen fick jag se en massa bilder från linneas resa, och jag måste säga att jag är väldigt avundsjuk över att hon fått vara utomlands :) Efter skolan så for jag och moa hem till moa och skulle planera inför en redovisning vi har på onsdag. Först blev det glass, sås, strössel och maränger. Sedan började vi, och det blev bättre än förväntat :D men jag kommer skratta ihjäl mig när vi har redovisningen, haha!


halloween

Jag hade riktigt roligt igår faktiskt :) Tyvär så blev det inte så många bilder. Tog endast bilder när vi var hemma hos emma och åt och gjorde oss i ordning. Men här har ni två bilden på the good one and the bad one.

 


RSS 2.0