diskdiskdisk

Hallå :) Nu är jag hemma i Umeå igen. Och direkt när jag kom innanför dörren så ställde jag mig och diskade. Känns så skönt att det är gjort :) För det finns inget värre än att ställa sig och diska på måndagar när man kommit hem från skolan!

tjuvlyssnat.se

AVATAR 3D

Biograf, Stockholm

Två tjejer ~16 är på väg ut från efter filmens slut och pratar om filmen som har varit i 3D.
Tjej 1: Fan vad bra den var! Tänk om det skulle vara så i verkligheten också.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1: Ja, tänk om allt skulle vara i 3D!
Tjej 2: Men…
Tjej 1: Skitläskigt ju, allting skulle kännas som om det var jättenära.


Solbrun

Hallå :) Tidigare idag så var jag och solade solarium. Och det var så skönt! Jag kan ärligt talat inte ens komma ihåg senast när jag solade. Dock så tror jag inte rören var bytt på ett bra tag så någon färg blev det då inte. Men man fick i alla fall njuta av värmen ett litet tag :D


En gammal bild där jag är riktigt brun! xD


sommar & skor

Alltså ingen kan förstå hur mycket jag längtar efter sommaren. Och hur mycket jag längtar efter sommarskor! Tänk när snön försvunnit och man kan gå med vilka skor man vill :) Tänk att slippa klä på sig så mycket och slippa känna sig som en boll. Åh jag vill ha sommar nu!

Dessa skor skulle jag inte tacka nej till!


ROSES

Har riktigt tråkigt. Skulle vilja se någon film eller nått. Men hittar verkligen ingen som jag tycker är bra :( Längtar tills luftslottet som sprängdes släpps ut så man kan ladda hem den! Annars kollar jag bara runt lite på saker. Och jag hittade denna ursnygga ring som är från nelly!


TRÄNINGSVERK

Hallå :) Det har blivit riktigt dålig uppdatering i helgen. Men hela dagen på igår spenderades med att hjälpa robin och kristina att flytta, så jag har världens träningsverk i armarna! (typiskt att man ska bo på översta våningen jämt). Och på kvällen så var jag med underbara kompisar med mycket skratt :)

( Har brist på bilder, så här är en gammal bild (: )

LÖRDAG KVÄLL!

Nu bär det av utåt :D Vi hörs imorgon!


DAGENS!

Haha, nu är min faster här och hälsar på. Och jag fick då höra dagens bästa nyss av henne. Dom skulle få en vägbeskrivning tidigare idag och den löd såhär: Det är det andra vita huset till höger, fast vi har målat om det till grönt. HAHAHAHA! Riktigt min humor det där :D

NY DESIGN

Nu har Rebeca gjort en ny header till mig, tack! :) Den vart jätte fin och jag är jätte nöjd :) Josefine ska få fixa lite små saker som jag hoppas är gjord imorgon när jag vaknar, för jag har nämligen tänkt gå och lägga mig nu. Ögonlocken åker nästan ner av sig själva så det är verkligen dags att sova :)

SÖT KILLE!

Åh jag är så KÄR! Melvin är nog den sötaste och charmigaste kille som jag känner ;) Men när kameran ska fram då är han busig. Så han vill hellre äta kameran än att jag ska ta kort på honom.


pinsamt!

Idag på arbetsmiljön så var vi och gymmade. Och det går springor genom väggen från gymmet till ett av killarnas omklädningsrum märkte jag och linnea. Så linnea tjuvkikar först för att se om man ser något, och sen vill ju jag såklart se. Är inte speciellt smidig upp så det lever om lite, och då möts jag självklart av att en kille glor på mig. Haha, jag trodde jag skulle skämmas ihjäl!


MELVIN

Hallå :) Jag tror att jag håller på att bli sjuk och det känns inte roligt alls. Huvudet dunkar, ögonen far åt alla håll och jag håller på att frysa ihjäl. Så jag ska gå och lägga mig nu så jag är pigg och kry till imorgon :) För direkt efter skolan så ska lille melvin komma på besök här hemma, för jag ska vara hundvakt :D Godnatt!

(snodde bilden från Josefine)

dragonskolan

Haha, jag vet inte riktigt hur men på något vis kom jag in på en sida om gymnasiet. Och där hade dom lite om dragonskolan och att man fick en rundvandring runt. Tänkte att det skulle vara kul att kolla igenom, och gissa vilka jag hittade? Jo jag och moa :) haha! Vi är filmstjärnor!


uttråkad!

Nu har argheten nästan försvunnit. Men istället så är jag riktigt uttråkad, haha. Emelie orkade inte gå hem i snöstormen så hon gick till busstationen (eftersom det var närmare) och så åkte hon hem till lycksele. Haha, fattar inte hur hon orkar. Så nu sitter jag här i lägenheten, för trött för att plugga och jag tänker inte sätta min fot utanför dörren så det blir nog en tråååkig kväll.


förbannad!

Just nu är jag så jävla förbannad! Det tog mig 40 minuter att cykla hem. Det hade tagit 20 om jag gått, för cykeljäveln spårar som satan när man styr den och det är omöjligt att cykla. Ploggubbarna borde snabba på sitt arbete så man kan ta sig hem som en normal människa!

städning

Hallå :) Nu har jag och emelie hållt igång i lite mer än 2 timmar tror jag. Fötterna och armarna är helt slut! Vi har alltså städat lägenheten, och den var skitigare än någonsin. Men nu är det gjort, och nu luktar det gott :D Kommer nog somna snart, för jag är verkligen trött.

Bilden är från halloween :)

bildbomb!

Här kommer verkligen en massa bilder :) Dom är från i höstas när vi var i turkiet. Ni får ha överseende med mitt utseende för jag hade svinkoppar :(

På flygplatsen











Några från belgien

Brun eller vad?

Kolla Elins ögon!



så söt!

Josefine och victor har skaffat sig en hund nu och han är så söt! :D Han är så liten och så mysig! Så inatt blir det att tillbringa natten hos dom så jag får mysa med denna lilla krabat :)


yrkesporträtt!

Nu är jag HELT HELT klar med mitt yrkesporträtt :) Blev riktigt nöjd med det, men är ändå lite osäker på om innehållet är lite för dåligt. Men det får vi väl se :) Snart ska jag bli upphämtad av josefine och victor och följa med dom till umedalen för att umgås lite med deras nya valp! :D



världens finaste!

Hallå :) var just inne på Isas blogg och snodde en bild (hoppas det gick bra). Ville bara avsluta denna kväll med att säga att jag måste ha världens finaste kompisar :D

Update: hahaha! såg just att jag och Linnea ungefär skrivit likadant inlägg, läskigt!

köping

Man blir så glad när man ser på i en annan del av köping :) Nu ska jag klä på mig och gå till frida. Jag josefine och frida ska nog se någon film eller spela kort eller något :) Imorgon ska josefine och victor fara och kolla på en hund. Och det ska bli så roligt om dom köper en :D då ska jag direkt fara till dom och kolla på den!

vinter

Hallå :) Måste bara börja med att vara negativ och säga att jag hatar verkligen vintern! Finns det något värre än kyla och snö? Ne mer sommar tycker jag vi borde ha :) Men annars tänkte jag säga att jag är på riktigt bra humör, fick MVG i slutbetyget också! Nu har jag världens energi och springer runt och dansar, eller vad man kan kalla det, haha!


JAAAAAAA!

Jag fick MVG på PowerPointen! :D Nu har jag varit inne och kollat på fronter minst 5 gånger per dag och han har äntligen rättat den! Dock så har jag inte fått veta slutbetyget än men det måste ju nästan bli ett MVG :D Nu ska jag fira med glass :D


TURKEY!

Nu är det bara 206 dagar kvar tills det bär av till turkiet! Jag vill åka nu, tänk att få ligga och sola och bada, och gå ut på kvällarna och äta gått och dricka gott :) Sedan pratade jag just med Linnea och dom kanske ska till turkiet den 13 augusti och vi åker den 18, men är som framme den 19 :) Så om dom tar den resan kommer första kvällen bli super, få träffa dom plus att Linnea fyller år då :D Så jag hoppas dom tar den!

florist

Nu har jag just gjort klart det sista på mitt yrkesporträtt (tror jag). Och det känns så himla skönt! :D Nu ska det bara skrivas ut och sättas ihop men sedan är allt klart. Så ikväll blir det att fira att jag inte har något skolarbete som jag måste jobba med mer under helgen :)

Skor

Hallå :) Nu längtar jag verkligen till sommaren! Jag längtar tills att få köpa sommarskor och kunna använda dom. Har varit och kikat runt lite på skor och jag tycker som här var snygga. Josefine har ett par i svart tror jag, och dom är faktiskt finare i svart, men den här färgen var också fin :)

Bianco

Hallå :) Nu är jag i lycksele och jag har gjort jätte mycket på mitt yrkesporträtt! Eller halva ungefär, men det är i alla fall en bra bit på vägen :) Ikväll ska jag umgås med mina kompisar och det kommer nog bli en mysig kväll med mycket skratt och tagg till turkiet :) haha, sedan undrar jag om det är någon som vet om dessa skor finns på bianco i Umeå? Har inte haft tid att kolla där på ett bra tag.

Godnatt

Det här är första gången på länge som jag är riktigt trött vid den här tiden. Oftast somnar jag innan eller just efter middagen så att man vaknar kring åtta och är hur pigg som helst, eller så brukar jag bli övertrött. Och då är jag så himla trött så jag blir pigg och får världens energi. Så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu :) Godnatt


Imagine that

Hallå :) Idag så åt jag och emelie bara rester, kändes så jobbigt att ställa sig att laga mat. Vi borde egentligen städa, och det skulle vi ha gjort redan i måndags men ingen av oss orkar! Har aldrig känt mig så slö som jag gjort det sista veckorna någonsin. Men det blir till att städa efter helgen :) Har tvättat bort sminket, smort in kroppen i hudlotion och nu ska jag lägga mig i sängen och se imagine that :)

SLINGOR

Hallå :) Igår så gjorde vi slingor i slinghätta på skolan och idag så testade vi på folieslingor. Det gick mycket bättre att göra folieslingor och känns som det blir mycket finare. Sedan rullade vi upp och förberedde oss för en läggning som vi ska göra på tisdag och det gick också bra :) Allt praktiskt går bra, men det teoretiska känns bara jobbigt, speciellt yrkesporträttet som jag skulle börjat med i måndags, men inte gjort än, MÅSTE ta tag i det nu :)

sommaren med göran

Okej det blev så att jag bakade chokladbollar :) så nu ska jag lägga mig i sängen och smaska i mig dom med ett glas mjölk och se på sommaren med göran. Den har fått riktigt bra kritik så jag hoppas den är bra :D

hvnollnio

Hallå :) Nu sitter jag och funderar och funderar på om jag ska orka ställa mig och göra chokladbollar, är otroligt sugen, men det känns samtidigt jobbigt! Sedan tänkte jag bara tipsa för er som är intresserad av vad vi gör på frisör, eller som har frågor om programmet så har vi en klassblogg där vi skriver om vad vi gör och svarar på frågor: http://hvnollnio.blogg.se så kika gärna in där :)

sömntuta

Haha, emelie måste nog vara den personen som är sötast när hon sover. Kan nästan inte låta bli att skratta när jag kikar på henne! Jag skulle också vilja sova, men ska vänta ett tag till :) Nu ska jag och josefine spela spel på msn, haha!


PROBLEM

Åh jag har världens problem! Vi ska snart välja vad vi vill ha på individuella val. Och jag vet inte vad jag ska välja. För jag vill ha behörighet till juristhögskolan när jag går ut och därför måste jag välja Historia A, sedan vill jag läsa matte B och engelska B både för att det är bra och för att jag får meritpoäng för dessa ämnen och det skulle hjälpa mig enormt, sedan vill jag läsa frisörpaketet som vi kan välja, där fördjupad design och make-up ingår. Men det här blir 400 poäng och jag får bara välja 300 :(

bilder

Hallå :) Nu har jag gjort bort min engelska och det känns skönt :D Här kommer lite bilder från igår då vi var på öppet hus.




tired

Tog en riktigt varm dusch för ett litet tag sedan och den gjorde verkligen kroppen slö. Så nu ligger jag här i sängen som en spagetti, händerna vill nästan inte ens röra sig :p Men det är nog lika bra för jag är även trött allmänt också så jag ska nog snart sova :) Här kommer en bild från idag med vår fina hantverkströja :)


öppet hus

Hallå :) Har spenderat nästan hela min dag på skolan. Ikväll så har det varit öppet hus så vi var där och gjorde uppsättningar och kollade runt. Riktigt roligt var det faktiskt :) Mot slutet så kom en kille in där vi var och så gick han fram till mig och sa du behövs och gav mig en lapp, sedan stod vi och pratade :) Riktigt gulligt och snällt faktiskt, han gjorde nog min dag :)


tough love

Hallå :) Nu ska jag alldeles strax se tough love på trean. Såg det förra måndagen också och det är ett riktigt töntigt program. Men man kanske lär sig ett eller ett annat knep där, haha :)

leggings

Hallå :) Nu sitter jag i lägenheten och har just diskat bort och plockat undan lite. Det är fortfarande stökigt, och skulle behövas dammsugas, dammtorkas och skuras men det får bli någon annan dag. Nu sitter jag och kollar runt på datorn, och jag vill verkligen ha flera par nya leggings! Men jag har verkligen inte råd :(

IDROTT

Hahahaha! Lämnade just in en uppgift på till idrotten. Det var sant och falskt frågor och inte alls svårt. Men jag höll verkligen på att dö när jag skulle skicka in det. För man får se resultatet direkt och så kollade jag. Sedan stod det ju Rätt, Fel, Fel, och typ hur många fel som helst! Då fick jag panik, men sedan märkte jag att det var svaren som jag gjort, och att jag hade alla rätt :D


florist

Hallå :) kom just hem från stan. Allt gick bra förrutom intervjun. Hon kunde ingenting, ingenting alls! Förstår inte att en sån okunnig person får jobba. Det enda hon visste var vilka verktyg man använde, men hon kunde inte ens stava till dom. Ja jag får väl intervjua någon i umeå och hoppas på bättre svar :)


riktigt tur!

Hallå :) är fortfarande kvar i lycksele. Har varit lite krasslig men även så är det vissa ärenden som jag måste göra här. Så snart ska jag till kommunen, sedan på banken och jag tror att jag ska gå in på blomsteraffären och intervjua någon till mitt yrkesporträtt, men jag får se :) Annars ville jag bara säga att vi hade sån himla tur med vår utlandsresa! Vi bokade den i torsdags och ska åka den 18/8, sedan skulle jag bara kolla i fredags och då var resorna helt slut den 18/8 inte ens en enda finns kvar :)

Bilden är tagen första gången vi tre var utomlands tillsammans, början av juni 2008 :)

tetris

Det var någon som frågade hur mycket jag hade som rekord på tetris och det är 100 rader :) Som den nörd jag är så printade jag det såklart när jag fick det så jag kunde styla för victor och josefine.


trevlig kväll

Hallå :) Det var riktigt trevligt ikväll. God mat och jag kände hur tårtan platsade i magen :) Nu sitter jag här proppmätt och belåten. Borde börja med mitt yrkesporträtt, men det får vänta till imorgon. Skulle försöka ta lite bilder, ingen blev speciellt bra men det är bättre än ingenting :)



grattis pappa!

Hallå :) Idag fyller pappa 45 år så nu väntar vi gäster. Det kommer bli god mat med fläskfilé, bacon och potatis. Och sedan blir det tårta och goda muffins med polly! :) Har verkligen längtat efter att någon ska fylla år så att man ska få fika :) Förövrigt så sitter jag här och fryser och längtar efter sommaren!


Stolt tjej på storumandagarna!


:(

Hallå :) Det här måste vara världens tråkigaste lördag! Har fortfarande inte kommit ut och lär nog inte göra det heller. Hittills har jag sett robinson även fast jag följer det för fem öre, frågat alla jag känner om skjuts, blivit dissad av ungefär alla mina kompisar och spelat tetris för att fördriva tiden. Hoppas den blir bättre snart :)


PowerPoint

Hallå :) Jag har just gjort klart min powerpoint och skickat in den. Det känns så skönt att jag är klar med det! Men samtidigt är jag väldigt orolig, eftersom vi kommer få slutbetyg på datakunskapen nu. Så jag håller tummarna och hoppas att han kommer tycka om den :) När man väl är inne i att plugga så är det lika bra att fortsätta, så ska arbeta lite med engelskan ett tag nu.


fredagsmys

Hallå :) Nu har jag packat klart och gjort allt klart. Skulle egentligen ta bussen som går 15.25 men jag orkar inte. Så jag åker till lycksele klockan 16 istället :) Och det känns verkligen skönt med helg, jag tycker jag förtjänar en bra helg, haha. Ikväll så blir det förhoppningsvis tv/film/spel med några kompisar och mycket godis, chips och dricka :)


216 dagar kvar :D

NU ÄR UTLANDSRESAN BOKAD :D bara 216 dagar kvar ;) haha


pirr i magen!

Hallå :) Idag hann vi med sjukt mycket på hantverkslektionen! Tre olika klipptekniker av ökade längder (uppklippt). Och så pratade jag även med Theresia och rektorn. Båda tyckte att jag var väldigt ansvarsfull som redan frågade om jag skulle kunna få ledigt. Så självklart kommer jag få det :D nu pirrar det i kroppen och jag längtar tills elin, madelene och diana loggar in på msn så att jag kan få boka resan :D

Kolla så brun jag är! Nu är det ju två veckor som gäller så jag ska vara brunare ;)

pigg och alert

Hallå :) Just nu skulle jag kunna fara ut och jogga eller vad som helst. Jag är så himla pigg och kommer aldrig kunna somna inatt. Skulle behöva göra något som tröttar ut en ordentligt. Men det känns så jobbigt. Men nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen :)

sommar och sol

Nu vill jag verkligen ha sommar! Jag vill att det ska vara grönt på backen och att snön ska vara borta. Tänk att kunna gå ner till stranden och sola och bada? :) Och tänk bara att kunna använda vilka skor man vill. I sommar så kommer det nog bli många skoköp för min del.


utlandsresa!

Hallå :) Jag, elin, madde och diana har diskuterat om resor nu ett tag. Och det har visat sig att den bästa möjliga är om man åker den 18/8. Men då är det så att jag missar nästan exakt 2 veckor från skolan. Så imorgon blir det att prata med Theresia (min handledare) och höra om jag skulle kunna ta ledigt de första veckorna. Hoppas, hoppas, hoppas :)

jobbig dag

Hallå :) Idag så har jag varit riktigt trött. Ovanligt trött faktiskt, så huvudet har dunkat och jag har inte varit på mitt bästa humör. Men när jag kom hem gjorde jag i alla fall klart min Power Point och det känns så skönt! Och sedan somnade jag och vaknade nu. Så nu sitter jag här med kurrande mage och undrar vad det blir för middag :p

TURKIET!

Åh, nu har vi tjejer diskuterat utlandsresan hela kvällen. Vi har några saker som är säkra, vi ska fara 2 veckor, vi ska till alanya och det ska inte vara så himla långt från centrum. Jag vill utomlands nu! Jag vill ta igen det jag missade i höstas, jag vill sola och bli brun och jag vill äta och dricka gott!

en bild där jag i alla fall ser ut som en människa :)

humor=noll?

Hallå :) nu har vi rast och väntar på att svenskan ska börja. Jag har inte fått en enda vettig sak gjord på hela engelskan. Jag har aldrig skrattat så mycket på en och samma lektion. Nu får vi hoppas att det blir lite koncentration på svenskan eftersom det är sista lektionen med sara :)

Olsson/Burlin

Hallå :) Måndagar är ingen bra dag för jag och emelie. Somnade ungefär vid tre, och när emelie kommer hem vid fyra somnar hon också. Sedan vaknade jag klockan sex, och nu sitter jag och äter middag i sängen och emelie sover. Hur slö kan man vara?


what if..

Tänk om man skulle få vara med i en tävling att man ska göra av med typ 100 000 på en timme eller något. Jag vet precis vilka affärer jag skulle gå på. Först på bianco, sedan kungsgatan 59 och till sist dna och efter det har jag garanterat gjort av med alla pengar. Ja drömma kan man i alla fall :)


första skoldagen!

Hallå :) Det känns riktigt bra att ha avklarat första skoldagen. Och det känns även skönt att den var så kort! Dock så är det jätte tråkigt för vår svenska lärare är med barn och hon skulle egentligen stanna kvar till sportlovet men har fått så mycket värkar så hon slutar på onsdag. Jobbit med en ny lärare :/ Jag lovar att vi kommer få en sur tant/gubbe.

Moa Långström Moverare

Hallå :) Igår var jag som sagt med moa. Vi bakade chokladbollar och såg på film. Scream faktiskt, och jag klarar verkligen inte av skräckfilmer så moa blev tvungen att sova här :) Det var riktigt mysigt och jag kan säga att det var tur att hon gjorde det, annars hade jag aldrig tagit mig upp!

Världens gulligaste tjej ;)


yesterday

Hallå :) Igår så for jag till josefine och victor. Där åt vi chips och dipp och såg på Sunshine barry & the disco worms. En animerad film, inte den bästa som jag har sett men helt okej ändå :) Nu sitter jag i tv-rummet och väntar på att moa ska komma över :)

umeå

Hallå :) Snart ska jag fara hem till umeå. Och det känns riktigt skönt faktiskt. Ikväll så blir det en riktig myskväll med chips, dipp och film tror jag :) och ett extra plus är att jag har pluggat idag så jag har ändå kommit igång riktigt bra med skolarbetena :) och ett ännu större plus är att snart har vi bokat en utlandsresa(förmodligen) :D

myskväll!

Hallå :) Ikväll är det myskväll med tjejerna i lycksele. Skönt att bara ta det lugnt, se film och äta sig tjock :) Imorgon bär det nog av till umeå, och förhoppningsvis är moa ledig imorgon kväll ;) Men nu ska vi försöka komma på någon film att se :)

johanna olsson

hahaha, att man kan ha så roligt när man tar kort på sig själv. Jag skulle kunna ligga och göra miner mot kameran hela natten! Det är riktigt roligt att se skillnad på alla kort. Även fast man ligger likadant, håller kameran likadant och har samma kläder så kan man se så olika ut.

red lips

Såsen vart riktigt god. Lite lös, men det gör ingenting. Just nu så sitter jag i soffan och kollar lite på en film. Har sett den tidigare så är väl inte riktigt inne i den. Det är så himla kallt ute så det känns otroligt jobbigt att göra något, därför blir det en hemma kväll för mig ikväll också. Men det är skönt :)


glass och chokladsås

Hallå :) Mamma berättade just att vi hade glass hemma. Så jag letade efter ett recept på chokladsås så jag har just gjort en egen. Den blev lite lös, så den står i kylen nu och jag hoppas den hinner stelna lite :)

handsmycke

Hallå :) Jag vill verkligen ha ett handsmycke. Men det finns så otroligt få. Och så är det ju så typiskt att jag skulle få ett av mamma i julklapp. Men när säljaren hade skickat det så hade paketet gått sönder och handsmycket ramlat ut. Det är riktigt min tur. Men jag får fortsätta leta. Så om ni vet någon som säljer kan ni ju höra av er :)

sommar och sol!

Åh just nu vill jag bara ha sommar. Jag vill att det ska vara varmt och soligt. Jag vill bada och sola! Jag vill vara brun. Och just nu vill jag också bara boka en resa till turkiet i sommar med mina underbara vänner. Om vi hade varit smart hade vi bokat vår resa för månader sedan. För i år så kommer resorna till turkiet gå mer än tidigare. Det är redan dåligt om bra resor så.. Men jag får hålla tummarna på att vi hittar någon som är någorlunda bra :)


fine

Haha okej då :) Innan slutet så blev det att se film och svälla framför tvn ändå. Jag är så dålig på att plugga när jag verkligen behöver det. Jaja, jag får väl ta ikapp det imorgon istället :) Nu ligger jag och kollar på Navy CIS och jag tycker det programmet är riktigt bra faktiskt! Gjorde inte det förr, men nu börjar jag tycka om det mer och mer.


hantverksteknink,engelska,datakunskap

Hallå :) Det blir inte så mycket myskväll för mig ikväll. Kanske senare i så fall. Men jag känner mig riktigt stressad över skolarbetena som vi har. Tills veckan efter skolan börjar ska jag ha gjort en power point med egen layout och innehåll, läst en roman på engelska, sammanfattat den och övat in en muntlig presentation och gjort ett yrkesporträtt på florister. Så jag ser till att böra nu. För annars kommer jag få göra allt på en vecka.

upptagen

Hallå :) Nu har jag inte suttit vid datorn på evigheter känns det som! Gårdagen var riktigt trevlig med elin och hennes familj. Mycket skratt och skrik när vi spelade spel :) Och ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Känner för en riktig hemmakväll med film och godis.

smarta brudar!

Hahaha, alltså jag håller på att dö av skratt! Jag och jessica bestämde oss för att se bio och blev hur lyckliga som helst när vi märkte att luftslottet som sprängdes gick på bio. Sedan skulle vi boka biljetterna och trycker som några tokar på de platser vi vill ha. Men det fungerar inte! Så vi uppdaterar sidan och försöker igen och igen. Sedan började vi om från början, det gick verkligen inte att boka. Och då när vi går in igen så säger jessica: Åh nu finns det fler platser! Och då förstår vi att vi har suttit och tryckt på upptagna platser, hahaha! Smarta tjejer :p

sleeping beauty

Hallå :) Idag så sov jag riktigt länge. Gick och la mig kring klockan 2 kanske och vaknade inte förrän 15! Men det var skönt att få sova länge :) Nu har jag i alla fall städat och gjort fint för en kompis från lycksele ska komma och hälsa på :) Och hon kommer inte förrän klockan sex ungefär så jag ska sätta mig och plugga ett tag faktiskt! ( Har ännu inte fått bilderna av linnea, men det kommer så småningom. Här har ni i alla fall en bild som jag hade på min kamera.)
 

mr bean

Hallå :) Idag är det en riktigt slö dag. Läg i sängen ända fram tills två och sedan har jag bara degat framför tvn. Har hunnit se 3 filmer tror jag. Och sitter nu och ser mr bean, haha. Jag tycker att han är så himla härlig! Egentligen kanske man bara har dålig humor men jag sitter då och gapskrattar :)


Gott nytt år!

Hallå :) Min nyår var helt perfekt. Den spenderades med en massa trevliga människor :) Jag lägger in bilder sen när jag fått dom utav linnea. Medans får ni njuta av en bild på mig.

RSS 2.0